- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
A vege tetszett a cikknek: A modszernek azonban vannak korlatai. Csak ... kicsit tulkorlatozott mi? Szegeny OpenSSH is nemtom hanyfele titkositast ismer. Es tuti egy ilyen modszert is azonnal kijatszananak.
Ingyenes software == A mezeskalacs haziko a Jancsi es Juliskaban. Es != szabad software
-
bambano
titán
A szolgáltató pedig nem fog ilyen marhaságokkal tökölni, beállítja 384k-ra vagy valami hasonló elvetemült értékre az uploadot, oszt csók anyu.
Spanyolviasz kutatók 15 perc világhírneve c. műsorunkat hallották.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
shtml
őstag
Józan paraszti ésszel is belátható, hogy pl. böngészés közben nem jönnek-mennek a csomagok olyan tempóban és arányban, mint amikor torrentezek. De a peerek közötti szinkronizáló csomagok is elég árulkodók.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
shabbarulez
őstag
Nem igazán értem mi ebben az újdonság. A sávszél menedzselésre alkalmas softwarek/hardwarek már lassan 2 éve alkalmazzák a statisztikai módszert a titkosított alkalmazás típus besorolára. Az elmúlt 2 év alatt ez szinte az összes hálózati eszközgyártó software képességi közé bekerült.
-
daninet
veterán
nevetséges..azt nem mondom hogy soha de mire megmondják, hogy ki torrentezik már elavultabb technológia lesz mint a DC++ vagy a kazaa... ráadásul a tömörített állománnyal se tudnak mit kezdeni mert darabokban van... ahogy többen mondják szemrevételezés sokkal hatékonyabb mint az ilyesmik...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
shev7
veterán
azt hogy valaki bongeszik, vagy p2p-t hasznal, azt a feltoltes/letoltes aranyabol kb ugyanilyen pontossaggal megmondom
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
h-yle
addikt
Remélem letölthető lesz majd a titkosítást kijátszó program. Azonnal telepítem, és körlevélben kérem erre, valamint az SSH protokol használatára az álltalam futtatott programok készítőit, és azon szerverek üzemeltetőit, ahonnan letöltök szigorúan tömörítetlen álloimányokat. Remélem lesz OS/X-re, Linuxra, és Symbianra is.
Ennél az is jobb eredményt ad, ha felhívnak telefonon és megkérdezik mit töltök.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
virkir
veterán
kizárólag a kutakodó által ellenőrzött szervereken létrehozott titkosított csatornákat képes elemezni, csak egyféle SSH autentikációt ismer, és nem boldogul tömörített adatforgalommal sem.
Azaz adtak a sz@rnak egy hatalmas pofont, és ezt még publikálták is.
Na bravó..."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Vladi
nagyúr
- Maga warezolt!
- Nade kééérem!! Én soha! Különben is honnan veszi?
- Kistatisztáztuk a forgalmát!
- Én kérem alásann a maradék 10%-ban vagyok.
il sole non sorge più ad Est!
-
kraftxld
félisten
Hülyeség ami a cikkben van, a titkosítási algoritmusokat direkt úgy kreálják, hogy ne lehessen semmiféle mintát észrevenni a titkosított adatfolyamon.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
lapa
veterán
nemá ilyen marhaságokkal fárasztani a népet. az ellenőrzésem alatti gépeknál én 99%-ban megmondom ugyanezt. ez elsőre valami korlátolt software-fingerprintingnek tűnik.
-
VladimirR
nagyúr
ahhoz kepest, hogy "A titkosított adatforgalom sem titkos többé", az megiscsak titkos, legfeljebb a tartalmanak tipusa mondhato meg, az is csak kvazi laboratoriumi korulmenyek kozott
aha
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!