Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz Interceptor #48 üzenetére
Tehát neked lehet véleményed, én pedig "ideokoskodok"?
Jó érvelés, " origós" színvonal.
Az értelmes disputát nem neked találták ki...''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Interceptor
addikt
Ez megint csak a te agyszüleményed, nem őt nézem hülyének hanem azzal nem értek egyet amit ebben a dologban képvisel, és maximum azt tartom hülyeségnek, ez nagy különbség. Amúgy már rég ejtette mindenki ezt a témát, de neked muszáj volt még jó megmondó ember módjára ideokoskodni valamit. Nyugodtan költhetsz még amit akarsz, engem nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
kovy79
őstag
válasz Interceptor #46 üzenetére
Igen, a röhejesnek, nevetségesnek, begyepesedettnek titulálás az azt jelzi, mennyire elfogadod és egyáltalán nem nézed le/hülyének a másikat...
A többit is értelmeztem, le is írtam...''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Interceptor
addikt
-
kovy79
őstag
válasz Interceptor #40 üzenetére
Jah, fenntartod a lehetőségét, hogy te gondolkodsz rosszul, de minden szubjektív véleményre úgy kezded a választ, hogy "de"...
Nem igazán értem, hogy hogy nem lehet elfogadni, van, aki másként gondolkodik?
Szép kis fogyasztói társadalom, eljutottunk oda, hogy egy 32"-os tévét röhejesen kicsinek hívunk (még a szüleinket is kiröhögjük miatta), meg hülyének nézünk valakit, aki nem led-falat tesz a hálóba...''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
Lacok
őstag
"Az LC-32W35 típusjelzésű modellbe 32 hüvelykes, Direct LED háttérvilágítású, 1366x768 képpont felbontású LCD panelt építettek. A tv fekete és fehér színben vásárolható majd meg 68 000 jenes (~190 000 forintos) áron."
Ez most komoly? Olyan érzésem van mintha visszaugrottunk volna az időben.[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
rottenbull
senior tag
Ez a kurrens konzolokhoz keszult kiegeszito a Sharp-tol. Majd jonnek kesobb az olcsobb es magasabb felbontasu darabok is
-
Interceptor
addikt
Nyilván vannak egyedi esetek, az én tapasztalatom szerint eddig ahol láttam 32-est mindenhova betudtam volna rakni a 40-est vagy nagyobbat. Tele lehet rakni úgy a szobát is nyilván, hogy kis túlzással egy zsebtévé sem férne be. A szállítást azt én is felhoztam a 32-esnél valós érvnek korábban, de az is a ritkábbik eset. Valószínűleg nem ezekért a ritkább esetekért éri meg a gyártóknak 32-esben gondolkodni a mai napig, hiszen ahogy írtam sokan raknak be szobába indokolatlanul kicsi tv-t.
(#38) Reggie0: Kikérem magamnak nem vagyok moho(Vagy mégis?), csak szeretem kihasználni a lehetőségeket Fenntartom a lehetőségét annak, hogy én gondolkodom rosszul, és hogy nem nekem volt igazam, de mégis valahol helyesnek tartom azt amit írtam. Amúgy is valaki fentebb írta tényleg relatív az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Interceptor #33 üzenetére
Latod, nekik sem kellett. Egyszeruen osszefoglalva nem mindenki moho
-
wolf033
senior tag
Most akkor ha jól értelmezem a híreket a Sharp még mindig Japán termék? Még csak készül a szerződés?
Jók még ezek a Sharp termékek? Pl. a tévék? Hallani ezt azt de konkrétan senkinek nincs semmi értelmes infója csak hallomásból mondanak mindig valamit ami vagy igaz vagy nem..... -
Partz
senior tag
válasz Interceptor #16 üzenetére
Nem rég vettem egy 32"-os lcd tévét a faházas telekre. Még ez is nagynak bizonyult, át kellett alakítani a beépített szekrénysort, ha még nagyobbat veszek már a közlekedést gátolta volna. Másik, télire fel szoktam hozni, a szállítása is helytakarékosabb így a többi száz cucc mellett. Itthon 55"-os tévém van, a hálóban meg 46"-os, de van létjogosultsága ezeknek, attól függően hova szánja az ember.
[ Szerkesztve ]
-
kispéé
senior tag
válasz hyperspace #11 üzenetére
Hol vettél ennyiért??? Komolyan kérdezem.
50"-ban az inkább 200.000 nem 160.000.
Pont ilyet készülök venni. -
elithun
őstag
válasz Interceptor #33 üzenetére
Ez az egész annyira relatív, hogy inkább hagyjátok már a témát...
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Interceptor
addikt
Azért nem kérik a nagyobb krumplit/kólát mert nem tudják megenni/meginni, ellenben a 32 feletti tv jobb élményt nyújt a kisebb lyukban is, nem sokalsz be tőle. A szüleim is a minek oda nagyobb elgondolás alapján vettek az egyik kis szobába egy mütyür 32-est, szoktam is morogni ezért magamban ha néha átmegyek több napra és arra kell elaludnom
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Interceptor #31 üzenetére
Boven eleg indok az, hogy nincs ra szukseg, mert nem a haloban akarsz minosegi tvzest folytatni, csak elalszol valamire. A tobbire ott a nappali.
A nagyobb kolat+krumplit sem szoktak kerni 50 forintert, pedig alig dragabb.[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Én vagyok röhejes? Csupán kétszer tetted fel ugyanazt a kérdést amit már az elején megválaszoltam.
Idézlek:
"Egy 5-6-9nm-es szobába minek is kéne 40"??? "
"Kérdezrm én.. Miért is kéne 40"-os tv-t tenni egy kis lyukba??? ""Te értetlenkedsz azon, hogy miért ne venne mindenki 40"-t hisz alig drágább a 32"-nál."
Nem az volt az egyedüli érvem, hogy alig drágább a 40-es a 32-esnél, had ne írjam le a többit harmadjára is.
Semmilyen életszerű helyzetet nem írtál arról, hogy miért nem jó 32-nél nagyobb tv a kis szobába, csupán olyat amiben semmi logika nem volt, így nincs is mit megérteni rajta."A vérpisti jelző rohadtul félrement ugye érzed.. " Nem sikerült meggyőznöd
(#30) MeszesKPT: a legideálisabb nyilván egy 65-ös lenne, de az irdatlan költség, viszont ha már van 40-es esetleg 46-os alig többért minek vesződni egy 32-essel?
[ Szerkesztve ]
-
MeszesKPT
őstag
Eltekintve az árától van ezeknek a 40 colos tv-knek manapság létjogosultságuk? 65" alatt nincs élet szerintem.
Ugyanennyi értelme volt a hosszas fejtegetésednek.
A cikkhez pedig, messze van még április elseje.
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #26 üzenetére
Tudod röhejes vagy..
Én kérdéseket? Hiszen végig azt jelentettem ki, hogy márpedig sokan nem vesznek 40"-t , mert minek.Te értetlenkedsz azon, hogy miért ne venne mindenki 40"-t hisz alig drágább a 32"-nál.
Idézlek.:
"Nemigazán értem kinek éri ez meg, esetleg ha elutazik autóval nyaralni stb és magával akarja vinni a könnyebb szállítást tudom felhozni előnynek, de mennyire gyakori ez?"
"Mivel elfér egy ilyen kis lyukban is(ezzel kezdtem az érvelést legelső hozzászólásomban) és egy 40-46 colos azért jobb élményt nyújt, közelebb kerülsz a mozihatáshoz ennyire egyszerű."
"Szobába teljesen felesleges a 32 jobb a nagyobb, de konyhába igazad van lehet létjogosultsága a konyhabútorok miatt mivel esélyes, hogy ott nincs helye egy 40 colosnak, de oda inkább a 27-es való akkor már vagy még kisebb ami még elférhet."
Tehát.. Min is rugózol?
Azon, hogy miért NEM? Hogy miért nem? Azokért az okokért amiket leírtam és még sok másik ok miatt.
És még mindig bele tudsz kötni csak azért, hogy az igazad bebizonyítsd, miszerint hülyeség a 32" csak a 40 és felette a jó..Részemről befejeztem.. Tök felesleges veled vitázni.. Nem érted meg amit írok..
Üdv.Szerk.: A vérpisti jelző rohadtul félrement ugye érzed..
[ Szerkesztve ]
-
tecsu
addikt
Nem a cikkírót támadom, hanem a rovat felé fogalmazok építőjellegű kritikát:
Sajnos úgy tűnik, hogy nem a népszerű vagy várhatóan népszerű termékek lennének a célkeresztben, hanem a blődségek. A felszínes szenzáció vonzza a klikkelést, esetleg a flémet - ez a lényeg ebben a rovatban.
Jó lenne ezen változtatni.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Interceptor
addikt
Te hozod fel újra meg újra ugyanazt a kérdést, akkor meg mit csodálkozol ezen? Személyeskedést meg belehet fejezni, köszi.
Ki mondta, hogy ez a 32 colos sharp a referencia? Hol írtam én ilyet? 32colos tv-kről van szó. Eleve Úgy kezdtem az első hozzászólásomat, hogy árától eltekintve.Miért kell mindent százszor leírnom újra meg újra?
Mit kell kerülgetni egy 40 colos tv-n a 10nm -es szobában úristen... Gondolom nem a szoba közepére rakod a 32-est sem(#25) Reggie0 : Nézd én nem vezetek statisztikát, nem véletelen tettem fel a kérdést. Csak arról beszéltem miért hülyeség a 32-es egy kis szobába is szimplán tv nézésre. Amúgy a 32-esre is írtam egy okot fentebb, csak nyilván elenyésző az eset. Az, hogy a vérpisik nekem esnek erről én nem tehetek
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz Interceptor #23 üzenetére
Ja teljesen realis, hogy ahova nem jo a 40, onnan mar a 27-re kene leugrani, de nyilvan nincsen atmenet. Csak veletlenul se deruljon ki, hogy van ahova 32-es kell, mert az nem tamasztja ala amit mondasz
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #23 üzenetére
Csak Te pörögsz azon, hogy a kis lyukba is befér a 40"..
Én nem pörgök.. Én csak mondtam ellenpéldákat, hogy miért is nem vesz mindenki 40"-t a kis lyukakba..
Te veszel, valószínűleg a WC-dben is 40"-os TV van, mert befér.."Bár lehet venni 40-est olcsóbban előző szériát, ami megkockáztatom jobb panelt is kapott mint az újabb 32-es. A jobb paneleket a nagyobb modellkehez használják a gyártók. Az 55-65 megint egy újabb minőségi szintet jelent."
Az megvan, hogy általánosságban írtam mindent? Igaz ez alatt a túlárazott 32"-os tv alatt írogatunk, de attól még vannak olyan tv-k amik 32"-osak és nem kerülnek ennyibe. És engedtessék már meg, hogy lehessenek olyan emberek a földön akik nem akarnak egy 40"-os tv-t kerülgetni a 10nm-es szobában csak azért, mert elfér oda az is..
Ugye szabad léteznie ilyen embernek is?
Ne csak magadból indulj ki, de ezt már előző hozzászólásaimban is írtam. -
Interceptor
addikt
Szobába teljesen felesleges a 32 jobb a nagyobb, de konyhába igazad van lehet létjogosultsága a konyhabútorok miatt mivel esélyes, hogy ott nincs helye egy 40 colosnak, de oda inkább a 27-es való akkor már vagy még kisebb ami még elférhet.
"Miért is kéne 40"-os tv-t tenni egy kis lyukba??? Jobb az élmény? És akkor mi van? Sokaknak nem az élmény a fontos, hanem, hogy a lehetőségeihez mérten megtalálja egy kis szobába is a megfelelőt." Ezt már kb kétszer leírtam, hogy a kis szobába is befér a 40-es ami jobb élményt hoz, most pöröghetünk még ezen, de semmivel sem lesz nagyobb igazad. Amiről te beszélsz inkább az ósdi gondolkodás miatt történik úgy ahogy, hogy jó az oda abba a kicsi szobába. Ha valakinek nincs pénze nagyobbra tök mindegy mekkora szobája van. Bár lehet venni 40-est olcsóbban előző szériát, ami megkockáztatom jobb panelt is kapott mint az újabb 32-es. A jobb paneleket a nagyobb modellkehez használják a gyártók. Az 55-65 megint egy újabb minőségi szintet jelent.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #21 üzenetére
Ennyire nem egyértelmű, hogy miért is vesznek ekkora tv-ket?
Picit próbálj elvonatkoztatni attól, hogy neked milyen a helyzeted illetve a lakásod és a szokásaid.
Egy konyhába sem tesznek 40"-ost. Sőt oda max 24-27"-os tv-t tesznek általában
Szerk. Kérdezrm én.. Miért is kéne 40"-os tv-t tenni egy kis lyukba??? Jobb az élmény? És akkor mi van? Sokaknak nem az élmény a fontos, hanem, hogy a lehetőségeihez mérten megtalálja egy kis szobába is a megfelelőt.[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
Nem, itt igazából arról van szó szimplán tv nézésre 32-est venni van e értelme, de kiegészítettem feljebb is a kérdést mivel legelső hozzászólásomnál nem voltam akkor elég egyértelmű.
"Egy 5-6-9nm-es szobába minek is kéne 40"??? Pl..." Mivel elfér egy ilyen kis lyukban is(ezzel kezdtem az érvelést legelső hozzászólásomban) és egy 40-46 colos azért jobb élményt nyújt, közelebb kerülsz a mozihatáshoz ennyire egyszerű.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Interceptor #19 üzenetére
A 32"-os tévékről kérdezted, hogy van e létjogosultságuk. Kaptál tőle és tőlem is rá választ. Most meg idekevered, hogy ez nem éri meg. Ez valóban nem éri meg ennyiért, de vannak korrekt áron is ilyen tv-k amiket bizony veszik az emberek.
Szerk.: Miért ne lenne? Nem csak 40"-on van élet.
Egy 5-6-9nm-es szobába minek is kéne 40"??? Vagy akinek olyan az elrendezés, hogy a tv-t csak az ágyhoz közel tudja tenni, annak nem fog kitekeredni a nyaka a 40" bámulásától.[ Szerkesztve ]
-
Interceptor
addikt
válasz jorgoszka #17 üzenetére
Mégpedig? Mondanál példákat? Mert az a kevés amit írtam szerintem helytálló. Az ár sem feltétlen magyarázat, 40-esek sem sokkal drágábbak. Nemigazán értem kinek éri ez meg, esetleg ha elutazik autóval nyaralni stb és magával akarja vinni a könnyebb szállítást tudom felhozni előnynek, de mennyire gyakori ez?
(#18) MK VII: Gondolom te azt használod monitornak is, és így kettő az egyben, az megint egy másik történet. Mondjuk én 8 éve a 40-es tv-t használom monitornak. Feltehetném akkor úgy a kérdést szimplán tv nézésre van e értelme a 32-esnek manapság?
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Bizony van. Ha csak magamból indulok ki, én egy 27"-os LG montior tv-t használok és egy collal nagyobbra már egyáltalán nincs szükségem.
-
jorgoszka
tag
-
Interceptor
addikt
Eltekintve az árától van ezeknek a 32 colos tv-knek manapság létjogosultságuk? Egy mai 40-es vagy 46-os a legkisebb lyukba is befér.
[ Szerkesztve ]
-
SunyaMacs
aktív tag
Ezen a pixelhiba alma méretű lesz
-
Örni
senior tag
SHARP LC-32CHE4042E van most MM-ben 55-ért. Ez mennyivel jobb?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
MK VII
veterán
"A Sharp még nem adta fel teljesen a tévépiacot"
Nem még nem, de ez után biztos fel fogja adni, illetve kénytelen lesz..
Azt hittem egy 10 évvel ezelőtti cikket olvasok. 1366x768... Hmmm.. Csábító felbontás 32"-ra, főleg ennyiért.. -
Horbal
őstag
Viccelsz-bolondozol
160ért vettem nemrég fhd 48ast. 3d nélkül (direkt ilyet akartam), smart, wifi van.
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
kcsa
veterán
Amikor tv/házimozi/hifi témájú cikk van, és egy feltűnően magas ár szerepel benne, mindig megnézem hogy ki írta az adott hírt. És mindig ugyanaz.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
elithun
őstag
Jelezvén, hogy haldoklik?
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
törölt tag
Véletlenül nem egy 10-es csomag kerül ennyibe?
-
Reggie0
félisten
Ugy adott eletjelet magarol, hogy a vigyorgoban egy hangos puffanas kisereteben visszapattant a gumiszoba falarol...
[ Szerkesztve ]
-
mg1992mg
senior tag
Azért az az ár és a felbontás még köszönőviszonyban sincsenek egymással... Szép munka Sharp.
-
gerii
addikt
Elkapta a HTC szindróma.
-
burriebonz
tag
Mennyiii ?
-
ktamask
tag
Kb ennyiért vettem anno a 46"-os LED FULL HD-s Samsung TV-t, 3D-set, ami még szebb is, mint ez.
Mit tud ez a 32"-os 1366x768-as felbontású tv, amiért 190.000-ért adják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest