Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinPho
senior tag
A kezdeti lelkesedésem a végére bedőlt.. Ezt komolyan gondolták? DROID?? Inkább MeeGo, vagy annak valami kompatibilis rendszerét csinálnák meg!
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Glenda
addikt
válasz CharlieDrop #78 üzenetére
Más szóval összesen 1.5 milliót adtak el belőle.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
Blyan
félisten
válasz CharlieDrop #78 üzenetére
Gondolom azért kapható még akár nálunk is belőle. Azok valszeg a szériahibásak.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lomha 8V
addikt
Newkia, na menjetek a pi**ába...
-
-
Blyan
félisten
válasz Rickazoid #74 üzenetére
Ez mind jól hangzik. De ettől még nem látom benne a potencialt, legalább is azt amitől végleg a piacra fog kapaszkodni.
De ez én vagyok, és nyilván azért, mert engem nem indított be a Sailfish project.
Szóval akármi is lehet belőle.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Rickazoid
addikt
Kövesd a híreket!
- majdnem kész az OS
- teljesen működő prototípusokat mutatnak be jó ideje, a legújabb pár napja volt először említve és a lengyelországi SmartDevConon be is mutatják
- a végterméket év vége előtt szállítják az unióban €399-ért + szállítási költség, ezért kapsz egy androidos mércével mérve közép-felső kategóriás okostelefont egy új op.rendszerrel, ami egyrészt elvileg teljesen Android kompatibilis, másrészt technikailag közelebb áll az asztali Linux disztribúciókhoz és úgy általában az asztali op.rendszerekhez, mint bármely másik mobilos OS.
- az első előrendelésben feltételezhető az ötvenezres nagyságrend, biztos a több tízezer 136 országból
- az előrendelt példányok szállítása után rendes online rendelés indul
- teszik ezt saját név alatt, szépen berendezkedve Helsinkiben
- jó ideje kint az SDK, folyamatosan fejlesztenek, fejlesztői fórumokon a MeeGo és a Harmattan programok portolására is fókuszálnak, nem mellékesen a Sailfish OS-nek része egy minimum Dalvik kompatibilis réteg, bár elvileg a legtöbb Android programmal boldogulAmi azt illeti egy 80 fős fejlesztőcsapathoz képest egész jól állnak, bőven van okuk nekik is és nekünk is optimistának lenni a telefon, a rendszer és a cég jövőjét illetően.
A Sailfish nem fogja megdönteni az Android uralkodását, nem fogja megszorongatni az iOS dominanciáját, a WP-nek se fog kínos pillanatokat okozni egyelőre, de biztosan piacon lesz és most nem egy a mobilos részlegének eladására készülődő cég által garázsprojektként fejlesztett OS-ről beszélünk.
És ez nem egy a Google hátán, saját ötlet híján az Androiddal felkapaszkodni próbáló, feltételezhetően az alapítók által sem komolyan gondolt próbálkozás, mint ez a Newkia.[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
PR0JECTNR56
addikt
Ez az átkeresztelés, hát...
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
Blyan
félisten
válasz Quasi_modo #61 üzenetére
Ha van okod optimistának lenni azért csak írd le.
-
Glenda
addikt
válasz Quasi_modo #65 üzenetére
Hát a MeeGo se hozott nagy eladásokat, a Symbian meg 5 éve jó volt, a mai trendeknek nem felel meg. Azok, akik ezt nem ismerék fel, ők vitték a Nokiát a mai helyzetébe.
-
Glenda
addikt
válasz Quasi_modo #63 üzenetére
Amit a board megengedett neki.
-
Blyan
félisten
válasz Quasi_modo #45 üzenetére
2 év ennyit sem adok.
-
gzbotii
nagyúr
Kövezetek meg, de én szivesen megnéztem volna, mit rák le Nokia Android vonalon. Saját navi az ütött volna és a WPre kiadott saját alkalmazások, minőségi készülékház es dizájn, PV kamera...
MeeGoról nem is beszélve...
Ehez a Newkia dologhoz: ha a MeeGo fejlesztögárda Jolla néven Nem ér el semmit, akkor ők sem fognak...
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Glenda
addikt
Ugyanmár. Te komolyan tudsz venni egy próbálkozást, amikor a nyamvadt domaint se sikerült megvenni? Ez olyan, mint azok a plan B meg plan C-k.
Tegnap hallottam érdekesen megfogalmazva. Azok, akik tönkretették a Nokiát (Elop előtti vezetőség), most megint kezdik az ámokfutást.
-
Rickazoid
addikt
Ki beszélt a WP-ről? A Sailfish OS egy Android alternatíva. Az, hogy a Nokia szerencsétlenkedett a Maemo-val, később a MeeGo-val még nem jelent semmit. Bár ki tudja, lehet csak épp a mobilos üzletáguk elvesztését jelentette... de ezt már nem tudjuk meg.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
llaszlo
veterán
Itt van egy kis hiba a cikkben:
"tapasztalT nokiás" -
tjb007
nagyúr
Már meg is érkezett az első Newkia modell
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ezt nem igazán értem...milyen (elvi) alapon akarna ez az ember a Nokia romjaiból "építkezni"??? mert 15 évet lehúzott náluk? meg mi ez a koppincs névhasználat? rendben, hogy az ázsiai régiót vezette...de biztos, hogy ez etikus?
hmmm de biztosan velem van a gond, hisz egy cég, mely ilyen alapokon nyugszik, csakis vonzó lehet a vásárlók szemében....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
Воланд
titán
válasz Quasi_modo #45 üzenetére
most miert, anno a bb-re is azt mondtak sokan, hgy majd jol lenyomja a wp-t.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
x1port
addikt
Azért kíváncsi leszek mi lesz ennek a név herce-hurcának a vége.
Lehet hogy minden marad változatlan.
Vagy az xbox után lesz egy xphone?
Vagy newkia lumia?
Szerintem sanszos ,hogy marad a Nokia név. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Glenda
addikt
-
róland
veterán
Sajnálom a Nokia-t. Jó 15 éve tényleg ők voltak a mobiltelefongyártás csúcsán. De a hanyatlásuk nem most kezdődött. Hanem akkor, amikor a Made In Finland telefonok több oldalas hibalistával kerültek a boltokba. (Pl. 6280 - annak idején még én is hibalistával vettem meg. S bizony örültem, amikor sikerült lecserélnem egy Made In China SonyEricsson-ra.)
A WP8 nem feltétlenül rossz irány. De nem ártott volna valami eszközt adni a Symbianról való átköltözéshez. Akár felhő alapon.
A valamikori legendás kezelőfelületük pedig már régen a múlté. Nem figyeltek az iPhone, a Sense, az Android Holo, Miui, WP felületek fejlődésére.
A Microsoft jól járt. Megmutathatják, hogy mit tudnak, ha együtt a hardver és a szoftver. Sok sikert nekik!
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
sz.balazs.95
veterán
akkor már miért nem a Jollához csatlakoznak?
nekem is kicsit az az érzésem, hogy a Nokia (vagy legalábbis ahhoz hasonló) névből akarnak meggazdagodni.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
der medve
csendes tag
KIA, NewKIA, NoKIA
A medve.. az durva!
-
x1port
addikt
NOkia
-
Depression
veterán
Ez a kínaiakat megszégyenítő név.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Glenda
addikt
Newkia meg hiPhone
-
spammer
veterán
"piaci értéke eléri a tízmilliárd dollárt, ami kétszer annyi, mint amennyit most a Microsoft fizet a Nokia mobiltelefon-üzletágáért."
Nem kétszer annyi.
7,2 x 2 != 10
Persze a cikk szempontjából nem lényeges annyira, csak a pontosítás kedvéért jegyeztem meg.
Amúgy ez a név tényleg gáz, bóvli hatást keltő, ha egy normális névvel rukkoltak volna elő, még drukkoltam is volna nekik.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Rickazoid
addikt
Cégalapítás előtt drog- és egyéb teszteket kellett volna végezni az alapítókon, hogy egyrészt nem szednek-e illegális drogot, másrészt kéne-e szedniük legálisat, mert ez nagyon beteg.
De ahogy azt már írtam is, van örököse a Nokiának. A neve is értelmesebb finn, nem kínai és mindjárt piacon az első telefonjuk. Aminek az op.rendszere szintén Nokia örökség.
[ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
Addig amíg nem tudunk-láttunk semmi egyebet nincs is igazán értelme tényekről beszélni. Én igenis hiányolom az E és N szériáju Nokia telefonokat és nem csak nosztalgiából, hanem mert más volt kézbevenni őket anno mint a mostaniakat. Más minőségérzete volt, Made in Finland vagy Hungary, nem holmi dzsunkauszadék. Igaz ma már inkább a nosztalgia dominál mint az az űr amit ezen termékek hiánya a mai napig okoz.
Ha összeszedik egy részét azoknak a sokat látott-tapasztalt-megélt fejlesztőknek akiket az elmúlt időszakban elbocsátottak az Elop éra alatt és akik az elmúlt napokban önként mondtak fel a Microsoftnak az elkaszált részlegekből, vagyis hogy nem akarnak nekik dolgozni akkor még sülhet ki valami jó is a törekvésből. Meglátjuk idővel hogy alakul, én azért drukkolok nekik.[ Szerkesztve ]
Tomcat
-
Psychopeti
senior tag
Ez valami röhejes...
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
Tomcat
őstag
Elég szerencsétlen névválasztás, de a törekvéseket tisztelem és díjazom. Sokan vagyunk ezek szerint akik nem akarnak belenyugodni abba hogy jelen állapot szerint nem várhatók további valódi Nokia telefonok.
Tomcat
-
=Mentor=
őstag
Ez a félkegyelmű csak meg akarja lovagolni a Nokia brand húzóerejét, attól hogy névben hasonlító szutykokat piacra dob még nem lesz Nokia.
-
TeeBee73
veterán
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
wolfman
veterán
Amikor anno a Sony meg az Ericsson egyesül mert azt mondták sokáig, hogy EricSony lesz a nevük, ami valljuk be elég röhejes lett volna.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
New Kia, mi? WTF?
<< Heimdal >>
-
ViZion
félisten
+1
Erőltetett kicsit, beteg névvel, gyakorlatilag a semmit szeretnék eladni. Innen szép nyerni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
hadrian77
csendes tag
Nagyon érdekes, hogy nem a korábban meglévő Linux alapú oprendszerekre hivatkozik, hanem az Androidra. Gyanús ez nagyon. Akinek nem tetszett a WP vonal az már vagy a Jollával kilépett vagy más cégnél van.
-
tDr1v3r
veterán
Nyukia... tisztára mint a Nokla meg társai.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Oppenheimer
nagyúr
Hajrá, mindent bele! Kár, hogy nem használhatják majd a Nokia nevet.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
ftc
nagyúr
Semmi értelme nem lenne. Valamikor talán ez a vegyél új telefont lufi is kipukkad.
Az, hogy Android jó irány lett e volna? szerintem abba is belefulladt volna a cég. a A jó irányt mindenki tudja (tudta), de azt feladta a cég.
-
O_L_I
őstag
Itt is az az érzésem mint a Sólyommal volt, hogy tuti csak valami médai hack....
-
danikollar
őstag
Lehetett volna YESKIA!
-
buherton
őstag
- I have a Newkia.
- Have you bought a new car?
- Just a phone.Köznevettség tárgya lesznek.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
doc
nagyúr
azt a marketingest aki ezt a nevet kitalalta, nem kirugni kellene, hanem...
-
tomee007007
őstag
ez ugye csak vicc akar lenni....
-
Mooka-Miki
senior tag
"...a néhány éve még magasan piacvezető Nokia mára jelentéktelenné vált."
De a jelentéktelen Nokia akkor is a minőséget képviseli, míg elolvasom ezt a "Newkia" izét és elfog a kuncogás kellemes érzése.
Akaratlanul is beugrik a régi hamísítványok dömpingje a Nokia-Newkia kapcsán: Adidos, Puwa, stb cuccok.Szerk.: Helyesírás
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest