Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz SirCsimbók #23 üzenetére
Ez nem tény, hanem feltevés, de mindegy
rip and tear, until it is done
-
félisten
-
Penge_4
veterán
-
azbest
félisten
Ne haragudj, de csak az tűnik biztosnak, hogy hiányosak az ismereteid a témában.
"A netes forgalom harmadát adja a Netflix Amerikában" [link]
Persze, majd ha elfogy az internet akkor kénytelenek lesznek a most is működő postai dvd kölcsönzési megoldásukra támaszkodni.
Tudod, van aki hajlandó fizetni a szolgáltatások használatáért.[ Szerkesztve ]
-
|DavidWoody|
tag
Nem is kell vitat nyitni , csak szamunkra halando emberek szamara akik nem latjak at ugy ezt a rendszert , mint Szereny Szemelyed , illendo lenne valamivel ala is tamasztani a bibliai joslataid.
[ Szerkesztve ]
-woody-
-
chris-v
senior tag
Ha ugyan annyi lenne mint a mostani előfizetésem, és számomra megfelelőbb a tartalom, akkor inkább erre a fizetnék elő! Szóval a 8-12 dollár bőven jó még mindig, hisz most sem kevesebb, csak az elérhető tartalom 90%-át nem nézem, kisebb csomagban meg nincs benne, a maradék 10%.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Stanlee
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #17 üzenetére
http://blog.zeit.de/netzfilmblog/2014/09/16/netflix-deutschland-start-preise-angebot/
Ez alapjan a House of Cards 3. evada nem lesz a nemet netflixen, a Sky Deutschland miatt. Jelenleg a HoC a netflix egyik nagy huzasa, ami miatt ha sok penzem lenne, elofizetnek ra, hogy idoben megnezhessem.
Az, hogy a Netflix Deutschland elofizetssel, egy USA IP-n keresztul az amerikai netflix-re belepek, megnezhetem a legujabb HoC-t a normal felhasznaloknak nem megoldas.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
azopi74
addikt
válasz SirCsimbók #18 üzenetére
Mitől dőlne be be, és mitől durranna ki? Csak egy módon, ha a hagyományos tartalomközvetítő lobbinak és az ISP-knek a netsemlegesség elvét sikerül kukáztatni az USA-ban. Obama egész kampányának jelentős eleme volt a "net neutrality". Kérdés ugyanakkor, hogy ezt mennyire sikerül megvédenie, sajnos több jel arra mutat, hogy ehhez egyre gyengébb, az FCC ezzel teljesen ellentétes álláspontra helyzkedett, majd meglátjuk, hogy mi lesz...
Az viszont ugyanakkor bíztazó jel, hogy az HBO, a hagyományos, konzervatív műsoreloszási modell legnagyobb oltalmazója is OTT szolgáltatást indít januártól, úgy tűnik, rájöttek ők is, hogy nem érdemes szembehugyozni a piaci folyamatokkal, mert abból csak vesztesként kerülhetnek k hosszabb távon.
A zeneipari lobbi és a RIAA is lenyugodott pár év Napster és utódai ellen folytatott inkvizíció után, és meghajoltak az idő szava előtt, átállva az új disztribúciós modellre. -
azopi74
addikt
Én is az ACK-ra tippeltem elsöre, amikor ezt megláttam, de azért ez akkor is brutál nagy forgalmat jelent. A teljes downstream forgalom csaknem 3%-át! (Ès ugye itt elég brutál downstream forgalomról beszélünk) Valami nagyon nem stimmel abban a protokolban, ha az ACK csomagok ekkora adatforgalmat generálnak...
-
SirCsimbók
tag
"A Netflix mindent visz"
hejj, akkor mi mindent fog vinni, amikor bedől az egész (avagy kidurran a buborék), már előre röhögök
-
-
veterán
Jó lenne már nálunk is nézni a kínálatukat,illetve a müsoraikat.
duree54
-
Stanlee
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #13 üzenetére
Ha jol emlekszem akkor a sajat sorozatok a nemet Netflix-nel nem aktualisak, szerzoi jogi problemak miatt. A sorozat nemetorszagi forgalmazoja nem engedi a nemet Netflix-nek a sajat sorozatat streamelni. Most akkor mirol is beszelunk?
Van Amazon Prime Instant Video elofizetesem. A regi sorozatokat, amiket kedvelek, es megneznenk meg egyszer, azokat ott szoktuk kikolcsonozni. Az ujabb sorozatok kozul a legujabb evadok fizetosek, de olyan szerintem nem sokba kerulo feature-ok mint az angol felirat nincs benne a szolgaltatasban. Nem nemet vagy magyar feliratra gondolok, hanem az eredti hangsavhoz tartozo feliratra, ami a nagyothallok miatt tuti volt az elso sugarzas alkalmaval Amerikaban. Ha nincs igeny uj sorozatepizodokra, akkor a Netflix biztos jo, de ha up-to-date akarok lenni, akkor mashonnan "kolcsonzom" ki a neznivalot. Es ez mindenhol igaz. Isemerek angol, nemet fiatalokat, akik nem akarnak lemaradni a jo sorozatokrol, es "kolcsonoznek". A technologia megvan ra, hogy a nep penzert fogyaszthasson mindent, csak az akarat nincs meg hozza. Ennyi.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Avicularia
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #13 üzenetére
Tisztában vagyok vele. De nem szeretnék 2 évet várni, mire megnézhetem a kedvenc sorozataimat. Annál talán még a magyar tévé is előbb műsorra veszi
Persze a saját sorozataik naprakészek,ez nem vitás. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Avicularia #12 üzenetére
Soha, sehol nem tudod nézni a kurrens sorozatok aktuális epizódjait (pláne nem a különféle kábelcsatornák bestseller dolgait *együtt*). Olyan van, hogy egy-egy kábelcsatorna sorozatait nézheted, ha van USA kábeltévé előfizetésed (pl. a Showtime-nál van ilyen lehetőség), de olyan soha nem lesz a torrenten kívül, hogy a különféle kábelcsatornák aktuális heti sorozatait adást követően másnap nézhesd pl. egy Netflixen. Ilyet butaság is elvárni.
Egyébként a Netflixnek vannak fasza saját gyártású sorozatai is pl. (House of Cards, Orange is the new black), amiket premierkor egy jó kis binge-watching keretében rögtön végignézhetsz, ha bírod szuflával, ugyanis rögtön az egész évad streamelhető lesz megjelenéskor.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Avicularia
veterán
Nekem volt pár hónapig, de lemondtam, mert nem éppen naprakészek. Pld. Walking dead 5. évadnál jár, netflix-en meg a 3.-at adják. Ja, fizessek és várjak 2 évet, hogy az egyik nézős sorozatot meg tudjam nézni. Ezzel szemben áll az ingyen, másnap torrentről akár fullhd minőségben. Svédben 79 SEK, ami 2.7K forint.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezt marha fontos volt megosztani.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dajkopali
addikt
igen, erről mi is írtunk többször is, 2010 környékén kezdték meg az átállást az online szolgáltatásra, de a hatalmas tőke a kölcsönzésből jött össze
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
dajkopali
addikt
az ars technica cikkében részletesen leírják, és szerintük az ACK-ból
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
azbest
félisten
Tegnap láttam épp ozone networkön a netflixről egy műsort. Nem is tudtam, hogy ők eredetileg dvd lemez postai kölcsönzéssel foglalkoznak és igen durva mennyiséget postáznak napi szinten
USA-ban van havidíjas, azt hiszem ez volt a műsorban: [link]
-
fcrhs30
csendes tag
a netflix uploadja miből jön?
-
Dexar007
veterán
Nyugodtan hozhat, en ugysem fogok elofizetni ra,meg ha 500ft is lesz a havidija.Mert az pont 500ft-tal tobb mint amit meg hajlando lennek kifzetni erte.
Foleg,hogy alig nezek sorozatokat,es ha megis,akkor szinte biztos olyat valasztok,aminek mar vege van,es az x evadjat egyben be lehet szerezni.Give me your cum,bull!
-
pakriksz
őstag
és mikor hoz ide valamit?
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest