Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigyo108
aktív tag
A hozzászolásokban van az érdemi információ
A cikkben bemutatott játék , az nulla, értelmetlen tévút.- bocs -
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
janos1988
addikt
Azaz. Adjatok csak a mai kor gyermekenek a kezebe ilyen jatekokat. Fel is gyujtja vele a fel varost.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
őstag
Nem semmi játékok
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
HXY
addikt
Kíváncsi vagyok hogy mikor jön az első házi official Lego nyomtató készlet.
-
bepken
veterán
mi a francért kellett nyalni azt az ecsetet? nemár...ez nagyon gáz :/ - mondjuk nem mintha ezen az "apróságon" múlott volna szegéneknek...bakker
érdekes dolgokat írtok egyébként, nekem spec fogalmam sem volt arról, hogy régen ilyen extrém aberrált játékokat dobtak a gyerekek elé. manapság azért remélem, hogy egy normálisabb gyártó már nem merne hasonlót meglépni.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Redneck
nagyúr
A régi nem volt rossz, de nehezen képzelem el hogy szülői felügyelet nélkül játszott vele a gyerek. Kicsit veszélyes holmi.
Az újról pedig az a véleményem mint a gagyi 3D nyomtatókról. Feleslegesek és lassúak, legalábbis egyelőre.
A régi sugárzó és egyéb veszélyes játékok hihetetlenek. Ezeket tényleg forgalmazták?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Tertius
tag
Ezt ajánlom olvasmánynak. Anno a "fénykorban", mindenre "Az Atom" volt a megoldás, míg rá nem jöttek, hogy veszélyes is lehet. Voltak olyan gyógyszerek, amelyeket úgy szedtek, mint ma a Béres-cseppet. Volt egy fickó, aki napi egy üveggel ivott meg radioaktív tartalmú cuccot. Sokan szenvedtek emiatt, és sokan meg is haltak. A fent említett rádium-lányok egy olyan gyárban dolgoztak, ahol radioaktív festéket használtak arra a célra, hogy valami a sötétben is világítson (lásd az általad említett óra). A lányok festették ezeket a cuccokat, nyalták (nedvesítették az ecsetet), és utána ők maguk is világítottak. A kevésbé poénos része a borzasztó szenvedés volt, amelyen később keresztülmentek, kihullottak a fogaik, a hajuk, és a klasszikus sugárbetegség jeleit mutatták. Itt kicsit tekerve vannak képek az áldozatokról, de CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK AJÁNLOM, mert nem vidám képek.
Ám ez még hagyján, egy idő után ez persze feltűnt, de még vagy 20 évbe és rengeteg energiába, lobbiba került, míg a cégekre rá bírták nyomni a szabályozást. Az ment, mint ma: a cég fizetett egy szakértőt, aki megmondta a frankót, hogy az márpedig egészséges.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem ciki, de
"és még engem röhögtek ki amikor a terem másik végébe menekültem, hogy vigyék távol tőlem azt a valamit..."
ez azt sugallja hogy most is úgy érzed, hogy ez volt a helyes cselekedet, ami viszont azért picit az.
persze visszatekintve a múltba szörnyülködhetünk hogy régebben mit hittek amikor a higanynak tulajdonítottak gyógyító hatást, és egészen biztos vagyok hogy 100 év múlva élők is néha vakarni fogják a fejüket hogy ezekkelmivolt...
de azért az 1800-as évek végén voltak jó dolgok is
-
törölt tag
"Mint kiderült valami enyhe sugárzást bocsátott ki, és még engem röhögtek ki amikor a terem másik végébe menekültem, hogy vigyék távol tőlem azt a valamit..."
Attól, mert a többiek nem voltak szakértök, a kiröhögés jogos volt. ma is lehet venni gyengén sugárzó anyaggal müködö világító órákat, ahol az kell. Csak nem uránnal müködik. A füstjelzök is zömében radioaktív anyaggal müködnek. Gimisként nálunk is fordult elö kisérlet radioaktív anyaggal- hogy egy konferencián, vagy órán, esetleg fakultáción, már meg nem mondom, de sehol nem kellett nagyon küdeni az anyagért, a közelébe lehetett menni.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ebből is lehetne scrap-elni radioaktív anyagot, mint a Fallout 4-ben a Blast Radius társasjátékból.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egy olyan korban, ahol szinte mindenre a radioaktív dolgokat használtak? A pénz volt a lényeg, mi más...
Egyszer gimiben fizika vagy kémia órára hozott be a tanár egy órát aminek világított sötétben az óralapja. Mint kiderült valami enyhe sugárzást bocsátott ki, és még engem röhögtek ki amikor a terem másik végébe menekültem, hogy vigyék távol tőlem azt a valamit...
Live-Die-Respawn
-
-szp-
aktív tag
Érdekes módon nem ez volt a történelem legveszélyesebb játéka, de azért a legtöbb toptizes válogatásba belefér. A többi sem semmi egyébként
[ Szerkesztve ]
<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő év végén jön a Crimson Desert
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik