Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
válasz Donki Hóte #77 üzenetére
Csak az a baj, hogy a gyártást nem Dél Koreába hanem pl India felé akarják elvinni.
És Kína rengeteg pénzt öl oktatásra Indiában sokkal valószínűbb hogy gyerekmunka lesz -> ilyen logikával előbb veszek kínai telefont mint indiait.
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
Úgy értem "walk in csengtu" teljesen az ország közepe szóval nem "tengerparti kirakatváros" [link]
aztán elmentem délre Kunming ilyen videókat dob a youtube [link]
Vagy Changde megintcsak egy teljesen random kínai város: [link]
és külföldi turisták feltöltései nem pártpropagandaanyagok.Nem tűnik egy olyan helynek ahol szörnyű lenne élni...
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
válasz #32839680 #43 üzenetére
És az egyszerű átlagember szempontjából mit jelent az hogy diktatúra?
Oké youtube helyett Bilibilit, facebook helyett QQt kell használni és jobb nem nagyon politizálni stb deÉn nemrég azzal szórakoztam hogy beírtam a youtubera kínai városok angol nevét amit a google mapsról néztem ki + walk nagyrészt külföldi turisták videói ... mindegyik egész élhetőnek tűnik a szárazföld felé befelé is. érdekes hogy 6+ évvel ezelőtt komoly szmog volt jellemző a kínai nagyvárosokban régi videókon látszott is, az újabb videókban már nem jellemző annyira.
Nem a diktatúrát védem szerintem is jobb a demokrácia (pl japán-taiwan-dél korea) de azért kína sem tűnik olyan vészesnek nekem. Sokkal szívesebben élnék kínában mint pl indiában vagy afrikában ... azért kína nem észak korea ahol még a turisták is csúnya dolgokat vettek észre, miközben kínában nem figyelik a turisták minden lépését, rossz dolgokat bbc-cnn stb videóiban látok, amik esetén élek a gyanuval hogy nem teljesen elfogulatlanok.
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
válasz 7Heads Drago #29 üzenetére
Kiskorúak az afrikai bányákban dolgoznak sokkal rosszabb életveszélyes körülmények között ... csak az senkit sem érdekel mert usa gazdasági ellenfele a Kínai Huawei/Xiaomi stb és nem az afrikai kobaltbánya.
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
válasz Alogonomus #13 üzenetére
"Designed in china"
A világ top10 mobilgyártójából 6
[link]Egyébként usához hasonlóan Kína is tudna ma már szabadalmi trollkodni az 5G kapcsán ... persze az még kezelhető lenne lehet azért csinálja ezt az usa most, amíg ez még lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest