Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Az Instagram tulajdonképpen evolúciós fejlődése volt a közösségi internetnek: kezdetben vala a terebélyes, de sok lehetőséget tartalmazó blog (meg nyugaton a MySpace), amit követett aztán a tömörebb szövegekkel operáló Facebook, majd a még tömörebb Twitter, és megérkeztünk az Instahoz, ahol főleg a képek dominálnak.
A nők, azon belül is: lányok, túlzó szerepében pedig semmi meglepőt nem látok, elvégre ez a fajta képmegosztás inkább az embert, mint fizikai lényt helyezi előtérbe, és nem a gondolatokat. AMi valahol jó, de lehet rossz is. Az viszont beszédes, hogy a mostani Tinik közül sokaknak csak Instájuk van, FB-juk nincs (pedig egy cég), és a botrány következtében ez szvsz csak tovább fog erősödni.(#20) Dtomka Melyik cuccnak, az Insagramnak vagy a Tindernek? És EGO alatt a márkát értetted?
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
hemaka
nagyúr
A sok csucsoritos foto, ja meg most mar jonnek a bikinis kepek, bar ez jo, vegre valami.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Dtomka
veterán
+1
Annó kipróbáltam a Tindert kíváncsiságból Akkor láttam pár olyan nőt akinket több száz, de volt olyan is akinek 1000+ képe volt instagrammon. Sponzor by EGO.Sosem szerettem az EGOista embereket, és ott szerintem van 1 pár.
Amúgy mi értelme van annak a cuccnak?
Tudom biztos velem van a baj, de kell ez nekünk? -
kakuk.tamas
addikt
"Módszertan
A Magyar Instagram Körkép 3.0 összesen 5498 kitöltő válaszai alapján készült. Idén a hölgyek voltak vállalkozóbb kedvűek: közülük több mint kétszer annyian osztották meg a kutatást készítő CRANE adatvezérelt marketing ügynökséggel Insta-használati szokásaikat, mint a férfiak oldaláról. A megkérdezés online zajlott, és a részvételre a Facebookon, az Instagramon, illetve a sajtóban és blogokon kérték meg az embereket."
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
ALBY
senior tag
Ősi dakota mondás,
"Instagram - az analfabéták twitterje"A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
anulu
félisten
válasz WhiteWalker #16 üzenetére
ja, az kimaradt (bár gondolom, hogy egyértelmű volt), hogy Facebook. instával nem foglalkozom
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Lacok
őstag
-
Ghard
őstag
válasz WhiteWalker #10 üzenetére
Otthon senki sem rajong értük, talán majd a neten néhány unatkozó migráns lájkolgatja őket
-
anulu
félisten
válasz WhiteWalker #10 üzenetére
nálunk a nyaralás alatt leginkább arról szólt, hogy lássák, hogy nem vesztünk el. naponta 1 kép, ennyi, szigorúan csak ismerősöknek láthatóan. meg indulás előtt többen mondták, hogy örülnek, hogy végre eljutunk valahova (szép lassacskán készül a cikk Logoutra is...). lehetett volna "menőzni" vele, csak nem akartunk.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
WhiteWalker
nagyúr
Tudnám ez az állandó posztolgatás érzés mire jó? Rajkodni? Iriggyé tenni az amúgy is irigy embereket? Milyen vissza igazolás várnak ettől?
-
félisten
Ez a Facebook után a második legnagyobb hulladékgyűjtő.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
Meg vagyok lepődve. Komolyan.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
arnyekxxx
veterán
Az insta a kacsaszájú emlősök körében a legnépszerübb.
-
-=MrLF=-
senior tag
Ha marketing ügynökség hív már köszönök is el és rakom le. A hölgyeknek több idejük/türelmük van ilyenekre úgy látom.
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
-Skylake-
addikt
Ferfi kvotat akarok.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
pengwin
addikt
alig marad le a 13-24 évesek csoportja 740 ezer fővel
A 18 év alattiaknak lehet egyáltalán fiókja?
Tudtommal a legtöbb közösségi oldalon hivatalosan nem regisztrálhatnának a szabályzat szerint.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest