Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajosulrich
csendes tag
"feltölt egy viagrás viccet, akkor a neve és képe fel fog tűnni mint kedvelő a viagrás hirdetésekben." ezen besírtam
-
MacCaine
őstag
Ha ez a hirdetési "szolgáltatás" ténlyeg ennyire buta, akkor nem kellene erőltetni. Pláne nem hazudozni róla.
-
Dagidög
senior tag
válasz #56573440 #10 üzenetére
Ezt én is így gondolom, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem ezek a felhasználók fogják megváltani a világot, mivel ugyan lehet, hogy így, vagy úgy gondolkodnak róla, de aktívan nem ellenzik a hirdetéseket.
(#15) Dany007: Valóban nem muszáj és még a főnököm sem fog kirúgni, de ha valaki például szervez valamilyen nagyobb volumenű eseményt, előbb fogja létrehozni az említett oldalon, minthogy például körbetelefonáljon. Emellett tudom, ha egy általam kedvelt zenekarnak/előadónak kijön új albuma, száma. Persze biztos vannak ezekre a célokra jobb felületek, de nem tudok olyat, amit ennyien használnának. Itt a lényeg, majd úgyis jön valami más divathullám, amit meglovagol az embertömeg.
Szerk.: közben h33t már leírta a lényeget.
[ Szerkesztve ]
-
h33t
csendes tag
Pedig RSS olvasónak tökéletes. Legalábbis én olyasmire használom, mivel rengeteg hír kizárólag Fb-re kerül fel. (fejlesztések, leállások, koncertek, koncert fotók, túrák pontosításai, tippek stb).
Követek vagy 50 oldalt és azok szépen tolják kifelé magukból az információt
Amúgy minden oldal (cég) annyit tud rólad, amennyit te engedsz nekik. Semmi többet.
(Azt hiszem én még az első 1000 magyarban benne voltam amikor indult ez az egész dolog, bár akkor tényleg nem volt még jó semmire)
[ Szerkesztve ]
-
mdk01
addikt
Én is regeltem anno 1éve mert a csapból is ez folyott. Aztán nem értettem mi ebbe a zseniális és nem foglalkoztam vele. Aztán ahogy telt az idő rájöttem arra is hogy ez nem is olyan vicces, csak mire erre majd rájön a sok birka úgy járnak hogy már nem lehet leállítani és komoly gondokat okoz majd mindenkinek.
Jelenleg 3havonta felnézek 5percre de ennyi és sztem én is törölni fogom. -
Dany007
veterán
"de sajnos kénytelen vagyok használni."
Na ne mond már! Az ilyen szöveget utálom a legjobban. Mért ha nem használod akkor mi lesz? Kirúg a főnököd? Mert akkor megértem bár még ez is kétséges... Amúgy meg abszolút nem muszáj használni.
Én több, mint 6 hónapig voltam fenn. Aztán rájöttem hogy ez számomra értelmetlen. Inaktiváltam. Majd néha vissza-vissza néztem, hogy folyik-e már valami értelmes dolog is ott. De nem. Így töröltem a profilt véglegesen.
De tényleg kíváncsi lennék rá, hogy te mért vagy kénytelen használni. Mert én így is képes vagyok kapcsolatot tartani bárkivel. Üzleti ügyeket intézni és dolgozni is úgy, hogy nincs Facebookom.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Csak úgy érdekelne ok, hogy 10 millió mínusz... de a "szolgáltatás" maradt?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
negyedes
addikt
Gondolom hogy ez a "szolgaltatas" akkor mukodik hogy ha megosztasz es likeolsz egy csomo f@szsagot es azok szerint epiti a progilt rolad. Vagy mi alapjan jonnek a reklamok?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
törölt tag
szarnak az egészbe != egyetértenek vele
annyit mondtam hogy nem fog itt senki flamelni, mert ahhoz kell egy pozitív ellenvélemény is, ami szerint ez tényleg zseniális, hihetetlen, hatalmas találmány, és hogyan is tudtunk enélkül élni. márpedig ilyet senki nem fog írni (hacsak nem trollkodik az illető...) mert szerintem ilyen nincs
-
banhammer
veterán
Aki tud a sorok között olvasni az látta, hogy itt 10 millióról plusz zsebekbe csúsztatott pár millió a végösszeg.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Tomy Yayo
senior tag
Tudom mi az a peren kívüli megegyezés. Megállapodtak, hogy ejtik a vádakat, ha a FB jótékonyságra fordít 10 millát, tiszta sor. Én úgy értettem, hogy ezen a 10 millión kívül csúsztattak azért a feljelentőknek, máskülönben erősen kétlem, hogy ennyivel beérték volna ha milliárdos összegben is fizettethettek volna kártérítést...
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
h33t
csendes tag
Milyen flame cikk lesz ez.. jönnek az antikékek meg a kéket és ajjaj
-
Tomy Yayo
senior tag
Sok szerencsétlen. Én kitartottam volna, főleg, hogy mindenki helyénvalónak ítélte a vádat, sima ügy lett volna az egész, kisajtoltam volna belőlük a milliárdokat, azt is ugyanúgy lehetett volna jótékony célokra költeni.
10 millió dollár... röhej egy ekkora cég életében. Emellett abban is biztos vagyok, hogy a 10 milcsi mellett megkenték még azért a panasztevőket is, hogy kussoljanak. Gusztustalan
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
rybank
senior tag
A végén úgy értelmezem, mintha ez csak egy szokásos, nem fontos per lenne. És e szerint, mint a többit, ahogy szokták. Le is zárták.
Objektivitás? -
ntomka
nagyúr
Megegyeztek, mint a filmekben?
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest