Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"de sajnos kénytelen vagyok használni."
Na ne mond már! Az ilyen szöveget utálom a legjobban. Mért ha nem használod akkor mi lesz? Kirúg a főnököd? Mert akkor megértem bár még ez is kétséges... Amúgy meg abszolút nem muszáj használni.
Én több, mint 6 hónapig voltam fenn. Aztán rájöttem hogy ez számomra értelmetlen. Inaktiváltam. Majd néha vissza-vissza néztem, hogy folyik-e már valami értelmes dolog is ott. De nem. Így töröltem a profilt véglegesen.
De tényleg kíváncsi lennék rá, hogy te mért vagy kénytelen használni. Mert én így is képes vagyok kapcsolatot tartani bárkivel. Üzleti ügyeket intézni és dolgozni is úgy, hogy nincs Facebookom.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
szarnak az egészbe != egyetértenek vele
annyit mondtam hogy nem fog itt senki flamelni, mert ahhoz kell egy pozitív ellenvélemény is, ami szerint ez tényleg zseniális, hihetetlen, hatalmas találmány, és hogyan is tudtunk enélkül élni. márpedig ilyet senki nem fog írni (hacsak nem trollkodik az illető...) mert szerintem ilyen nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest