Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
Én is abban bízok, hogy feladják a harcot - a stream-el megelégszem amúgy, de néhány zenéből jobb szeretek kézzelfogható másolatot magamnál tartani és a wincsin persze - bár ez minimális, néhány előadó lemezeiről van szó..
Hogy legális a streaming? Bízom benne, mert komoly bűntudatom lenne.." You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
mrlujoak
veterán
Nocsak egy érintett is megszólalt, ennek örülünk...
Sajnos akkor csak azt tudom mondani - igen taplónak fogok látszani - hogy akkor legalább nem csak rólam/rólunk sikerült lehúzni pénzt, az alapítók befektetők is buktak.
Sajnos nem látom értelmét, hogy duplán fizessek egy dologért.
Pár éve volt egy levelezésem az Artisjus-szal, melynek tartalmát sajnos nem hozhatom nyilvánosságra - ezt az első válaszban már az elején kikötötték - így csak címszavakban írhatok róla.
Ha legálisan veszek egy zeneszámot - mondjuk a Ti oldalatokról még januárban - és azt szeretném meghallgatni mondjuk a telefonomon, vagy a Walkman-emen, akkor legalább 2x fizetek ki Artisjus sarcot. Egyszer, amikor megvettem a számot, másodszor, amikor megvettem azt az eszközt - legyen az CD, DVD, mp3 lejátszó, vagy memóriakártya.
Ráadásul, ha illegálisan szerzek be egy számot, majd azt egy Artisjus matricával ellátott eszközre másolom (kiírom, átmozgatom tökmindegy) akkor is éppúgy illegál marad, holott, pont azért fizetek a CD után jogdíjat, mert arra valószínűleg illegális tartalom fog kerülni...
Azon már fenn sem akadok, hogy a fényképezőgépembe szánt (MS) kártyára csak általam készített fotó kerül, így a jogdíjjal kő keményen lehúztak, ráadásul még az ártatlanság vélelmét is páros lábbal tiporja a szeretett szervezet...
Erre, hogy vége a boltotoknak, és használhassam legálisan továbbra is a vásárolt zenét, most megint vegyek egy artisjus-sarcos adattárolót, és fizessek ismét jogdíjat.
Na ezért szakadt le az arcom, amikor a cikket olvastam - mert olvastamSony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Érdekes.
Tulajdonképpen az artisjus se a kiadóknak, se a vásárlóknak nem jó. Megkockáztatom a zenészeknek se (elégedett zenészt még nem hallottam "panaszkodni)
Akkor mi tartja életben őket? Más EU-s országokban is van ilyen vérszívó társaság?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest