Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Rodi 4.80 #212 üzenetére
Hát nekem van autóm, de semmi pénzért nem járnék vele dolgozni Szerintem eret vágnék magamon az állandó dugóban, nem beszélve az örökös parkolási problémáról. Tudom van aki nem teheti meg, hogy tömeg közlekedjen, vagy nem ésszerű neki, de mindenki más megtehetné
A Szmogról meg csak ENNYIT --> bal épület fehér, mert nemrég pucolták le, középsőt kb 1-2 éve pucolták, a jobb oldali korom feketét úgy 3-4 éve. Gondolom nem kell mondani, hogy mitől feketednek az épületek... ugyanez megy a kis tüdőnkbe is nap mint nap.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Azért elgondolkodtam kicsit: Ha ezt a szerencsétlen srácot mondjuk megjutalmazta volna a BKK és a T-system, most lehet sokan dicsérnék őket, hogy "de jó fejek", "na ezek a cégek is tudnak normálisak lenni"...
De nem, adni kellett a keményt, most meg kb. mehetnek a levesbe, mert mindenki fúj rájuk, belső vizsgálatok indulnak stb.
Megérte?
-
senior tag
Na reggelt! Látom még pörög a fórum... Örömmel látom, hogy a BKK és a Tré-System továbbra is a Facebook No. 1-ja
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ebből már nem tudnak jól kijönni, minél jobban kapálóznak, annál jobban belesüllyednek a retekbe...
-
senior tag
Az eset kapcsán beugrott egy régebbi BKK-s story... Remélem itt nem börtön lett a vége
stefi76: Látják, hogy szar került a palacsintájukba, érthető, hogy próbálnak kimászni belőle... (amúgy meg ROSSZ A LINKED)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz BlackPriest #60 üzenetére
Az a baj, hogy miden olyan cselekmény hackerkedésnek számít, amivel egy oldal vagy program "normális" működésbe beleavatkozol. A srác beleavatkozott, de ne csak a papírformát nézzük már, jó szándékkal tette, hogy bizonyítani tudja az igazát!
Erre legalább 2 bizonyítékot írnak:
1, Budapesttől 300 km-re lakik, valószínűleg nem használta volna túl sűrűn azt a bérletet
2, Ha rossz szándákú lett volna, miért jelezte a biztonsági rést? -
senior tag
-
senior tag
válasz fordfairlane #43 üzenetére
Igen a Tré-system jelentette fel, de a BKK fejese meg nagyon helyeselte ezt...
Amúgy, ha tényleg valaki külső személy döglesztette meg a bkk oldalát az 2 dolgot jelent:
1, Nem jó basz***kodni a néppel, mert előbb utóbb visszavág
2, Tényleg egy rakás fos az egész rendszer, mert elég hamar megdöntöttékJa, amúgy, ha nem írnék többet, akkor elvitek a TEK-esek
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz fordfairlane #38 üzenetére
Amúgy tök mind1 miért áll a BKK honlapja, a lényeg, hogy áll
Mondjuk, ha ők kapcsolták le, legalább egy maintenance feliratot oda bökhettek volna (bár az ottani emberek skilljeit ismerve ez nem megvalósítható)
-
senior tag
válasz Matada2.3 #17 üzenetére
Szerintem nincs mit tisztázni az 50 forintos sztorin... Egy (maga állítása szerint) tök átlagos gyerek észrevett egy amatőr hibát, nevezetesen, hogy mikor veszed a bérletet ott a POST-ban az összeg, amit át lehet írni. Ezt jelezte az érintett cégnek (Tré-system), azok meg a "kösz, hogy szóltál, így legalább mások nem húznak le minket", helyett feljelentették csórót.
Az meg, hogy bizonyítani is akarta az állítását és vett egy bérletet 50 FT-ért ne legyen már olyan nagy probléma, hogy "hacker támadásról" beszéljenek..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest