Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Elég szövevényesre sikerült az ügy... Amit furcsállok, az az, hogy a közgyűlésnek nem tűnt fel, hogy nem szavaztak ilyesmiről, de mégis "elkészült" a rendszer? Vajon kiknek juthatott még abból a havi 22-25 millióból?
A röhej az, hogy ha nem robban ki a botrány, simán eltussolhatták volna a mutyit, pedig csak annyi lett volna, hogy programozókat bíznak meg a fejlesztéssel.Up the Irons!
-
Sirpi
senior tag
Kamuztak össze-vissza, előkerült a szerződés.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Micsurin
nagyúr
válasz Kékes525 #265 üzenetére
Miattad hallottam és láttam is a jelenetet most pedig csak a kommented olvastam szóval ezt itt hagyom!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
azbest
félisten
válasz viharkabat #267 üzenetére
Lehet megy már a fekete autó a gyanús lázadókra, a bútoralkatrész buktatja le őket
Lehet az egymillió eurós terhelés költségéből 1 millió euró a szakértő díja volt, aki ezt hazudta.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Kékes525 #265 üzenetére
És néhány százezer a határon túl is, szavazati joggal.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Kékes525
félisten
"T-nél még mindig nincs minden rendben, szomorú." Ez annak a rendszernek a hibája, ami most itt Magyarországon van. Sok ember fogékony erre. Amikor azt látja, hallja a politikusaiktól (főleg kormányoldalról), hogy fullba nyomják a kretént, akkor sok ember ettől nem tud szabadulni ettől. Ő is fullba nyomja. Magyarországon elég sok van belőlük. Úgy approximate 2 millió.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
persil
nagyúr
válasz Foglalt név #262 üzenetére
Te beteg vagy Made my day!
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Foglalt név #262 üzenetére
A tízujjas technikát alkalmazom a backtracking megkönnyítésére!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Foglalt név
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #260 üzenetére
Szerintem az igazán jó párhuzam a privát közmellékhelyiség.
Ahol a ragadós falon egy A4 papír hirdeti, hogy "20 Ft". Az előtérben egy 50 méterről teljesen bizonyossággal megállapíthatóan agyhalott, lecsúszott csöves kinézetű lény ül egy viaszterítővel elrejtett kisasztal előtt, amin a szintén a menzáról lopott savanyúságos tálban némi apró várja a sokasodást. Miután rögtön kifordulsz az elemi erőktől és testnedvektől megtépázott ajtón dolgod végezetlenül és ennek ellenére egy bőr- és nemibeteg gondozó látogatás sötét igéretével, a zsebedbe nyúlsz, majd:
Nehéz szívvel, de beleejted a 20-ast a tálba. Lapozz a 503. oldalra és várj, míg a neten mindenki számára hozzáférhetővé teszik az adataidat.
Előhúzol egy rézalátét és ezt dobod küblibe, a csörgés megnyugtatja csendben szörcsögő entitást. Lapozz a 117-re és várd a sötét autót.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz aprokaroka87 #257 üzenetére
Ez legfeljebb gyenge terhelés teszt, meg hogy ideális esetben képes-e működni a webalkalmazás. De az adatok hanyag kezelését csak szélsőséges esetekkel lehet ellenőrizni. Nem csak szándékos átírás, de akár kommunikációs hiba is csúnya dolgokat okozhatna, mobilneten, ahol hol van internet, hol nincs, váltogathat wifi és mobil közt, akár segítség nélkül is félbeszakadhat, torzulhat a kommunikáció.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz nyisziati #221 üzenetére
Segítek egy kicsit, mert nem érted (habár kicsit már későn reagálok): amit példának felhoztál, az azzal analóg, amikor a közértben a dolgozók véletlenül elárazzák a szalámit. A BKK-s rendszer kliens oldali ár átírása ahhoz hasonló, amikor a Tesco-ban egy PS4-et viszel a pénztárhoz egy 3 kilós görögdinnye átragasztott vonalkódjával, csak míg ebben az esetben a pénztáros valószínűleg kiszúrja a trükközést, a BKK oldala erre nem csak hogy lehetőséget adott, de nem is ellenőrizte azt vissza a vásárlási folyamat során.
-
Fitzgerald
veterán
Erről az egész sztoriról egyébként az jut eszembe, amikor vagy 10 évvel ezelőtt a lakótársam éppen hazaérkezett késő este, és a ház aljában a közös képviselő irodáját éppen feltörte két hülyegyerek, akik kiszaladtak a házból amikor ő belépett a kapun, és meglátta őket.
Jelentette a rendőrségen a dolgot, azok természetesen nem jutottak egyről a kettőre.
Aztán kb. egy héttel később már őt hívták be vallomást tenni, és az egész beszélgetésnek volt egy olyan felütése, mintha őt akarnák meggyanúsítani a betöréssel.
Akkor döntöttem el, hogy soha semmit nem fogok bejelenteni a rendőrségen. Ha esetleg mégis, akkor kizárólag névtelenül. -
nyisziati
veterán
válasz aprokaroka87 #257 üzenetére
Igen, ezért egy dolog a teszt, másik a hekkelési kísérlet.
Az etikus hekkereket is ezért alkalmazzák és a nagy cégek ezért fizetnek a dokumentált behatolási kísérletért. -
aprokaroka87
nagyúr
Állitolag volt teszt...
http://m.hvg.hu/itthon/20170725_Sajat_kollegaikkal_teszteltettek_az_ejegyet__Bubiberlet_jart_erte
Bocsi hogy így linkelek, de most így megy.
-
Livius
őstag
Hát, jah akár a chormeban át is írhatja a html kód egyes részeit, hogy lokálisan az az email cím is ott szerepeljen, miközben ilyen levelet nem is küldött.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
-
Lifer092
senior tag
Én nemrég kaptam két spam levelet is, Telekom nevében hogy van 1500 forintos számlatartozásom fizessem be legyek szíves, még link is volt hozzá, hibás nyelvezettel megfogalmazva, hót gagyi adathalász levél volt.
- De még jó hogy nem írtam a Telekomnak, mert lehet hogy a Rainbow Six még aznap éjszaka elvitt volna, most meg már a csillagban reszelnének a tízórai közben.... vagy elítéltek volna 10 év villamosszékre.
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
-
stefi76
tag
A BKK blokkolhatta a biztonságát elemző portált, de van több másik
" A BKK blokkolhatta a biztonságát elemző portált, de van több másik
Nemrég a világszerte fejlesztők által szívesen használt Qualys oldalán ellenőriztük, hogy a shop.bkk.hu oldal, ahol a BKK jegyeket árul, és a személyes adatainkat tárolja, mennyire biztonságos. A weboldal igen rossz, F osztályzatot kapott. Ebben a pillanatban azonban a Qualys portálja nem tudja elérni a BKK szerverét."
-
bteebi
veterán
Nem az a kérdés, hogy őszintén gondolják-e (valószínűleg mindannyian elküldik az összes kommentelőt, egy csillagot osztogatót az anyjukba), mert azt egyrészt nem lehet biztosra tudni, meg itt most - akármilyen hülyén is hangzik - inkább az a lényeg sajnos, hogy mit látunk kifelé, hogy teljesítik-e a "kötelezőt", vagyis inkább elvárhatót. (Az persze elég szomorú, hogy ehhez több tízezer ember puffogása, trollkodása kellett, és nem maguktól jöttek rá, hogy nem szabadna fullban tolni a kretént.) Akkor ezek szerint ez a T-nél még mindig nincs minden rendben, szomorú.
Egyébként akár még jól is járhatnának a srác alkalmazásával, mert bár valószínűleg nem nagyon penge, de a jelek szerint a tudása még így is meghaladhatja az ottani szenior mérnökökét is .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
TaaT
nagyúr
Nem akarok annyira belefolyni ebbe a csúnya dízelek ide kormolnak az orrunk alá, de egy modern részecskeszűrős dízel már nem igazán kormol, viszont a modern közvetlen befecskendezéses benzines autók igen. Nem véletlen hogy nemsoká azok is kapnak részecskeszűrőt.
ON:
Give them hell Ukraine!
-
Livius
őstag
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
-
fornettisuti
veterán
Remélem a srácot felmentik és visszaperel "-khöm, kötelessége", hogy a gatyájuk is rámenjen.
Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
senior tag
-
DithenS
senior tag
válasz nyisziati #230 üzenetére
Nem a BKK jelentette fel hanem a T-System.De az ismeretlen tettes egy hazugság tőlük.A rendőrség elkap valakit minden információ nélkül az I.T világából? Hagyjuk már szerintem,most is a szolgáltatónál kuncsorognának az I.P v
címekért.Egyszerű hazugság a feljelentés is merz ha van név és IP cím az nem ismeretlen tettes.A másik meg aki közérdekű bejelentővel ellen intészkedést tesz az bűncselekményt követ el.A T-Systemsnek vissza kellet vonnia rég de nem tette meg.Ezután tutod ki fog nekik Etikus Hackerkedni! Ha lehet ingyen bérletet venni a kutya nem szól,áttadják az emberek facebookon hogy hogy lehet kihasználni és kész,ezek meg nézhetnek mint a moziban.A rendszerükben 3 kritikus hiba is volt amúgy tehát adatkezelés nem történt meg ami szintén bűncselekmény! Amúgy tegnap reggel írtak Frankfurtból hogy figyelik az eseményeket délután meg meg is írta az igazgató úr a levelet,milyen véleltlen mi? Amúgy a tőzsde is beszakadt elég szépen.A Deutsche Telekom árfolyama péntek reggel zuhanni kezdett
Szóval ez egy orbitális hiba volt a részükről,a facebook már utalta volna a 10.000$-árt! De milyen szoftver az tényleg amit a kliens oldalon át lehet szerkeztetni? A gyereknek konkréten vissza kérdezte a szerver hogy mennyiért szeretnél bérletet venni.Nem hatolt be sehova mert felesleges is lett volna a dolog! Na nem baj a németek biztos örülnek megint!
De ez az egész olyan mint ha be szaladnál egy égő házba kimenteni valakit,kint meg kattana a bilincs betörés vádjával. Ez az ország fordítva ül a lovon.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
(#228) persil: Én értem, és egyértelmű, hogy valóban amatőrség, teljesen igazad van.
(#225) crey: néha előfordul ilyesmi is. Bár részemről megelégedtem volna egy kommenttel is. És komolyan mondom, ennyi értetlenséggel, szinte már szándékos félreértéssel ritkán találkoztam a PH!-n belül. Bár tény, hogy nemigen kommentelek híreket (igazából pont a sükebóka troll-szerű emberkék miatt, akik nem a mondandód effektív értelmét akarják megfogni, hanem szavakon lovagolnak).
(#229) Dare2Live: "Innen akárhogy nézem a bejelentőnél megvalósul a jóhiszemüség."
Normális embernek ez nem kérdés, de a BKK erre hivatkozva jelentette fel, hogy átírta az adatokat, ezért hacker. Az Ő szemszögükből nézve nem volt jóhiszemű, tehát én itt egy elvi kérdést boncolgatok, amikor arról írtam, hogy a "jóhiszeműség ki volt zárva", nem a srác effektív tettét (amit jóhiszeműen hajtott végre) vonom kétségbe.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz nyisziati #224 üzenetére
Jelzett egy hibát szolgáltató felé és nem továbbértékesítette a hibát, nem vett 500db havi, éves... bérletet haszonszerzés végett....
Innen akárhogy nézem a bejelentőnél megvalósul a jóhiszemüség.
---
De mindenki megtanulta a leckét. MOon ha hibát találsz ne jelentsd mert meghurcolnak.T-Systems pedig minden picit is hozzáértő szakember, vállalatvezető elött elásta magát. Nem csak a kokler fejlesztéssel hanem az egészhez való hozzáállással, hozzáértéssel. és annyira hülyék, hogy még mindig! fullba tolják a kretént amit talán a hozzánemértők megesznek de senki más, csak benzin a tűzre. De komolyan egy hozzáértő kommunikációs se dolgozik Tnél? Láthatóan az sem.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
azbest
félisten
-
nyisziati
veterán
De meg lehet vonni a párhuzamot..
MERT MINDKÉT ESETBEN A SZOLGÁLTATÓ HIBÁZOTT.
A különbség csak annyi, hogy az egyik esetben PASSZÍVAN, a másik esetben AKTÍVAN kihasználod.
DE mindkét esetben kihasználás történt, hiszen a passzív esetben is tudott róla MINDENKI (mentek a körértesítések), hogy szolgáltatói hiba történt, tehát a jóhiszeműség itt is ki volt zárva. -
persil
nagyúr
-
nyisziati
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #207 üzenetére
Nem irrelevánsak, hanem teljesen párhuzamosak. Nem az én hibám, hogy nem tudsz gondolkodni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
-
senior tag
válasz Rodi 4.80 #212 üzenetére
Hát nekem van autóm, de semmi pénzért nem járnék vele dolgozni Szerintem eret vágnék magamon az állandó dugóban, nem beszélve az örökös parkolási problémáról. Tudom van aki nem teheti meg, hogy tömeg közlekedjen, vagy nem ésszerű neki, de mindenki más megtehetné
A Szmogról meg csak ENNYIT --> bal épület fehér, mert nemrég pucolták le, középsőt kb 1-2 éve pucolták, a jobb oldali korom feketét úgy 3-4 éve. Gondolom nem kell mondani, hogy mitől feketednek az épületek... ugyanez megy a kis tüdőnkbe is nap mint nap.
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Úgy látszik, hogy valaki kevésbé kretén odaszólt nekik, hogy mentsék, ami még menthető . Mondjuk így legalább amennyire lehet, mentik a helyzetet, még ha gyakorlatilag biztos is, hogy se a BKK, se a T-System nem gondolja komolyan a békülést. Mindenesetre megtették azt, ami józan ésszel (kifelé) elvárható volt, szóval úgy ahogy, de rendben van a dolog. Azért jókorát ámokfutottak, de legalább belátták, hogy nem érdemes hosszabb távon árral szemben úszni.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
EmberXY
veterán
Nem érte meg...
Valószínűleg azt hitték, hogy ha a kissrácot "elhallgattatják" (erősen idézőjelben), akkor egy kis hírveréssel megúszhatják, és még a srác lett volna a bűnbak.
A népharaggal nem számoltak, abba beletört a bicskájuk, és mostanra már a városvezetésnek nevezett bandának is kezd kínos lenni a dolog, főként az, hogy kiderült, a rendszer úgy szar, ahogy van és megindult a bűnbakkeresés, nehogy a végén még elszámoltatás legyen magasabb szinteken is. Ezért indult el a nagy bűnbánat, hátha lehiggad és gyorsabban felejt a nép...Up the Irons!
-
senior tag
Azért elgondolkodtam kicsit: Ha ezt a szerencsétlen srácot mondjuk megjutalmazta volna a BKK és a T-system, most lehet sokan dicsérnék őket, hogy "de jó fejek", "na ezek a cégek is tudnak normálisak lenni"...
De nem, adni kellett a keményt, most meg kb. mehetnek a levesbe, mert mindenki fúj rájuk, belső vizsgálatok indulnak stb.
Megérte?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz nyisziati #206 üzenetére
A példáid teljesen irrelevánsak, a feltett kérdésre meg főleg nem adnak választ.
-
nyisziati
veterán
"Gondolj már bele, tudsz rendelni az apple-től 200 forintért macbook-ot, pusztán az összeg átírásával? Nevetséges, ilyen a földön nincs."
Ha nem is az összeg átírásával, de különböző hibák miatt voltak már ilyen "akciók".
Új-Zélandon egy férfi vett nevetséges összegért egy értékes BMW-t (talán 500 dollárért, rég volt már). A kereskedő jó fej volt, azt mondta, az ő hibájuk, hogy nem írták át az összeget és átadták a kocsit.Tavaly a Google Play-en volt 60 Ft a teljes eredeti Start Wars trilógia, mert elfelejtették átváltani az összeget, csak a pénznemet írták át.
A Google benyelte.
És még biztos lehetne példákat írni. -
mumk1
addikt
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Autós topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest