Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Kékes525 #265 üzenetére
Miattad hallottam és láttam is a jelenetet most pedig csak a kommented olvastam szóval ezt itt hagyom!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Kékes525 #265 üzenetére
És néhány százezer a határon túl is, szavazati joggal.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Hiftu
senior tag
válasz Kékes525 #161 üzenetére
Ha lenne ilyen indok, akkor ezt pontosabbnak érezném a "Kormánypárt(ok)hoz való dörgölözés, további zsíros megbízások érdekében a szakmai szempontok háttérbe rugdosásával."
Kivülről úgy néz ki, hogy kaptak (BKK és T-systems) egy feladatot, egy rakás pénzt és szűk határidőt. A politika felülírta a szakmai józanságot.Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- League of Legends
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest