- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Milyen routert?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából, ha már csak személyeskedni tudsz, akkor légy szíves inkább ignorálj engem, mivel nemigen szóltam hozzád!
Az, hogy te nem értesz valamit, nem jelent azt, hogy más sem. Sőt.
Szándékosan, vagy más okból mindig megpróbálsz belekötni abba amit írok. Lehet, hogy ettől okosnak hiszed magad, de a link egyáltalán nem akart kapcsolódni a neked szóló válaszhoz, ami nem véletlenül volt offba téve, a link pedig nem.
A link a cikkhez szólt hozzá.
Amúgy arról nem tehet a MÁV-Start, hogy úgy utazol, hogy nem olvasod el a vonatkozó szabályzatukat.
Az gondolom fel se merül senkiben, hogy ha van felszállás előtt jegyvásárlási lehetőség, akkor simán csak felszáll a vonatra és ott pótdíj nélkül vehet jegyet. Amúgy ugye azt írtad:Téves. Én is ezt hittem, meg is büntettek.
Mi módon büntettek meg? Elfenekelt a kalauz bácsi?
Pótdíjat fizettél és kész. Az üzletszabályzatban még a büntetés szó sem szerepel....
Amúgy gondolom ott is az volt az attitűdöd mint itt a PH!-n csak a jegyvizsgáló szőrös szívűbb, mint itt a moderátorok....
Új hozzászólás Aktív témák
it A várhatóan 2020 végére kiépülő országos rendszer nettó 11,15 milliárd forintból valósul meg.
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest