Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- VoIP telefonálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux haladóknak
- Ubiquiti hálózati eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
Nem legenda ez, technikailag semmiképp. Apple-ék akkoriban lassú, érvénytelen maszat gépeket gyártottak egészen a 68k korszag végéig, kb minden más gép messze innovatívabb, gyorsabb, erősebb, stb és olcsóbb volt. Anno egy C64 minden téren porig alázta a 600valahány dollárba kerülő Apple II-t, a 68ks gépek labdába nem rúghattak az akkori Amigák Atarik, és később a PCk mellett sem.
Ma csak azért legenda, mert az Apple az lett ami lett (és ezt nem ezeknek a gépeknek köszönheti), máskülönben senki sem emlékezne erre, max egy-két öreg kocka szekrénye tetején porosodna, vagy rég konténerben végezték volna már egy raktár kisöprés után.35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
addikt
válasz janos1988 #16 üzenetére
nem, tudom, hogy beáldozásnak számít-e az, ha egy gyártósorról lejövő termékeknek csak 5-10%-a éli túl az eszmei elavulásának a határát.
ez az apple 1 is azért értékes, mert eleve kevés készült, és csak töredékük nem halt meg eddig. (no meg némi apple hype)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
janos1988
addikt
válasz #56573440 #12 üzenetére
Én is ilyesmikre gondoltam, tömeggyártás és olcsóság a minőség oltárán beáldozva.
Attilakirály: Várjál még vagy jó 20 évet akkor és kiderül a gépről, hogy kifogott-e rajta az idő.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
dajkopali
addikt
ez nem olyan régi, de hátha érdekel valakit
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
Attilakirály
csendes tag
válasz #56573440 #12 üzenetére
ha nem használod nem hiszem hogy kiszáradna 10 év alatt
nekem van gépem ami 12 éve megvan de semmi baja igaz szekrényben van, de feláll rajta windows
Gondolom ezt a mac et egy megfelelő helyen tárolták, nem kitéve a külső behatásoknak.
Amúgy kicsit értelmetlen a kérdés.
Mivel a régi gépekben kevés alkatrész van, a maikban meg millió millió csak olyan kicsi hogy nem látjuk
persze hogy hamarabb tönkre megy, minél bonyolultabb annál könnyebben megy szét
pl nokia 32 10 kontra iphone, persze hogy az iphone megy hamarabb tönkre
nem értem ezeket az összehasonlításokat
mint ha kőkorszak kontra új évezredet hasonlítaná valaki -
törölt tag
válasz Attilakirály #11 üzenetére
kiszárad a kondi? pl 10 év alatt szépen használni se kell és degradálódik annyira hogy bajok legyenek akár
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Vajon ha msot összerakok egy gépet és hetente egyszer-kétszer kapcsolom be, működőképes lenne 40 év után?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Attilakirály
csendes tag
inkább a + kiegészítők miatt ért ennyit, levél aláírás
és persze hogy az első gépek között
én is megvenném ha lenne ennyim -
callmeakos
veterán
Szerintem amekkora ritkaság ez, szerintem még kevésnek is mondható ez az összeg egy milliomos számára. (Főleg hogy szerintem Steve papa levele, lehet többet ér mint maga a gép )
All→M8
-
Angel1981
veterán
Nem semmi!
Dollármilliomosként nekem is megérne ennyit!
(Egyébként nem csípem az Almát, de ez akkor is történelem, sőt, legenda.) -
Zirowe
nagyúr
-
Mokó
aktív tag
Elképzelem ahogy valamelyik ázsiai ismert cég elnökének irodájában feszit egy üvegvitrinben,és mikor fogad valakit,ezzel kezdi a bemutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD 1060 6GB GDDR5 FD Core 1000 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest