Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordX
veterán
Erőforrásból (értsd: sávszél, csak nem ilyen direkten, hanem kódok száma, sugárzási teljesítmény, kódolás típusa, stb. amik bonyolult összefüggéseken keresztül eredményeznek egy sávszélt) nem lesz több attól, hogy a döntés arról, hogy ki mennyit kap, helyileg történik, csak kevesebbet kell várni arra, hogy ha kérsz, kapj.
Szerk: Hardver esetében a több GHz maga soha sem eredményez nagyobb késleltetést, sőt, egyenesen következik a kisebb. A probléma ott van, ha úgy érik el a nagyobb órajelet, hogy bepakolnak egy buffert valahova, vagy csak parasztvakító módon busz sebességet növeltek, de ami mögötte van, azt nem (lásd memóriabusz sebessége vs memóriacella órajelek).
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Ezt nem tudtam. Mármint a késleltetés csökkentését(pláne, hogy arra épül a gyorsítás). Hardvernél megszoktam, hogy ez egyesen arányos - több ghz, magasabb latency
Például itt nem egy központi szerver találja ki az ország másik végében, hogy mennyi erőforrást kap egy adott user, mint az RNC 3G esetében, hanem a bázisállomás helyben.
És ezt úgy értsem, hogy 10 millióból, ha 1 millióan egyszerre töltik a HD-t torrentről, akkor is jó sávszélt tud garantálni?
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
LordX
veterán
Az LTE elsősorban pont arról szólna, hogy erőteljesen csökkentik a késleltetést, és csak másodlagos eredmény a nagyobb sávszél (látsd: az iHSPA, ami még a régi HSPA származéka, első körben 20%-al gyorsabb, mint az LTE). Meg persze a sok hülyejúzernek nem lehetne eladni, ha nem lenne gyorsabb az előzőnél.
Például itt nem egy központi szerver találja ki az ország másik végében, hogy mennyi erőforrást kap egy adott user, mint az RNC 3G esetében, hanem a bázisállomás helyben.
-
hoffman_
nagyúr
Na igen, meg a wireless netnél a ping is nagyon erős, mit ne mondjak. Online játéknál például tökmindegy, hogy jön a 7Mbps vagy csak 0,5 van meg, a ping minden esetben elcseszi az fps-t...
Szép és jó, hogy egy fullHD film 5-10 perc alatt lent van, de ha ezt megveszi itthon 10.000.000-ból 200.000 ember, lerohadnak a szerverek.
A forgalom korlátozásról meg inkább nem is szólok, mert csak felbosszant. Amúgy ma reggel jött meg, hogy túlléptem az 5 gigát. Úgy néz ki általában, hogy 2 hét jó net, 1 hét használható net és 2 hét szopás, PH! is alig jön be. Ez az intervallum ismétlődik durván. Csalnak mindenhol ahol lehet...
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
Ácsi! Hol van a szokásos isp-s játék, hogy de ez nem rendelt´tésszerü hazsnálat, nem hazsnálhatod a teljes hálózati sávszélt, hanem lekorlátozunk?
-
Killing
addikt
Ők legalább valami normális céget bíztak meg a kiépítéssel, nem úgy mint a pannon, de ez meg is fog látszódni a minőségen. Illetve most is meglátszik, csak sajnos még van 1 év hűség a sz@rf*s pannon mobilnetre.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
z0d1AK
nagyúr
Egy rendszerhiba miatt rajtam majdnem 55.000 ft-t akartak leverni 3 nap után.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Penge_4
veterán
Kábé annyi értelme van, mint mikor bejelentik, hogy mától a Ferrari végsebessége 400 helyett 800km/h, de továbbra is csak 10 kilométert tehetsz meg vele és azt is csak közúton, mert a versenypályát eleve korlátozzák.
-
z0d1AK
nagyúr
-
zoo8800
veterán
Üdvözlendő, hogy sávszél tekintetében fejlesztenek, de az ilyen néhány gigás csomagok esetén tényleg csak techdemonak jó egy stream HD film.
Az adatforgalmi korlátokat is jócskán meg kellene növelni, így sokan (akik nem üzelemeltetnek home seed servert ) kiválthatnák a vezetékes netjüket egy mobilnettel.rip and tear, until it is done
-
z0d1AK
nagyúr
Még a kábeles netem sem tud ennyit.
Kíváncsi vagyok, mennyit lesz képes hozni ebből.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest