Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Szerintem nagyon fontos, hogy az emberek szabadsagjogait ne korlatozzuk. Ez a legfontosabb. Ennek a jelenlegi szabadsagnak az elereseert oseink az eletuket aldoztak. Szerintem ennek megvedese a tarsadalom legfontosabb feladata.
A peldadhoz visszaterve en kotelezove tennem, hogy a halalvasut bejaratanal legyen egyertelmu tajekoztatas az eddigi halalesetek szamarol, a halal valoszinusegerol. Aki ugyis felul ra, az az o baja.
Hiszen ezen az alapon mar reg be kellett volna tiltani a cigit, az alkoholt, az olajos/zsiros eteleket, a kozlekedesi eszkozoket, stb, stb, hiszen ezek mind-mind sok-sok halalesetet okoznak naponta vilagszerte. De a tarsadalom nyomasanak hatasara a donteshozok meg mindig nem tiltottak be oket. Azert mert a tarsadalom hal` Istennek fontosabbnak iteli a szabadsagot az esztelen tiltsunk be mindent hozzaallas helyett.
Termeszetes, hogy felelemmel tolti el a szemlelot a generativ AI. Hiszen mindentol felunk, ami uj, ez az emberi termeszet resze. Viszont a helyes hozzaallas szerintem az idezett
"nem lehet semmit betiltani vagy korlátozni meggondolatlanul, mert azt nem vezet sehová".
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest