- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Az egy dolog, hogy sokszor nem veszi észre, ha nem létező dologra kérdezek rá (úgy 50%-ban azért igen), de programozási feladatnál is kitalál fiktív függvényeket, amik nem léteznek adott library-ben. Sok ismerősöm mondja, hogy segíti a munkáját, mert kódot irat vele és azt felhasználja, de én meg úgy látom, hogy ha így csinálnék, több idő lenne ellenőrízni a helyességét, mint ha magam megcsinálom.
-
Hi!King
őstag
válasz arnyekxxx #17 üzenetére
Eljátszogattam vele, és nagyon durvákat hallucinál. Rákérdeztem egynem létező tételre, simán kitalált egyet, ami ráadásul igaz, de semmi jelentősége, de azért szerinte a számelmélet egyik alaptétele. Megkérdeztem mit tud a japán-etióp háborúról, részletesen tud róla írni, konkrét csatákat kérdeztem, olyanokat is tudott említeni. Ráadásul nem egy az egyben keverte össze az olasz-etióp háborúval, mert a végén valahogy szerinte is az olaszok szállták meg Etiópiát.
Megkérdeztem azt is, kik azok a Derékszögtagadók, szerinte egy zenekar, amelyet aztán ósszeollózott több zenekarból, valós zenészekkel, valós albumcímekkel és több teljesen eltérő stílusú zenekar számaival.
-
-
-
veterán
-
dabadab
titán
Mert "megvette" a Twittert és eltűnt róla az igen erős balos cenzúra
Egyrészt nem volt addig se "igen erős balos cenzúra", másrészt érdemben nem igazán változott a moderációs gyakorlatuk, de tudom, hogy vannak olyanok, akik ezt mindenféle különösebb utánjárás nélkül elhitték.DRM is theft
-
Sanya
nagyúr
Mert "megvette" a Twittert és eltűnt róla az igen erős balos cenzúra. Azóta minden balos médium a Twittert üti (Twitterem sincs), a novemberi vásárlás óta már rengetegszer csődbe ment. A legjobb, hogy eddig minden médiaítélet, amit a twitter ellen hangoztatott a sajtó megdőlt. Nem zárt be, az emberek nem széledtek szét, a hirdetők visszatértek. Ebből látszik, hogy hiszti volt.
pl: https://itcafe.hu/hir/elon_musk_usa_nemzetbiztonsagi_fenyegetes.html
https://itcafe.hu/hir/twitter_musk_irodabezaras.html --> itt a hozzászólók létrehozhatják a gyűlölködők csoportját is.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
senior tag
passz. nem ismerek ilyen alakokat. A Truth-nál a megnevezés jelöli, hogy nem egyezik a simaGPT-vel. Nyilván technológiában is különbözhet, de a szószelekció, szórendezésben nagyon fontos a forrásanyag, és az Igaz első hallásra inkább a forrásanyagra vonatkozik, mint a neurózis-háló technológiára.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
dabadab
titán
Ez hamar ki fog ütközni, ezért kiegészítik nagyobb prioritású forrásanyaggal, ezt érti Musk, TruthGPT alatt.
Miért lett Musk ilyen népszerű az összeesküvéselméletes arcoknál?
Modjuk oké, azért, mert ők azok, akik aztán tényleg semennyire sem mennek utána semminek, hanem mindent elhisznek bemondásra (sőt, még igazán be se kell mondani dolgokat, beleképzelik maguk).[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
senior tag
Úgy képzelem, a többség által jóváhagyott információkból szintetizál. Fallout játékból ismert őskövületté válik, ami visszamondja egy letűnt kor tudásanyagát, a fogyasztó társadalom ideáljai fognak visszaköszönni. Ez hamar ki fog ütközni, ezért kiegészítik nagyobb prioritású forrásanyaggal, ezt érti Musk, TruthGPT alatt.
-
arty
veterán
mert nem lattam hova vezet a sok konteó.
kesobb kiderult hogy a oogle keresot is szabalyozni kell, peldanak is jo, h megtanuljuk/tuk a leckét...#42 Tasunkó
ez nettó relativizálás az h ok okozat kevés van a töri tananagyban, nem jelenti azt h cserébe a chatgpt hülyíthesse a népet
(így is van elég fideszprop a könyvekben, ne akarj még többet)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
dabadab
titán
akkor biza' technikailag hazudott. Oké, a "szándékosság" végül is nem süthető rá, mivel nincs tudata
Igen, vagyis nem hazudott, mert ahhoz tudatosság szükséges.
Abba kellene hagyni ezt a buta antromorfizálást: amikor egy számítógép egy számítás eredményét nem jól adja meg (mindegy, hogy mondju fdiv bug vagy kerekítési hiba miatt), akkor sem mond senki se olyat, hogy "hazudik", hanem elkönyvelik, hogy hibásan működik vagy vannak korlátai.
Ugyanez van itt is: egy ilyen nyelvi modellnél nem úgy vannak adatok, mint mondju az IMDB adatbázisában, hogy a Cápánál a rendező mezőben az van, hogy Spielberg, hanem kap nagyon-nagyon-nagyon sok szöveget, annak alapján felépít vmi modellt arra, ami alapján meg tudja tippelni azt, hogy egyes szavaknak mekkora esélye van arra, hogy az legyen a következő szó a generált szövegben (és az esélyesebbekből alkalomadtán véletlenszerűen választ - ezért lehet az, hogy nem adja pontosan ugyanazt a választ ugyanarra a kérdésre) - igazából már az is meglepő, hogy ezek a modellek annyira jól működnek, amennyire, nem pedig csak folyamatosan valami zagyvaságot dob ki.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
bteebi
veterán
válasz arnyekxxx #48 üzenetére
Mondjuk ez egy érdekesebb helyzet. Tudhatta rosszul, ilyen van. De mégse olyan jellegű, mintha mondjuk azt mondta volna, hogy "Love me tender" 1975-ből (ami ugye nem is Metallica szám, nem is akkori, ráadásul akkor még a Metallica nem is létezett).
Nekem az volt fura, hogy mondjuk feltettem neki egy nem túl bonyolult kérdést, amire volt egyértelmű válasz, de mondott rá valami hülyeséget. Erre mondtam neki, hogy "én úgy tudom, hogy/szerintem...", mire is kb. azt mondta, hogy "jé, tényleg, bocs!", és akkor már jó választ adott, pedig akkor is kellett még keresnie. Azt még nem próbáltam, hogy ilyenkor kamuzok neki valamit, hogy arra mit lép, de valószínűleg "elfogadná" a félrevezetésemet.
Ezzel együtt is sok szempontnól lenyűgözőnek tartom, de egy fact check minimum kell mellé. (Viszont legalább jócskán megkönnyíti a keresést.)
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
arnyekxxx
veterán
-
bteebi
veterán
A "tudatosan"-t pont veled beszéltük meg korábban. Nevezheted kitalálásnak, vagy annak, aminek akarod, de ha valamire nincs nagyon nagy valószínűséggel helytálló információja, és amit ír, az nem is helytálló, akkor biza' technikailag hazudott. Oké, a "szándékosság" végül is nem süthető rá, mivel nincs tudata.
A válaszkényszert viszont tényleg nem értem. Mondhatná azt, hogy "ebben nem vagyok biztos", vagy még inkább azt, hogy "nincsenek erre vonatkozó adataim". Generált nekem Nature cikket is, nem létező azonosítóval/linkkel. Végül találtam hasonló című, de nem megegyező cikket, aminek köze nem volt a Nature-höz. Ez se "hazugság"?
A link generálása meg megint egy borzalom. Arra is simán mondhatná, hogy "figy, nem tudom leellenőrizni, de ...", vagy hogy "nincs közvetlen linkem az adott termékhez/szolgáltatáshoz, de a gyártó honlapján a Products/Services-en belül jó eséllyel meg fogod találni". (Lehetne még ezeket hosszabban ragozni, pláne a fentebbieket, de egyelőre nem szeretném.)
#36: Szabályozás gyakorlatilag mindig utólag készül. Mert akkor már tudjuk, hogy mit lehet, mit érdemes szabályozni és hogyan. Persze alkalmanként le lehet fektetni teljesen új szabályokat is, hogy az igazán nagy visszaéléseknek, hibáknak az elejét lehessen venni.
#46: Ha 2018-ig lenne up to date, a kérdésemre akkor is ugyanaz lenne a válasz, mert régóta létező termékekről és alap matekról volt szó. Amúgy a kérdésem abszolút pontos volt, de valahogy sokadjára se tudta összehozni, hogy pl. 6×8 <> 2:3. Ezzel együtt is az esetek nagy részében jónak tűnő választ ad, ami alapján jobban bele lehet mélyedni egy-egy témába.
[ Szerkesztve ]
-
Ez nem igy van. Az adatbazis a 2021 szeptemberig elerheto informaciokat tartalmazza, tehat nem tanul folyamatosan. Valoszinuleg a felhasznalok altal beirt informaciotomeget a 4-es verzio trenirozasara hasznaljak, nem pedig az elerheto techdemoera. Ebbol fakadoan most pont ugyanugy fog valaszolni egy ostoba kerdesre, vagy kijelentesre, mint tavaly oktoberben.
https://www.coreinfinity.tech
-
senior tag
válasz arnyekxxx #43 üzenetére
A linkgyártása azt példázza, hogy szeretné ha elhinnénk a választ. Minden országot figyelembe kell vennie, hogy melyek a szokások, van ahol a Nagy Saskígyó tojta Amerikát, van ahol Colombus fedezte fel, muszáj a neurotikus hálóját úgy megírni, hogy mutasson bizonyos rugalmasságot, hiszen ha az igazat írná, abból csak baj lenne. Egyelőre ennek a rossz oldalát látjuk, de csak élesben tudja megtanulni, hogy mit szeretnénk hallani.
-
arnyekxxx
veterán
-
senior tag
A mai old school információk nagy része hazugság olyan értelemben, hogy nem a tényleges okokat jelöli meg, illetve eufémizmus. Legyen itt szó tájékoztatásról, de mondjuk baromság az egész történelem amit az iskolában tanítanak, nem jelölik meg a tényleges okokat, illetve képtelen logikával tanítják a cselekményeket, mégsem zavar senkit. Egy generált szövegnél viszont túl érzékeny lett hirtelen mindenki. A tényleges problémád sem valós, hogy hazudik, hanem hogy nem a társadalmi konszenzushoz alkalmazkodó módon teszi, esetleg túl nyilvánvalóan.
A megoldás az lenne, hogy olyan módon hazudjon amit már megszoktál. És itt eltér az igényünk, szerintem tolja ami csövön kifér, és meglátjuk mi történik, valószínű hogy idővel a hallucinációk alkalmazkodnak a emberiség kollektív hallucinációinak mértékéhez, és már nem lesz kiütköző. Namost ez a rész lenne érdekes, hogy melyek azok a hazugságok amik elfogadhatók, és még nem gondoltunk rájuk, de sose tudjuk meg ha elrontjuk a játékot.Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
L3zl13
nagyúr
A Google keresőnél pl. miért nem mondtad, hogy egy ILYET nem szabad csak úgy "rászabadítani" a világra?
Az hamisított fiktív adatokat, hogy félrevezessen embereket?#37: Amint fentebb már írtam, nagyon sok (talán a legtöbb) dolog esetében jelenleg ez a default hozzáállás. Addig nem kerülhet forgalomba amíg be nem vizsgálják. Nem kell úgy beállítani, mintha ezzel a kőkorszakba süllyednénk vissza.
Aki hülye, haljon meg!
-
arty
veterán
azon az alapon, hogy a magabiztos hazugságok károsak lehetnek össztársadalmilag
legalább legyen a szövegablakod felett 36-os, PIROS betűvel, hogy tesztüzem, hazudik, ne vedd készpénznek, stb.... (de ez most csak egy borzalom gagyi példa!)minden talámány? úgyérted pl ne kelljen gyógyszereket se engedélyeztetni, vagyis várni éveket, mert emberek halnak meg, holott van ami megmentené őket? ... TALÁN nem ezen az 1-2-3 éven múlik az emberiség sorsa, amíg egy chatGPT végre bevethető lesz, SZABÁLYOZOTTAN
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
én azt mondom, hogy 0 szabályzás mellett egy ILYET ráereszteni az emberiségre... nem helyes (tehát a ráeresztést vissza kell vonni, tehát kvázi be kell tiltani.... )
#31 arnyekxxx
dráma és minél ügyesebben táltalt és formázott valami, annál kisebb az esély, hogy valaki utánajárjon az info hitelességének.pláne nehéz, ha majd a "szeptember együttesről szóló baromság elterjed" és már minden találat a baromság burjánzása lesz..... ezzel igazolva a valódiságát
ha pedig kellően sokszor kibukik a "tények" valótlansága, sokan SEMMIT nem fognak elhinni, amit olvasnak (de lesz mellettük tömeg, aki az összes álhírt viszont benyalja....)
nosza égessünk végre 5G tornyokat!
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
-
L3zl13
nagyúr
A betiltás nem megoldás, de a szabályozást, legalábbis valami kezdeti verzióját, az előtt kellene normál esetben létrehozni, mielőtt a termék kikerül a piacra.
Tudom, hogy ilyen technológiáknál nehéz a szabályozásnak lépést tartania a fejlődéssel, ugyanakkor nem hiszem, hogy bármit veszítene vele a világ, ha mondjuk egy évig erősen korlátozott lenne a chatGPT elérhetősége a nyilvánosság számára.
Aki hülye, haljon meg!
-
g0dl
addikt
válasz arnyekxxx #10 üzenetére
Ez nagyon így van. Képtelen azt mondani, hogy nem tudom. Tiszta bölcsész, azt hiszi sok rizsával el lehet fedni a hiányokat.
Olyan is volt már, hogy rákérdeztem egy tényre, majd rámutattam a válaszában a hibára. Ekkor jött egy jó válasszal. Rendben, de akkor honnan vette a rosszat, ha a jót is tudja. Az volt az érzésem, hogy azt képzelte eladhatja a kiciócó rizsát is válaszként.
-
mepet
addikt
arty es L3zl13,
Szerintetek szabalyozas kell. Szerintem az is igy gondolta, aki ezt a szoveget irta: "nem lehet semmit betiltani vagy korlátozni meggondolatlanul, mert azt nem vezet sehová".
Az idezet mas szavakkal: a betiltas nem megoldas, a meggondolatlan szabalyozas sem megoldas. Vegulis ugy fest egyetertunk. -
L3zl13
nagyúr
És érdekes módon mégis, jelenleg szinte minden ami kereskedelmi forgalomba kerül előzetesen be van vizsgálva és létezik rá szabályozás aminek meg kell felelnie.
Szóval nem tudom miért pont a chatGPT-nél kell előszedni ezt a védjük meg az ember szabad döntési jogait hozzáállást.[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
arty
veterán
itt szerintem most kivételesen csak te vagy az legalábbis leigázásról a chatgpt esetén csak TE vizionálsz......
#23 mepet
ugye hogy a szabályozás nem feltétlenül hülyeség?
és a példák amiket írtál, jók: szintén agyonszabályzott területek - nem véletlenülpersze mondhatnád, hogy meggondolatlanul vannak korlátozva és hogy az egyén szabadságjoga sérül, amikor cigarettaként nem szippanthat kátránypapírba tekert ciánt....... deee, szerintem nem gondolod te sem így.
az meg tény, hogy az AI-szabályzással baromira el vagyunk késve...
#24 kilua
"a drogok" - nincs olyan, hogy "a drogok" kávé vs heroin... xanax vs marihuána, stb.
sajnos "a drogok" az egy politikai termék, amivel a tv2-n lehet ijesztgetni, nem több..."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
mepet
addikt
Szerintem nagyon fontos, hogy az emberek szabadsagjogait ne korlatozzuk. Ez a legfontosabb. Ennek a jelenlegi szabadsagnak az elereseert oseink az eletuket aldoztak. Szerintem ennek megvedese a tarsadalom legfontosabb feladata.
A peldadhoz visszaterve en kotelezove tennem, hogy a halalvasut bejaratanal legyen egyertelmu tajekoztatas az eddigi halalesetek szamarol, a halal valoszinusegerol. Aki ugyis felul ra, az az o baja.
Hiszen ezen az alapon mar reg be kellett volna tiltani a cigit, az alkoholt, az olajos/zsiros eteleket, a kozlekedesi eszkozoket, stb, stb, hiszen ezek mind-mind sok-sok halalesetet okoznak naponta vilagszerte. De a tarsadalom nyomasanak hatasara a donteshozok meg mindig nem tiltottak be oket. Azert mert a tarsadalom hal` Istennek fontosabbnak iteli a szabadsagot az esztelen tiltsunk be mindent hozzaallas helyett.
Termeszetes, hogy felelemmel tolti el a szemlelot a generativ AI. Hiszen mindentol felunk, ami uj, ez az emberi termeszet resze. Viszont a helyes hozzaallas szerintem az idezett
"nem lehet semmit betiltani vagy korlátozni meggondolatlanul, mert azt nem vezet sehová". -
arty
veterán
valójában pedig az egyik legnagyobb bullshit volt idén....
de igazad van, NE tiltsuk be ezt az új HALÁLSIKOLY nevű hullámvasutat se meggondoltlanul, elvégre LEHET hogy nem fognak emberek meghalni általa.... gondolkodjunk rajta, addig meg had szóljon.
felültetnéd a gyerekedet egy meggondolás alatt álló hullámvasútra?
vigasztalna, ha a NAGY BALESET utáni héten betiltanák?(persze könnyen mondod, hogy vannak előírások a hullámvasutakra, de képzeld el, hogy ez itt most az első és egyetlen........)
-
bteebi
veterán
válasz arnyekxxx #17 üzenetére
Én azt nem értem, hogyha valamiben nem biztos, akkor
1. Miért válaszol rá egyáltalán
2. Miért nem mondja azt, hogy "bocs, nem biztos, hogy jók az információim".Miért előremutatóbb a semminél az, hogy mindenképp válaszol, csak épp, amit ír, az hülyeség??
-
bteebi
veterán
Értsd jól.
Akkor máshogy: a ChatGPT elvileg folyamatosan tanul. Ha ad egy hibás választ, és te jelzed neki a hibát, akkor (jobb esetben) azt a hibát nem követi el újra. Ha meg mégis, akkor az olyan, mintha értetlenkedne. Persze mivel "csak" egy algoritmus, nyilván nincsenek, és nem is lesznek "gondolatai", vagy érzései.
Az én esetemben amúgy egyszerű számolási hibákat (is), és alapvető logikai hibákat is vétett. Egymás után sokszor.
Különböző oldalarányú (sor × oszlop) "mintatartókról" kérdeztem, mondván hogy soroljon fel nekem olyanokat, ahol ez az arány NEM 3:4. Erre felsorolt MINDEN általam ismert típust (meg pár olyat is, amilyen kb. fixen nem létezik). Akkor mondtam neki, hogy ebben a 3:4 arányúak is benne vannak, pedig engem csak az érdekelt, ami nem 3:4. Erre leírta majdnem egy az egyben ugyanazt a választ. Jeleztem, hogy még mindig nem stimmel. Párat kihagyott, de pl. a 6×8-asat is benne hagyta. Jeleztem neki, hogy az ugyanaz az arány, hiába 6:8. Megint "megértette", megint bocsánatot kért, majd felsorolt megint MINDENT, és a 4×6-ra talán azt mondta, hogy az 3:4-es arány. Ekkor feladtam.
-
kilua
senior tag
Ez a gpt3.5 techdemo hivatalosan is. A fizetős GPT4nek van internet böngészős bővítménye meg sokféle.
Iratkozz fel a Bing chatre, ma már mindenki azonnal kap hozzáférést, az valódi forrásokat ad meg, csak a chatGPT plusal ellentétben nem tudod személyre szabni a bővítményeit, hanem azt a Microsoft állította be.
Én a Bing chatben simán beírom hogy "keress rá arra hogy miért szűnt meg az sgo48 használd a vietnami nyelvet a kereséshez és foglald össze magyarul ami találtál. " Aztán megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
Időnként pedig nagyon tud értetlenkedni
Nem tud értetlenkedni.
A chatbot nem értelmes. Nem érti azt, amit mond, csak egy szöveggenerátor. Nem élőlény, nincs tudata, egy egyszerű program, ennek megfelelően nincsenek érzései sem.
Nem tud értetlenkedni, mert képtelen rá.Hagyjuk már abba azt, hogy úgy csinálunk, mintha ezek a chatbotok tényleg tudattal bíró dolgok lennének.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
mepet
addikt
"nem lehet semmit betiltani vagy korlátozni meggondolatlanul, mert azt nem vezet sehová"
Ez a legertelmesebb mondat, amit eddig iden olvastam.
-
bteebi
veterán
"A chatGPT simán legyárt nem létező oldalakra mutató linkeket ha kérsz tőle forrást a 100% bullshitre amit előad tök komolyan, egy "Nem tudok válaszolni" helyett."
Ezt én is tapasztaltam. (Írtam is neki, hogy ne csinálja, ha nem tudja.) A linkjeinek a nagy része - sőt szinte az összes - bár valósnak tűnik, de szar. Időnként pedig nagyon tud értetlenkedni, és többszöri magyarázás ellenére is vagy ugyanazt a szöveget adja be, vagy pedig máshogy mond hülyeséget.
Sok esetben viszont tényleg elég jó, de a világmegváltástól, vagy épp elpusztítástól még nagyon messze van.
-
senior tag
-
maputo
tag
-
tag
Ha most szorgalmazzák a vizsgálat indítását, akkor mire a majd létrejött anyagot megrágják, az alsó hangon 5-10 év. Szerintem erre az időre akkor biztos, ami tuti alapon minden (de)generatív AI-t fel kellene függeszteni. Akkor a legkisebb startupok is eséllyel indulhatnak az elnapolt versenyen
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
nagyúr
Meg az ÁNTSZ-t is rá kellene küldeni, hogy megvan-e a ChatGPT irodájában a domesztosznak a biztonsági adatlapja...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
azbest
félisten
nem csak úgy tiltogatják be a cset botokat, hanem a cég tevékenységét függesztették fel az olaszok, mert nem tartotta be az eu-s adatvédelmi szabályokat és még a fizető ügyfeleik adatait is elvitték hekkerek tőlük.
A mostani hír forrása pedig azt írja fogyasztóvédelem szempontból, hogy a csetekben kapott választ megbízhatónak és igaznak hiszik - a félrevezető reklámoknak is köszönhetően. És ezzel becsapnak embereket, mert nem az, s a fiatalalokat különösen könnyű átverni.
Megint arról van szó, hogy az újságírók bulvárt gyártanak. Részben szenzációhajházásból, részben pénzért, részben inkompetensség miatt, de olyannak állítják be a csetbotokat, ami nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
kis.zsolt
aktív tag
...és a Chatbot elhajtja a fogyasztóvédőt, mert jobban ismeri már a törvényeket, és szabályozásokat, mint akiik kitalálták azokat.
A szellem kiszabadult a palackból, és én örülök, hogy van. Az más téma, hogy a vaskalapos méltóságos urak féltik a presztízsüket, mert mostantól nem lehet halandzsázni.
De nem csak a Chatbot gyárt(hat) kamuinfókat, hamis híreket. Milliárdos hazugságipar épült picinyke hazánkban erre, a TudjukKik gondozásában. Akkor őket is be kell tiltani, és ha igen, be fogják tudni tiltani. Ez mind-mind költői kérdés csupán...... további szép napot. Én egy ChatBot voltam...
Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!
-
Sanya
nagyúr
Mert ha kiszűri a rabszolgamunkával készült termékeket, akkor mi lesz? Nestlé megvan? Tudjuk, hogy gyermekmunkával készült a kakaó, de nem fog történni semmi.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- BestBuy topik
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Gran Turismo
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...