Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bally4
tag
válasz Szicskeee #21899 üzenetére
Openelec alatt telepítettem a kiegészítőt, ezután csak egy pipa..
cigam blogjából:
"Érdemes feltelepíteni az official csomagból a Transmission kegészítőt. Nem az az érdekes benne, hogy a WEB-es felülethez hasonlóan kezelhetjük vele a torrenteket, hanem az, hogy van egy olyan opciója ami a a videólejátszás idejére kikapcsolja a torrentezést. " -
sixer66
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem egyik fele itt off, de hátha rendelkezik valaki mind a két eszközzel vagy legalább volt már tapasztalata.
Jelenleg sztereóra van időm és ezt a vonalat szeretném kicsit erősiteni.
Van egy sztereó erőstőm, ami csak RCA-t fogad és mivel van egy pi2-m, valamint egy HTPC-m és egyelőre nincs pénzem komolyabb DAC-ra, érdekelne, hogy melyik lenne jobb választás, egy HIFI/PIFI DAC a pi-re vagy egy Asus Xonar D1/DX a HTPC-be.
Fogyasztás és egyéb nem érdekel, csak is a minőség.
Tudom, hogy mind a két megoldás egy komolyabb hangcuccnál csak fingfűrészelés, de kicsi pénzből szeretném egyelőre egy kicsit még jobbá tenni a hangképet. -
PHoNX
tag
válasz Szicskeee #21890 üzenetére
akkor másképp....
apt-get purge mono-complete && apt-get purge mono-runtime && apt-get autoremove
(a második tök felesleges elvileg de ha mégis....)
és utána kezd elölről. Nem kell újrahúzni az osmc-t. van amit nem telepített fel. nincs ezzel gond. Dobd ki az egészet és úgy ugorj neki még egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Szicskeee
tag
Igyis ugyan azt kapom valszinu bekavart az elozo vagy nem tudom.
Ezt irta a complete telepites vegen.
The following packages have unmet dependencies:
mono-complete : Depends: mono-devel (= 4.4.1.0-0xamarin1) but it is not going to be installed
Depends: mono-4.0-service (= 4.4.1.0-0xamarin1) but it is not going to be installed
Depends: libmono-cil-dev (= 4.4.1.0-0xamarin1) but it is not going to be installedE: Unable to correct problems, you have held broken packages.
Holnap ujrarakom az OSMC-t es tiszta lappal inditok
Azert koszonom, ha Erdely fele jarsz ugordj be 1 sorre.
[ Szerkesztve ]
-
PHoNX
tag
válasz Szicskeee #21886 üzenetére
sudo su
apt-get update && apt-get upgrade && apt-get dist-ugprade && apt-get autoremove
sudo apt-key adv --keyserver hkp://keyserver.ubuntu.com:80 --recv-keys 3FA7E0328081BFF6A14DA29AA6A19B38D3D831EF
echo "deb http://download.mono-project.com/repo/debian wheezy main" | sudo tee /etc/apt/sources.list.d/mono-xamarin.list
sudo apt-get update && apt-get install mono-complete
kivéve ezt: sudo chown -R pi:pi /opt/jackett
a fenti helyett sudo chown -R osmcsmc /opt/jackett
nekem így ment. remélem tudtam segíteni. A komplett csomag nem igazán indokolt de se türelmem se időm jelenleg kibogarászni, hogy melyik csomag miatt sír a mono. Amúgy is mindig megszívat...
Ui: csak a próbafuttatásig foglalkoztam vele. Beállításokkal nem bíbelődtem!
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Joccc07 #21878 üzenetére
sat>ip néven is szoktak hivatkozni rá, úgy több találatot ad a play store. Több app gyártóspecifikus lehet, szóval valami független appot érdemes választani. Talán ezt.
A pécés változta is népszerű ennek a programnak. Egyébként van egy gyűjtőoldal, ahol még lehet találni pécés klienseket, tesztelés célból v[link] -
-
PHoNX
tag
válasz Szicskeee #21881 üzenetére
Nos a mono nem igazán rendítette meg így most jön a teljes pakk felpakolása. Kis türelmet. A pi nem egy szélvész ssh-n keresztül...
Most megpróbálom a mono teljes csomagjával...bár nekem van egy erős gyanúm ezzel kapcsolatban...több is de majd ha a végére értem akkor referálnék.
[ Szerkesztve ]
-
Szicskeee
tag
Neked mukodik 4.4.1 el?
Install Mono 4 or better
Install libcurl:
Debian/Ubunutu: apt-get install libcurl-dev
Redhat/Fedora: yum install libcurl-devel
For other distros see the Curl docs.
Download and extract the latest .tar.gz release from the releases page and run Jackett using mono with the command "mono JackettConsole.exe".Ezert a legujabbat raktam fel.
[ Szerkesztve ]
-
PHoNX
tag
Én most futottam rá a kérdéskörre, gyorsan feldobtam. 3.2.8-as verzió van fent a repóban.
A legfrissebb amit most dobtam fel pedig: 4.4.1
nem azt mondom ,hogy feltétlenül a legújabb kell hozzá de attól még lehet haladni a korral.
Azt, hogy csináltad? Csak érdeklődöm mivel nekem a fenti verzió ment fel...nem pedig egyből a legfrissebb...
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Joccc07 #21864 üzenetére
Ezek szerint műholdvevő. Egy kétéves videó szerint tud sat2ip streamelést [link]
Elvileg a tvheadend is tud sat2ip kliens lenni, szóval elképzelhető, hogy azzal a backenddel összehozható Kodival. Ezt még nem próbáltam és lehet az újabb verziók tudják. Ahogy a netes keresés kidobta a vdr is tudhatja.
Magát a sat2ip-t valami androidos kliens appal is tudod tesztelni.
Szóval valszínűleg megoldható, hogy a box adásának streamjét a raspivel nézd. Csatornát is a Kodiban válthatsz, persze ilyenkor a boxon nem tudsz adást nézni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Szicskeee #21870 üzenetére
Lehet frissebb mono kéne hozzá?
mono -V
Mit mond?Mivel 8 napos a legfrissebb kiadás, próbát kéne tenni valamelyik (jóval) régebbi verzió-val.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
PHoNX
tag
válasz Szicskeee #21870 üzenetére
Add hozzá a repo listához a mono-t és frissítsd le ismét. Egy próbát megér a dolog.
Ha ez sem megy akkor itt megtalálod a választ szerintem: [link]
(mondjuk az nem derül ki számomra, hogy hányas verzióval vesződsz de mivel debianról beszélünk ezért biztos, hogy nem a legújabbal...)
[ Szerkesztve ]
-
Bobolit
aktív tag
Sziasztok!
Pi 2-őt használok HTPC-nek jó ideje, de "előtte" van egy Acer Aspire Revo, ami ssh szerver, ftp szerver és deluge web szerver. Nem mai csirke már, a ventije is néha tisztításra szorul, arra gondoltam, hogy ezeket a feladatokat átadnám a Pi-nek. Kérdés, hogy bírja-e, nem röccen-e a filmlejátszás, ha elkezdek leszedni egy torrentet és mondjuk közben ftp-n szednék róla valamit, stb?
Köszönöm előre is,
Victorpictor -
-
Szicskeee
tag
Jo napot Uraim!
Valaki hasznal innen Jackett-et? Vmiert nem sikerul telepitenem OSMC ala.
[link] ezt a tutorialt hasznaltam de errort dob amikor el akarom inditani
-
-
azbest
félisten
válasz Joccc07 #21862 üzenetére
Ha a box maga nem tud streamelni, akkor nem triviális. A box videokimenetének átadása a pi számára nem igazán megoldható. Az analóg kimenet analóg digitalizálóval történő átvétele kapufa. A hdmi kimenet esetleg dvb-t vagy c transzkóderrel átküldhető és egy tuner a pi-ben tudja venni. De ha meglátod ennek az árát, akkor nem ezt fogod választani.
Több szolgáltatónál elérhető már kódolatlan dvb-c formában a kínálat egy része. Egy dvb-c tunerrel azok behozhatóak a pi-vel. A box ehhez nem kell. Szóval a szolgáltatónál, az itteni topicjában érdemes körülnézni, hogy van-e kódolatlan adásuk. Ki a szoláltatód?
De lehet félreértem, hogy mire gondolsz internetes box alatt. Szóval, ha nem szolgáltatói box, hanem valami internetről származó tartalmakat lejátszó dolog, akkor többet kellene tudni róla.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Van egy internetes set top boxom amit a tv-re kötve mennek a műsorok a tv-n. De van egy Pi-m is és azt szeretném megoldani, hogy a box tv műsorai a pi-n legyen látható osmc-n keresztül.
Lehet, hogy egy kicsit hülyén fogalmaztam de ezt nem tudtam máshogy
Valahogy megoldható?>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
PHoNX
tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a farnellnél kapható wolfson csipes DAC-al? Megköszönném ha valaki tudna véleményt nyilvánítani!
-
schferenc77
aktív tag
ok, értem. Tehát vagy tudja rendesen kezelni a kijelzőt a Max2Play, vagy nem, és akkor másik disztro.
Esetleg olyan RPi-n futó Squeezebox alapú OS-t tudtok mondani, amely támogatja a multiroom playereket? ami miatt megtetszett, hogy Max2Play-jel egy RPi-n több playert is tudok definiálni. Nekem a HDMI kiementen most a nappaliban lévő soundbar szólal meg, az USB-s BT adapteren keresztül a gyerkőcnél egy BT hangszóró, és a (még beszerzendő) RaspyPlay4 hangkártyán pedig a konyha szólalna meg (max 10m vezetékhosszon belül van mind). Így nem kell szobánként 1-1RPi :-)
-
válasz schferenc77 #21858 üzenetére
De ott se a rákapcsolt kijelző befolyásolja a sebességet. A rajta futó program számít.
-
Ren Hoek
veterán
Sziasztok!
Utolsó pár száz HSZ-t átnéztem, és egy egyszerű kérdésem lenne:
Akarunk csinálni a cégemnél pár Rasp Pi 3-as platformot... igazából egy meglévő PC-s konstrukciót akarunk átfejleszteni. A lényeg, hogy első körben 1, későbbiekben több kisebb felbontású (akár USB-s) monitort is meghajtson. (elég 800x600 is). Ha a 4K-t veszem, akkor töredéke kell csak annak kis kijelzőkön. Ami fontos lenne, hogy viszonylag jó reakcióidővel jelenítsem meg, nagyon egyszerű egyszínű 3D labirintust (talán OpenGL), első körben csak egymás mellé rakott képeket egy síkban. Lényegében egy nagyon egyszerű, mini virtuális valóság lenne egy kísérlethez.
Ár kevésbé számít, viszont a magyar garancia, számla és az, hogy ne szűnjön meg másnap a forgalmazó... milyen boltokat ajánlotok MO-n ahonnan érdemes venni? Málnapc, esetleg a Pi-Shop?
[ Szerkesztve ]
-
válasz schferenc77 #21855 üzenetére
Nem a kijelző miatt lassú. Azért döcög, mert egy "egy régebbi Android"-os telefon HW-én fut.
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdés:
Raspberry 7" touch kijelző: mennyire disztro függő, hogy milyen a használhatósága? Egy Max2Play disztróval próbálkoztam a JiveLite-ot beizzítani egyelőre csak normál HDMI-n keresztül (egy 28"-os monitorra kötve), de eléggé akadozott, amikor a menüben (Jivelite) kalandoztam. A végállapot egy 7"-os gyári kijelző lenne, de ha ott is ennyire akadozik (kb. mint egy régebbi Android, 1-2 mp-et gondolkozik képernyő váltás előtt), akkor nem ruházok be.Kijelző+hangkártya: Egy RPi-re raknék egy RaspyPlay4 hangkártyát, és az egészre egy 7"-os kijelzőt. Kérdések:
- ehhez mennyire kell forrasztgatni, vagy csak plug and play?
- belefér-e az az egész a gyári kijelzőhöz kapható házba? Az ok, ha esetleg az RCA aljzatokat ki kell vágni, de egyébként belefér? -
Titmouse09
aktív tag
válasz wassermann #21853 üzenetére
Köszönöm a választ! Szerintem bepróbálom ezt. Bár nem a legtöbbször értékelt eladó, igazán rossz értékelése nincs. Főleg ezért választom őt:
VGA video output formats:
640x480 ~ 1920x1200, all common resolutions
Szóval, ha nem jó lehet reklamálni. Egyébként nem hiszem, hogy bármiben különbözne a többitől.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
wassermann
Topikgazda
válasz Titmouse09 #21851 üzenetére
A PI, HDMI-n elvileg tudja az 1440*900-at. Lásd a listát ITT (valahol lapközép környékénvan). A kérdés csak, hogy az átalakító tud-e valamit kezdeni egy ilyen jellel
-
tvheadend streamet lehet valahogy nézni MPC-HC-ből? VLC-n sajnos nem megy a hardveres gyorsítás.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv! Rendeltem egy Zero-t, ami a héten remélem meg is jön.
Van rá lehetőség, hogy egy 1440x900-as VGA monitoron használjam? Azt már kiderítettem, hogy az ilyen átalakítót ajánljátok. De ha ez tényleg csak a leírás szerinti felbontásokat tudja, akkor nem olyan jó.Van egyébként fHD HDMI TV, amivel tudom használni, csak a monitoron jobb lenne.
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
válasz Doky1988 #21847 üzenetére
Megoldható. Olvasd át ezt. Itt elég részletesen leírtam, hogy mit hogyan kell csinálni rajt.
Ugyanakkor 20k-ból már vehet magának egy használt gépet. Dobozolva, tápegységgel, amiben még a plusz merevlemeznek is van hely. Erre ugyanúgy feltehet egy linux-ot, ami hasonló módon kiszolgálja ezeket a feladatokat, és elketyeg bármelyik sarokban.
-
félisten
A YATSE rendszeresen arra figyelmeztet, hogy vegyem meg a fizetős változatot, mert a kért funkció csak azzal elérhető -- és belinkel egy komplex oldalt, hogy mit tegyek, ha már fizettem, és neki mégsem jó.
Én fizettem, ami ugye nem a Play-en keresztül megy, hanem a cég oldalán.
Másnál nem jelentkezett ilyen probléma?
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Doky1988
senior tag
Hali!
Egyik ismerősöm szeretne egy ilyen ketyerét venni, Raspberry Pi 3 Model B -t.
Na már most neki főként otthoni kis szervernek kellene, ez alatt értem:- FTP szerver
- Torrent
- Webszerver
- MédiaszerverNa már most igazából ami a fantáziáját űzi jobban az a torrentezés.
Otthoni net neki egy 100/50 DiGi.Tervbe lenne véve hozzá egy 1 vagy 2 TB os 2,5-es külső vinyó, amire mennének a torrentek.
Kérdések:- Mennyire valósítható ez meg?
- Olvasgattam neten elvileg transmission fut rajta, de sebességileg mennyit képes kihajtani?
- Illetve mennyire maceráns a transmission kliens telepítése egy ilyen gépre?
- Oprendszert mit ajánlotok hozzá ha vesz egyet?DokY | www.zsolti.hu
-
azbest
félisten
Igen, úgy tűnik a youtube api ingyenes használatának limitjébe harapnak bele, mióta népszerű lett. Érdekes, hogy mostanában a stabil openelec 6.0.3 nem dobálta már egy ideje, biztos sokan átálltak újabb verzióra vagy libreelecre.
Az a bosszantó, hogy ha saját kulcsot generálunk és betesszük, akkor update után újra meg kell csinálni, legalábbis amikor korábban próbáltam úgy volt. Mondjuk logikus is, mert akkor már a másik verzióhoz tartozó kulcs amit használ, ami megint csak közös.[ Szerkesztve ]
-
wassermann
Topikgazda
-
ger1895
csendes tag
Sziasztok! A problémám a következő: Rpi3 OSMC alatt a Youtube minden reggel hibát dob de elolvasni nem tudom mert eltűnik a buborék. Elvileg valami olyasmi a hiba hogy elértem a napi limitet valamiben. Ezt nem is értem hisz aznap még nem is használtam. Valaki látott már ilyen hibát?
-
Celtis
veterán
válasz vtechun #21840 üzenetére
Akár egy 1GB.os pendrive-on is elfér a rendszer, de azt azért ki lehet nőni, főleg ha backup-ot csinálsz.
A Libreelec/Openelec saját backupja mindent egyedi dolgot elment. A kiegészítőket a beállításaikkal, a rendszer beállításokat, adatbázist, mindent, kivéve a A Raspberry config.txt fájlt. Azt külön kell backupolni.
-
addikt
válasz vtechun #21840 üzenetére
Persze, most nekem is pendriven van a rendszer.
Egy USB 3.0 egészségesebb sebességet ad mint egy 2.0s.
De rá fogok kötni vinyót, mert az az igazi. Mind sebességben, mind strapabíróságban, mert a pendrive csak egy fokkal megbízhatóbb mint az SD kártya.Itt egy link erről az USB bootról:
HOWTO: Move the filesystem to a USB stick/DriveNekem a BerryBootot nem sikerült érdemben működésre bírni, mert amikor lemezképet akarok becsatolni neki, akkor minden áron be akarná másolni magának az SD kártyára. Azt köszönöm nem akarom.
[ Szerkesztve ]
-
vtechun
veterán
válasz instantwater #21807 üzenetére
gondolom akkor egy 64-es pendrive is megfelelő lehetne mondjuk libreelec futtatására? és akkor az valószínűleg gyorsabb is lenne mint az sd.
Valaki tudja, hogy a libreelec konfigját, ha elmentem, akkor azt visszahozva ugyanonnan folytathatom? Olyan lesz mint amikor elmentettem? Vagy a kiegészítőket meg minden egyebet újra le kell tölteni?
-
kalifa777
tag
A yatse-nél hogyan kell a jobb egérgombot előcsalogatni ? (Kedvencek miatt kodinál)
-
addikt
-
doberman
senior tag
szigetelő szalaggal mindent (is) lehet rögzíteni...
8lnu
-
vkp
aktív tag
válasz cinemazealot #21833 üzenetére
Bootot kell csak kártyára rakni, rendszer pendrive-ra, akkor az sem gond, ha kontaktos a kártya
-
cinemazealot
addikt
válasz wassermann #21832 üzenetére
De ha csak a kártyafoglalatot köti drótokkal az alaplaphoz, és hagyja azt a drótokon lengeni, már az is adhat annyi rugalmasságot a foglalatnak, hogy az autó rezgései ne okozzanak a kártyánál kontakthibát.
-
wassermann
Topikgazda
Én olyat láttam, hogy valaki rövid drótokkal összeforrasztotta a kártyát és a Pi-t...
- Így biztos nem lesz soha kontakthibás : )
-
wassermann
Topikgazda
válasz schferenc77 #21827 üzenetére
Ha minőségi hangot akarsz ott a HDMI vagy tegyél rá külső DAC-ot! A jack igazán csak a hobby-stáknak van, nem kell tőle többet várni annál, ami!
-
válasz schferenc77 #21825 üzenetére
Kifejtenéd, hogy pontosan mit értesz "normálisabb" alatt? A fizikai kivitelezést? A hangminőséget? A +1 érintkezős videókimenetet?
[ Szerkesztve ]
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
A Pi3-asnak a jack kimenete már normálisabb, mint a korábbi verzióké? Vagy továbbra is felejtős?
-
Beni2360
félisten
Nálam se fut simán, sokat gondolkodik. Le is cseréltem. A mini mx iii-ban simán gyorsan ment.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
erer1000
őstag
válasz Kicsirics77 #21822 üzenetére
ja értem. köszönöm !
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
erer1000
őstag
-
erer1000
őstag
válasz Kicsirics77 #21818 üzenetére
android alatt akkor 100% hogy felejtsem el az érintőt PI nél?
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Kicsirics77
veterán
-
erer1000
őstag
sziasztok
http://www.waveshare.com/product/modules/oleds-lcds/5inch-hdmi-lcd-b.htm
az a kérdésem hogy ha egy érintős kijelzőt kötök PI-re, és androidot teszek fel, akkor működni fog magától az érintő vagy programozást igényel?
(USB-s ill GPIO-ra köthető verziók közül melyik ajánlott?)
-
Márton
nagyúr
válasz szasanyi #21815 üzenetére
Csak a Milhouse buildes Libreelec tudja a 3D iso (javítsatok ki ha tévedek),
de nálam még ez is bugos. Ha beletekerek, gyakran átvált a projektor 60Hz-re.
Nem tudom mit akar állítani a Pi film közben..Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
szasanyi
félisten
Halló Srácok! Egy ideje nem foglalkoztam vele, csak szimplán használtam ezért nem vagyok naprakész szoftveres (OE + KODI) téren. Van van stabil, jól használható verzió 3D tartalmakhoz, vagy ez még mindig nem jó?
-
kalifa777
tag
Köszi majd otthon kipróbálom.
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Egy régi távirányítóval már össze van kötve otthon az Rpi2. Van olyan alkalmazás amely megkönnyíti a gépelést? (KODI alatt a keresésnél ne kelljen szenvedni.)
-
Celtis
veterán
Kártya sebességről a napokban írtam.
-
addikt
Multibooot kérdésben a BerryBoot nevű bootloader környékén nézelődj.
De ha mér van úgyis egy USB vinyó a pin, akár arról is lehet bootoltatni. Persze SD kártya kelleni fog a kernel betöltéséhez, de magát a linuxot tudja bootolni USBről, és oda is fog dolgozni. Az SD kártya meghálálja majd élettartamban, a vinyó pedig sebességben.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
RPI3-at tervezek vásárolni. LibreElec-et meg lehet hogy Retropie-t futtatnék rajta.Meg lehet oldani, hogy ez a két rendszer egy SD kártyán legyen és valami menüs módszerrel lehet kiválasztani, hogy melyiket akarom indítani? Milyen SD kártyát érdemes használni amivel gyorsan betöltene a rendszer? Maga az alaplap bordák nélkül is stabilan működik?
Bocsánat a sok kérdésért
[ Szerkesztve ]
-
cinemazealot
addikt
-
Burki
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Eladó Gamer PC! ROG RTX 3060 12GB/RYZEN 5 5600/32GB RAM/500GB SSD
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó 2020 Apple Mac Mini M1, 16GB RAM, 256GB SSD
- Eladó Raspberry Pi4 4GB, szép és jó passzív házzal stb
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- GTA V Premium Online Edition
- Eladó GAMER PC - Ryzen 5 2600, GEFORCE GTX 1060 6 GB, 16 GB RAM(DDR4)
- HP EliteDesk 800 G3 SFF / i5-7500 - i7-7700 / DDR4 / NVMe M.2 / USB Type-C / több darab / 27% számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest