Új hozzászólás Aktív témák

  • triola

    csendes tag

    Sziasztok!
    Bocsi, nem nagyon voltam a gépnél ezért nem válaszoltam, most próbálom összegezve ezt megtenni.

    Kedves Geth!
    „Én Deluge-t használok, Entware alól (keress rá akár itt is).
    Az említett hibák nálam nem jelentkeznek, webui-ja egész normális desktopon, mobilra valami app jobb lehet.”
    Köszönöm! Próbálgattam a Deluge-t, de nem igazán jött be. Próbáltam a többit is rtorrent, qbitorrent, stb… amik fent vannak a clubban. Sajnos ezekhez egyikhez sem találtam olyat, mint a transmisson remote gui-a. Nekem fontos, hogy lehessen távirányítani, a webes felületet nem nagyon szeretem használni, ez az én hülyeségem……
    Sajnos nem tudom mi az a Entware? Az olyan mint a qnap club?

    Kedves sanyijedi!
    „ én is gondolkozom egy TS-251+ on, ugyan így ts-228 ról váltanék. nekem amiben gyenge az a transcode illetve ha megy a plex és a transmission egyszerre akkor meg meg hal a plex..

    te miért váltottál?”

    Nagyon jó a ts-228, de szerettem volna egy erősebb gépet hosszútávra. Én is nyúzom ezeket a kütyüket, néha nálam is megdöccent, ezért is gondoltam, hogy hosszabbtávra jobb lenne egy erősebb.

    Kedves shtirley !

    Mac-et használsz?
    A könyvtár azért nem törlődik, mert megnyitod (pl.) Mac-en, és az beleszemeteli a szokásos rejtett fájljait, amit a NAS nem tud törölni, mert nincs joga hozzá. Bezzeg Windows alatt a TC nem foglalkozik ilyen piszlicsáré dolgokkal.
    Windowst használok, sajnos itt is csinálja a fesztivált! :D
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    A transmissionnal kapcsolatban a problémákat részben megoldottam.

    A Qnap clubbon található Qtransmission-t feltettem és telepítettem hozzá a 5.15.4. guit. Sajnos a törléskor még mindig ott hagyja az üres könyvtárat, de legalább most már, ha beállítom, hogy csak 3-at töltsön, akkor azt csinálja, a többi ott csücsül a sorban és vár a sorára.

    A qunap club telepítéséhez itt egy jó kis videó:
    https://www.youtube.com/watch?v=S3kPxk5anLQ&t=226s

    :)) :) :DD

Új hozzászólás Aktív témák