Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
válasz Shokkolo #11182 üzenetére
Dolgozni nem dolgoztam végül de amennyire tudom nincs velük gond. Egy időben én is gondolkodtam rajta szóval olvasgattam róla (pontosabban TR-004-ről de úgy néz ki, hogy követelmények miatt zsebbenyúlósabb lesz a téma egy TS-855X-el) és nem nagyon futottam bele problémába user erroron kívül. USB 3.2 G2 van rajtuk és Sata 6Gb/s szóval SSD-vel tud 450MB/s-et is. Mondjuk a TS-251+ nem emlékszem hirtelen mit tud USB oldalon (pedig volt nekem is LPC hibáig ). Ha jól rémlik az nem tud G2-t de amire neked kell arra bőven elég kellene, hogy legyen.
Egy két megkötés van amit jó ha előre tudsz. Ha nem frissítettek akkor a két lemez kötelező, anélkül nem működik NAS expansionként csak individual eszközként (túlméretezett pendrive ) és választhatsz JBOD/RAID0/RAID1 között. Ha véletlenül egy lemezzel próbálnád NAS expansionként használni akkor nem tudsz kötetet létrehozni sem elvileg.
A másik dolog az, hogy ha véletlenül a ház ledöglik és kellenek az adatok mégis akkor csak egy másik TR-002-ben lesz olvasható a cucc, szóval nem úgy mint a NAS-oknál, hogy ha a 251+ beadja a kulcsot akkor csak átdobod bármilyen QTS NAS-ba a HDD-ket és jó vagy.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest