-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Éppen költözésben vagyunk és miközben pakoltam a játékokat, nézem hogy itt is gyűjtögetnek mások ps3 játékokat. Igaz én már nagyjából megvagyok mindennel amiket szerettem volna, de akkor engedjétek meg hadd dicsekedjek én is néhány birtokomban lévő gyöngyszemről
A HD gyűjtemények közül a Jak and Daxter picit kakukktojás mert amerikai kiadás (ennek sokkal jobb a borítója) A többi HD játék meg nem érdekelt igazából, véleményem szerint egy Prince Of Persia, Hitman, vagy Splinter Cell PC-n sokkal de sokkal jobb, max grafikán, esetleg némi HD moddal, és EAX hang támogatással iszonyatosan jók, nem tudnék konzolon játszani velük.
Sokat ezek közül évekkel ezelőtt szereztem, nem is tudom jelenleg hol tarthat az áruk egy egy címnek, de örülök hogy anno volt egy kattanásom hogy kezdjek el ps3 címeket gyűjteni.
Visszatérve korábbi beszélgetésekhez, szerintem egy Resistance 3 vagy Killzone 3 mai napig teljesen jó és tudnék velük játszani. De valóban az első két rész felett már el járt az idő. Egy uncharted majdnem ugyanez, az első részt egyszer vittem ki, inkább tech demónak tűnt, viszont a második és harmadik rész mai napig a kedvencek között van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ringfit Adventure
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest