- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
r3dsnake #23743 üzenetére
Van igazság abban amit mondasz, hogy sok minden jó lenne kárpótlásként, csak hát ugye mindenki soha sem lesz elégedett, ha a Sony összecsinálja magát sem.
Ez van, ezt kell szeretni.Aki ezekkel a dolgokkal nem tud megbarátkozni, az úgy sem marad a Ps-nél.Én is jobban örültem volna sok másnak, mert a PSN+-al úgysem sok mindent fogok kezdeni.
Esetleg egy ajándék játéknak nagyon örültem volna, ami nincs PSN+-hoz kötve, de hát ez van.Én jelenleg már annak nagyon örülnék, ha minden menne rendesen.Nekem most ez a legfőbb kívánságom a Sony felé.
Szerk. : Ugyanitt kár egymást marni, legalább ez a kis közösség férjen meg egymással békességben az ínséges idők alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest