- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- Milyen routert?
-
IT café
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_bee
aktív tag
Sziasztok,
Deployoltam a tteck fele Jellyfin containert es probalom az openmediavaultbol csatolni hozza a media foldereket.
Manualisan mukodik a mount paranccsal, illetve ha beteszem az fstabbe, akkor a mount -a utan minden jo. Ujrainditas utan azonban eltunik a halozati meghajto, es ujra kell mountolni manualisan.
Az fstab entrym a kovetkezo:xxx.xxx.xxx.xxx:/media /mnt/media nfs auto,_netdev,rw,hard,timeo=14 0 0
Probaltem ugyanezt egy debian VM-en is, ott ujrainditas utan csatlakozik a network share-hez, szoval szerintem valami LXC specifikus lehet, de nem jovok ra mi. A container privileged modban van.Van valakinek valami otlete mi lehet a problema?
[ Szerkesztve ]
''Az erőszak a gyengék végső menedéke'' /Isaac Asimov : Alapítvány/
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...