- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
Szia !
Igen ezt a fázist (állítgatok, de mi is volt ?) én is eljátszottam, de már régebben rászoktam, hogy ha nehéz is, de lejegyzetelem amit piszkálok, mert én biztosan nem vagyok káptalan :-)
Én self-hosted Bookstack-ben találtam meg a nekem megfelelőt, de határ a csillagos ég a megoldási lehetőségekre. Egy "baj" van velük, használni kell. De az is igaz. hogy visszahozza az "árát".
Villanyárak elszabadulása előtt nálunk is a "nagyobb" szerver ment 0-24-ben. Aztán osztottam / szoroztam, családi kupaktanácsot tartottam és lett egy itx-s kis gép ami 0-24, a "nagyobb" szerver alkalmi lett (tudom, ki/bekapcsolgatás esetleg HDD problémát okozhat, de összességében ez a kisebbik "baj" a villanyszámlával szemben). Így nekem a mérete miatt könnyebb volt monitor és billentyűzet közelbe rakni a kis kockát.
A pf/opnsense/egyéb kérdésben Neked kell megtalálni a megfelelőt.A LAN/hypervisor forgalom átmegy tekintetében igazad van, de ebben Vizion-nal vagyunk egy hullámhosszon. Nem gondolnám, hogy az otthoni dolgaink megérnék bárkinek a fáradtságot. Kis családot kioktattam, hogy mire kell figyelni, nem kattintgatni minden jónak tűnő ajánlatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest