Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
jimmy5
aktív tag
válasz Sherkulás #622 üzenetére
Szia.
Még 2 hiba fent áll tapasztalataim szerint.
A Mentés és Visszaállítás funkció nem működik.
Amikor bejelölöm a "kis harangot" az értesítésekről akkor leáll az alkalmazás hibával.Ha tudnád ezeket javítani akkor pöpec lenne.
előre is köszi
üdv
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Madoc
veterán
válasz Sherkulás #618 üzenetére
Szia! Valami gebasz van megint mert 2 napja csak 1db kedvencet nyit meg minden egyes program ujrainditáskor. Ha másik kedvencet is megnéznék akkor be kell zárni és ujra megnyitni. A következőnél ugyanez!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
jimmy5
aktív tag
válasz Sherkulás #610 üzenetére
Köszi !
Király,műxik !
A topicok mentése és visszaállítása is működik ??? Azt még nem próbáltam.
Jó lenne ha nem kellene mindig keresgetni[ Szerkesztve ]
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
Madoc
veterán
válasz Sherkulás #603 üzenetére
2 napja a kedvencként beállított fórumokat nem lehet olvasni mert mindig ujratölt az alkalmazás mikor megnyitok egy fórumot. Keresőből inditva ugyanaz a fórum olvasható. Évek óta használom de ez így nekem sajnos kuka. Android 7.1.1 Oneplus 3
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Flyme
senior tag
válasz Sherkulás #534 üzenetére
Pontosan így gondoltam én is, persze nem pörgős topikoknál állítaná be az ember az értesítést, illetve az még jobb megoldás lenne, ha be lehetne állítani a felhasználónak, hogy hány percenként szeretné ha frissítene az app, az alap mondjuk
15p30p lenne.[ Szerkesztve ]
-
SanyiSay
aktív tag
válasz Sherkulás #534 üzenetére
Na ez az.
Az első 2 mondatod stimmel.Nem azt kellene kapcsolni hogy egy vagy két fajta értesítést kérsz e minden figyelt topiknál, hanem topikonként kellene beállítani hogy csak a nekem címzettek vagy minden hozzászólás generáljon értesítést.
Így lenne értelme.
Szerintem. -
SanyiSay
aktív tag
válasz Sherkulás #532 üzenetére
Háát az nem topikonként van.
Mert ugye vannak pörgös kevésbé életbevágó topikok amikről elég ha csak akkor értesít ha személyesen keresnek.
Az elhagyottabb topikoknál ahol viszont minden üzenet fontos lehet, onnan meg jó ha jön minden.Mert ha minden értesítés megjön akkor folyamatos rezgésben lenne a teló alighanem.
Úgyhogy én még egy csengőcskét javasolnék.Vagy tévedek?
10 percet frissítést lehetne állítani netán? Van amikor sok, van amikor jó.
[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
válasz Sherkulás #527 üzenetére
Olyan funkció várható a közeljövőben, hogy az app akkor is értesít, ha nem válasz érkezik egy hozzászólásomra, hanem szimplán új hozzászólás érkezik egy általam megcsillagozott topikba? Illetve új privát üzenet érkezése esetében sem lenne rossz egy ilyen értesítő.
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Sherkulás #527 üzenetére
alig varom, M8-on a Chrome elkezdte azt csinalni,hogy mobil nezetre a mobilarena/ph/ fooldalt hozza be. Csak igy tovabb! Ja, es tegyel bele egy donate feature-t is, legyszi
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Kavinton75
senior tag
válasz Sherkulás #507 üzenetére
De jó egyeseknek, hogy tudnak olyat írni, amit szeretnének
Előre is köszönünk mindent, egy feltörekvő rendszer használói nevében.
Ha esetleg van támogatói lehetőség, akkor azt elküldheted.
Próbálok WP-s támogatókat szerezni.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Sherkulás #507 üzenetére
Hasonlokeppen száll el a keszulekek menüpont alatt , ha frissítem.
Küldöm arról is a jelentest.
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #484 üzenetére
Akkor mondom tovább...
Tegnap este bekapcsoltam az értesítést, az egyik topiknál be is jelöltem a csengő ikont, aztán később kivettem.
Most reggel azzal fogadott, amint rákapcsoltam a netet, hogy jött egy értesítés, viszont egyik topikban sem volt új hsz (és elvileg az értesítés is inaktív volt, csak a beállításokban volt bekapcsolva, de konkrétan nem).Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #479 üzenetére
Meg most az előbb az is szembetűnt, hogy a topik hozzáadásnál a keresőben, ahol a témacsoportok vannak, nem az egész sor link, csak a csoport neve... Emlékeim szerint ez már régebben meg volt oldva, tán egy régebbi mentést vettél elő?
Összességében jól halad, de minél kevesebb böngésző kellene, annál szuperebb lenne.
Up the Irons!
-
Balinov
titán
válasz Sherkulás #456 üzenetére
van egy otletem miert, de ne legyen igazam es tenyleg korrektori tulterheltseg legyen mogotte.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Gh0sT
addikt
válasz Sherkulás #449 üzenetére
Még egy kérdés. Van 10 user, mindegyik figyeli ugyanazt a topikot. Erről te tudsz szerver oldalról és folyamatosan lekerdezed az adott témát, majd az új hozzaszolasok számát tovabbitod a kliens felé, vagy egyedileg mindenki telefonján az app kerdezgeti le a topikot?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
Balinov
titán
válasz Sherkulás #439 üzenetére
Szia Sherko, eloszor is koszonom az alkalmazast. nagyon sokat fejlodot azota, miota utoljara probaltam (kb fel eve).
Viszont kerdeznek 1-et: azt nem lehet megoldani,hogy egy hsz-nel latszodjek a hsz #-a, amire adott esetben valaszolt a hozzaszolo?
Meg lenne meg egy banalis, hogy tudok bejelentkezni? vagy nem lehet es csak a Ph!-s nick megadas, amit kulsoleg meg tudsz a RIOS-szal oldani?
Udv
B10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
SanyiSay
aktív tag
válasz Sherkulás #430 üzenetére
Lehet nem hisznek a szemüknek.
Pedig érdekelne a cikk mi lehet benne ami nincs a Play oldalán.
Még egy észrevétel.
Itt az aláírásodban a Play címének PH figyelő link elegánsabb lenne. -
SanyiSay
aktív tag
válasz Sherkulás #413 üzenetére
Részvétem a sok munkáért.
Ha kell tesztelni a munkád dobd fel ide azt is, nekünk mindegy mit telepítünk hova, együtt hamarabb végzünk.Közben backup részt megoldottam titaniummal (működik szépen). Rájöttem, hogy jobb mint minden app külön külön visszaállítgatása.
Még egy kósza ötlet :
Egyéb fórumok vizsgálata is jó lenne. XDA, Freaktab, 4PDA, bbs. stb.....
Talán némi kihívást jelenthet a különleges karakterek kezelése.
Keresés helyett gyorsabb lenne ha a topik linkjét lehetne bemásolni.Tudom ez így ebben a formában nem pont a PH Figyelő profilja, viszont gondolom nem egyedül vagyok ezzel hogy egy oldalon nem minden téma érdekel, inkább egy egy témában érdeklődök minél több fórumon.
Persze némely oldalnak megvan a maga alkalmazása, de nem jó ötlet mindet telepíteni.
Viszont mivel itt bejelentkezés nélkül is ilyen szépen kapom az értesítéseket, ez elgondolkodtatott.Így nem lenne szükségem "telepátiára"
-
Dolphine
addikt
válasz Sherkulás #401 üzenetére
Először is örülünk, hogy újra a körünkben van és nem estél a jég fogságába!
Másodszor, ha lehet, akkor két dolgot javasolnék:
1. A fórumban jó lenne, ha látszódna, hogy ki kinek válaszolt, nem csak a szám.
2. A fórumokat néha jó lenne utólag (!) ABC sorrendbe rendezni.
3. Nem tudom, hogy mennyire megoldható a képek minőségének javítása és az egyes emotikonok láthatósága.Nem tudom, hogy ezek mennyire megoldhatóak, csak ötletelek!
Előre is köszönjük!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
SZATA
senior tag
válasz Sherkulás #399 üzenetére
Ez reményt keltő.
Inkább a mostani funkciókat kellene javítani. Az értesítések pontos beazonosíthatósága, képkezelés, forgatás. Tudom, hogy ezek kibogozása nehezebb, mint az új funkciók implementálása, de ezek miatt nem használom most a progit.
Rosszul emlékszem, hogy egyszer működött az a funkció, hogy az off-os bejegyzések és szövegrészek más stílussal jelentek meg. Most mintha nem működne.
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #374 üzenetére
Szerintem le lehet azt velük kommunikálni (le is kell előtte, hogy rábólintsanak, úgy fair a dolog), hogy ésszerű és biztonságos használat mellett (gondolok itt arra, hogy nem kerülnek ki jelszavak, stb) lehessen használni. Szerintem extra terhelést nem jelentene a ph-nak, mert aki a progiból fórumozik, az értelemszerűen böngészőből nem, és mivel csak androidra elérhető, ezért nem áll fent annak a veszélye, hogy a webes felület feleslegessé válna. Más alkalmazások is használnak logint, azokat is engedélyezték, szerintem ezzel se lesz gond. [Ha meg annyira jó lesz, akkor megveszik tőled pár milláért. ]
Tulajdonképpen funkcióját tekintve ez is olyan, mint egy böngésző, csak bizonyos dolgokra van kihegyezve.
Up the Irons!
-
SZATA
senior tag
válasz Sherkulás #374 üzenetére
Van ez a térkéPH projekt. Tudom, hogy az böngészőből megy, de ott azt megoldották, hogy a Térkép oldalán a SET gombra kattintva küld egy pm-et automatikusan a térképh usernek, a képernyőn látható térkép koordinátáival.
Érdekesen van megcsinálva, szerintem a ph cookiját használhatja, bár ilyen mélyen nem értek hozzá, csak meglepődtem.
Remélem tudod hasznosítani az információt. -
Flyme
senior tag
válasz Sherkulás #370 üzenetére
Köszönjük
Egyébként minden elismerésem a tiéd, végre valaki elkezdett ezzel foglalkozni, már régóta volt/van sokaknak igénye egy ilyen appra
EmberXY: Igen, ebbe utána én is bele gondoltam, leginkább talán úgy lenne jó, hogy jelez az app egyszer, és nem jelez ismét, ha közben jött még1 hsz. egy másik topikba/ugyanabba, hogyha még nem nézte meg az ember az új hsz.-t/eket amiket jelzett az app, hanem csak akkor jelez ismét, ha már az előtte jelzett új hsz.-t/eket megnézte az ember, tehát ennek az a célja, hogy ne legyenek felhalmozódva az értesítések, és ne fogyassza a mobilnetet, nem tudom érthető voltam-e.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #339 üzenetére
Eszembe jutott még valami:
A figyelt topikok listanézeténél, ahol írja, hogy van vagy nincs új bejegyzés, oda lehetne még egy plusz feature: ugyebár ha hosszan nyomunk egy topik nevére, előjön a törlési lehetőség, nos mellette még lehetne egy olyan, hogy "olvasottnak jelölni", vagy valami hasonló.
Abból indulok ki, hogy pl ha valaki böngészőben lép fel valahol, és átnéz egy topikot, akkor a progiban már nem akarja még egyszer ugyanazokat a hsz-eket újként megnyitni. Nálam is előfordul, hogy böngészőben fórumozok, majd utána a progi egy csomó új bejegyzést jelez, amiket ugyebár az előbb olvastam, de meg kell nyitni a topikot ahhoz, hogy ismét lenullázódjon, ezzel a kiegészítéssel pedig könnyedén "le lehetne nullázni"...
Mi a véleményed?[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #339 üzenetére
Vagy lehetnének egyéni statisztikák is, pl. hogy mennyi és milyen fajta hsz-t írt az illető az elmúlt X (választható) időben, ugyebár ez már a loginos és posztolós korszakban lehetne majd..., és akár össze is lehetne kombinálni a rang kalkulációval is esetleg...
Különféle ranglisták, ahogy SZATA is mondja, lesz dolgod bőven.
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #331 üzenetére
Alakul ez.
A téma választhatóság jó ötlet, esetleg később lehetne egy egyéni színválasztó lehetőség is.A statisztika rész nekem is fura egy kicsit, de egynek elmegy, gondolom lesz majd többféle statisztika is még, ha már külön menü csoportot kapott.
Köszönet a "köszönet" részért, nemrég vettem észre.
Jó munkát, várjuk a következő verziót.Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #329 üzenetére
Alakul ez, mondom én.
Akkor már csak a smiley kérdés és a beléptetés kérdés (posztolás, egyebek), ami a legfontosabb (talán az utóbbi), és máris teljesértékű lesz az app, nem is használok többet böngészőt.
Nem szeretnék belekontárkodni, de talán a beléptetéses témában segítségedre lehet a ph upper androidra progi (nyílt) forráskódja, a fejlesztője elvileg abbahagyta és nyílttá tette, hogy bárki folytathassa, a topikja itt van.
Abban a progiban van loginolás, hátha találsz benne valami hasznosat, esetleg megkereshetnéd az alkotóját is, bár szerintem nem haragudna, ha ihletet merítenél belőle...Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #323 üzenetére
Egész jó tesztelő vagyok ezek szerint.
Az adatlapoknál sejtem, hogy mi lehet a gond, akik nevében speciális karakterek vannak, azok linkjének vége valami szisztéma szerint más lesz nyilván, mint simán a nevük (általában "_" szokott lenni az ilyen karakterek helyett).
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #314 üzenetére
Na, én is itt vagyok megint...
A tag adatlaphoz annyi észrevételem lenne, hogy (legalábbis nálam) álló módban minden adat látszik, fekvő módban az adatok egy része nem látszódik, de nem lehet görgetni, illetve néhány embernél az az üzenet jön, hogy "a felhasználó adatait nem tudjuk megjeleníteni", de ez lehet, hogy a szervertől jön (pl nála )...
A smiley-kat nem lehet valahogyan egy helyettesítő módszerrel megoldani, hogy pl a hsz-ek szövegét átnézze és az előre eltárolt képecskék közül a megfelelő (egyező) szövegrész helyett a megfelelő képet illessze be? Ha más nem, akkor szövegesen is jó lesz.
Hajrá, jól halad a progi.Up the Irons!
-
SZATA
senior tag
válasz Sherkulás #316 üzenetére
Nem igénylem az egyéni színeket, csak egy kis finomhangolást.
Képek?
"és erre válasz érkezik"
A válasz gombbal? Amit most írtál, arról kaptam értesítést.Ugyan az érintett figyelt topikba írtam már a minap, de nem nekem válaszoltak, és nem is volt 6 új hsz.
[ Szerkesztve ]
-
SZATA
senior tag
válasz Sherkulás #314 üzenetére
Nem tiszta nekem ez az értesítés fícsör. Akkor szól, ha nekem válaszoltak, vagy ha új hsz. érkezett az értesítésre beállított topikokban?
Ma reggelre volt 6 értesítésem a notification báron, de egy választ sem kaptam, és csak egy értesítésre beállított topikba jött új hsz.. Most meg több "harangos" topikba lett új írás, de nem jelzett.
Ezen kívül olyan képet tett be egy hozzászóláshoz, ami nem ahhoz tartozott, előbbi hsz-hez csatolták.
Javítva, fejlesztve lesz a kép fícsör? Csak az első képet jeleníti meg a hozzászólásban, és annak is elég kicsi a mérete, jó lenne nagyítani.Kicsit finomítani kellene a színeken, mert nem átlátható. Az inaktív harang legyen világosabb <#BCBCBC>, a zöld szín meg telítettebb. <#00BB00>
Bocs, hogy így rád ömlesztettem mindent.
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #306 üzenetére
Újratelepítettem, apk-ból, mert a mobilnet ilyenkor nagyon lassú (a play-ben látszik így is, tehát elvileg olyan, mintha onnan telepítettem volna újra). Egyelőre még nem tudtam előidézni a hibát, pedig próbálkoztam rendesen (), úgy néz ki, hogy a frissítések során akadhatott be valami, vagy nem tudom, de egyelőre ez a hiba nem jelentkezik.
Viszont még az uninstall előtt a "régivel" sikerült rekord értékeket produkálni, mintha valami ciklus akadt volna be, vagy nem tudom:A hiba egyébként akkor jött elő, ha topik keresés/beleolvasgatás/felvétel után visszaléptem a listaoldalra, és ott a lefrissülés után egy manuális frissítést is nyomtam, ekkor (nem mindig) jelentkezett ez. Most egyelőre szuper.
[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #302 üzenetére
Értem, köszönöm, majd kitapasztalom. Ha a programon belül olvassuk el a válaszkommentet, mielőtt az értesítési ellenőrzés lefutna, akkor nem jön ki az értesítés (mert pl most a válaszodról nem jött még)? ---> Szerk.: Jött egy értesítés, de rákattintva behozza a listát, ahol azt jelzi, hogy sehol nincs új bejegyzés (mivel már előtte elolvastam).
Az új bejegyzések számának kijelzése viszont néha érdekes adatokat produkál, ha a lista nézetben frissítést nyomok, nem mindig, de néha megbuggyan, az előbb elkaptam egy ilyet:
A "csodagyűrűs" topik egy kvázi friss hír topikja, most összesen 19 hsz van benne, de sokkal nagyobb számú új bejegyzést jelez ki. Ütközhet valamivel?
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #299 üzenetére
Ehhez lenne néhány kérdésem,pl. hogy lényegében akkor értesít, hogy ha az én hsz-emre a válasz gombbal érkezett komment? Ha a beállítás után belépünk a topikba, és így aktiválódik a funkció, akkor onnantól kezdve minden válaszra külön értesít, vagy csak az elsőre?
Az értesítés a telefon alvó állapotában is megy?, illetve a jövőben lehet esetleg majd személyre szabni, hogy mennyi időnként nézzen ki a háttérfolyamat?[ Szerkesztve ]
Up the Irons!
-
EmberXY
veterán
válasz Sherkulás #292 üzenetére
Frissítve, köszi az új funkciót.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az nem megoldható (egyszer valamikor), hogy szinkronizáljon az új bejegyzésekkel kapcsolatban? Arra gondolok, hogy pl ha böngészőben elolvastam egy topikot és nincs új bejegyzés, akkor a progi ne azt írja ki, hogy a legutóbbi használata óta mennyi bejegyzés van, hanem azt, hogy nincs új... Vagy ehhez már a beléptetés is kell majd?Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest