-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Vágom amit löx tesa. Nosnahát:
Erre ugye lehetne szép kódot írni, mondjuk hogy maximum X bájtos karaktersorokat keres a jelben, kezdve az elejétő 1 bájttól X-ig kiragadva keresni végig, oszt ha meg van az első X akkor ugrani a többire. Ráadásul így lehet hogy a korábban felfedezett és tömött ismétlésekekben is találsz szábályszerűséget és duplán tömhetsz, persze ekkor a kitömő eljárásnak pont visszásan kell működnie, mármint időben. -
JulWCZar
senior tag
Ok, ok, be vagyok lassulva. Majd este pörgök minda buszkerék oszt' majd vágom a témát.
Megyek és megetetem a gyesznúkat -
JulWCZar
senior tag
Ok, és ha a #-t tartalmazza a kód. Mert mondjuk azt meg lehet csinálni hogy kijelölsz vezérlőkódot, megvizsgálva az inputot van e benne ilyen karakter, de egy valós idejű adatfolyamnál ugye nem tudni előre.
Vagy mondjuk ha mind a 256 kód benne van, akkor a legritkábbat használni vezérlőkódnak, és arra spec töpp byteos kódot használni, a fájl elején meghatározva (bár ez kicsit ront a tömésen, de jó kompromisszum) -
JulWCZar
senior tag
Adatvesztés nélküli tömörítés:
Input: AAAABBBB
Output: A4B4
Ennél komplexebb tömörítőt még nem írtam -
JulWCZar
senior tag
Nekem a Delphi jön be nagyon, talán azért mert pascallal kezdtem.
(najó, LOGOval kezdtem, bár azt megutáltam, mert sehogysem sikerült oprencert írnom vele )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2026.11.03. Apple. hu vásárlás
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest