- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazdage551
friss újonc
válasz
Alteran-IT #3004 üzenetére
Köszi szépen a kiigazítást és az ötletet!!!!
-
masterful87
senior tag
válasz
Alteran-IT #3004 üzenetére
Részben megértem a lassú, szakadozó net miatti frusztrációdat, de azért a politikát ennyire belelátni/belekeverni elég súlyos dolog. (zárójelben jegyzem meg ezzel a fórum egyik alapelvét szeged meg!)
Annyira szidod a PR-t, és annyira isteníted a Telekomot - ami még nálad nem is elérhető - , 100%-ig biztos vagy benne, hogy 24/7-es szolgáltatásuk lesz, meg persze 1000/1000-es neted potom pénzért.
Elfogult vagy holott a tudás a birtokodban van. Tudod, hogy a régi kábelekkel, a DOCSIS 3-mal, a túlterhelt hálózaton irreális 250/20-as és 500/30-as netet elvárni. Bezzeg a nagy Telekomnál 3.1-gyel, új kábelekkel, néhol, egyes helyeken, valahol az országban, akár az 1000/200 is meg lehet, mert láttál egy ilyen opciót az oldalon. Csak mondom, az ajánlat nem mindig egyenlő a valós szolgáltatással.Ahány hely, annyi féle variációja van a Telekom netnek is, ahol én lakok, ott a Telekom még a legkisebb 150/50-es csomagot se tudja adni, helyette csak 150/5-ös netre hajlandó szerződni! És ezért 4600Ft-ot kér el! Most akkor rohanjak sírni a Telekom topikba, és bezzeg PR-Telecomozni, mert attól nekem jobb lesz?
Alap igazság, hogy az emberek panaszkodni járnak a fórumokba, így torzul az összkép, mert aki elégedetlen az nagyon hangos, akinek meg semmi gondja, az nem fogja teleordítani a világot, hogy nekem bezzeg minden jó.
Álljon itt az én példám az elégedett ügyfelek részéről:
Tatán tömbházas övezetben, ahol a Telekom 150/5-tel szúrná ki a szememet 4600Ft-ért a PR 24/7-es szolgáltatást nyújt immáron egy éve 90/40-es sebességgel mindössze 3700Ft-ért!(mondom mindezt úgy, hogy a PR előtt hosszú éveken keresztül elégedett Telekomos voltam 50/5-ös nettel)
Az én címemen 150/5 a maximális net 4560Ft-ért, 33 HD + 105 tévé 5240Ft és az alap telefon 1520Ft a Telekomtól. Összesen 10 720Ft, 3000-rel több mint a Te általad vizsgált címen összehasonlíthatatlanul rosszabb internettel. Akkor én jogosan szidhatom a Telekomot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest