Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- AutoCAD
- Tovább nőtt a Netflix előnye, emelik az árakat
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazdage551
friss újonc
válasz Alteran-IT #3004 üzenetére
Köszi szépen a kiigazítást és az ötletet!!!!
-
masterful87
senior tag
válasz Alteran-IT #3004 üzenetére
Részben megértem a lassú, szakadozó net miatti frusztrációdat, de azért a politikát ennyire belelátni/belekeverni elég súlyos dolog. (zárójelben jegyzem meg ezzel a fórum egyik alapelvét szeged meg!)
Annyira szidod a PR-t, és annyira isteníted a Telekomot - ami még nálad nem is elérhető - , 100%-ig biztos vagy benne, hogy 24/7-es szolgáltatásuk lesz, meg persze 1000/1000-es neted potom pénzért.
Elfogult vagy holott a tudás a birtokodban van. Tudod, hogy a régi kábelekkel, a DOCSIS 3-mal, a túlterhelt hálózaton irreális 250/20-as és 500/30-as netet elvárni. Bezzeg a nagy Telekomnál 3.1-gyel, új kábelekkel, néhol, egyes helyeken, valahol az országban, akár az 1000/200 is meg lehet, mert láttál egy ilyen opciót az oldalon. Csak mondom, az ajánlat nem mindig egyenlő a valós szolgáltatással.Ahány hely, annyi féle variációja van a Telekom netnek is, ahol én lakok, ott a Telekom még a legkisebb 150/50-es csomagot se tudja adni, helyette csak 150/5-ös netre hajlandó szerződni! És ezért 4600Ft-ot kér el! Most akkor rohanjak sírni a Telekom topikba, és bezzeg PR-Telecomozni, mert attól nekem jobb lesz?
Alap igazság, hogy az emberek panaszkodni járnak a fórumokba, így torzul az összkép, mert aki elégedetlen az nagyon hangos, akinek meg semmi gondja, az nem fogja teleordítani a világot, hogy nekem bezzeg minden jó.
Álljon itt az én példám az elégedett ügyfelek részéről:
Tatán tömbházas övezetben, ahol a Telekom 150/5-tel szúrná ki a szememet 4600Ft-ért a PR 24/7-es szolgáltatást nyújt immáron egy éve 90/40-es sebességgel mindössze 3700Ft-ért!(mondom mindezt úgy, hogy a PR előtt hosszú éveken keresztül elégedett Telekomos voltam 50/5-ös nettel)
Az én címemen 150/5 a maximális net 4560Ft-ért, 33 HD + 105 tévé 5240Ft és az alap telefon 1520Ft a Telekomtól. Összesen 10 720Ft, 3000-rel több mint a Te általad vizsgált címen összehasonlíthatatlanul rosszabb internettel. Akkor én jogosan szidhatom a Telekomot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Köszi, hogy el fogod olvasni.
- Futás, futópályák
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest