Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
A felvásárolás óta a Cellkábel csomagja és árszabása van. Ott ez kis előnyt jelent. 8 helyett 10-es net.
Petecom kb 20 évvel van lemaradva... (8-as net 6800Ft)
A Cell ajánlatai arra részre sem sokkal jobbak. (10-es net 4560Ft)
Előbb még elérhető volt. Épp fotózni akartam, de most valamit csinálnak, mert nem jelenít meg semmilyen csomagot.Olyan esetben nem tudom mi van, amikor egy jobb szolgáltatás kerül rosszabb helyre. Ilyenre nem nagyon van példa. Jobb esetben kénytelenek bővíteni a kínálatot, mert pl nem szolgáltathat olyan Tv csatornát, akikkel nincs leszerződve.
Most nézem a Cellkábelnet is a Kábelszatnethez tartozik.Pr-nél az árak és a szolgáltatás nem rossz, csak az eszközök gagyik és többnyire a szerelők képzetlenek (szinte mindenhol). Ezek miatt a szolgáltatás minősége is romlik. Nálunk Optikára kötött kábelnet van. Annak nagyon stabilnak kellene lennie. A kis szakadásokat a szerelőknek kellene észrevenni és javítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GAI: Poor Volta...
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest