-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
High on Life bekerült Plusba, ennek örömére kapott egy 20%-ot a High on Knife DLC hozzá, 4500-ért no brainer vétel, ha tetszik valakinek az alapjáték.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
balintka #189891 üzenetére
Stalker 2 egy közel játszhatatlan bugos szarkupacként jelent meg konzolra és PC-n ment inkább nagyot, Indy pedig számomra meglepő módon egyáltalán nem kapott akkora felhajtást és a megjelenést követő hónapban már egyre több negatív vélemény van róla. Nem rakom offba, mert mindkettő jön ide is és érdemes észben tartani.
Az Avowednál meg csekkolj egy google trends-et mondjuk, kutyát sem érdekel az a játék így megjelenés előtt egy héttel, ami mondjuk elég szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
-
Bad Pritt
félisten
Fikázza itt mindenki a Sonyt, hogy nem túl játékosbarát céggé lettek, de a PS Starsban felfelé kerekítenek a vásárlásért kapott pontoknál: az 564 forintos BF4 után 6 pontot írtak jóvá. Tök jófejek, csak így tovább.
-
Bad Pritt
félisten
Momodora: Moonlit Farewell - Launch Trailer
Brazil metroidvania. Tavaly jelent meg PC-n, egész jó véleményeket olvasni róla, wishlistre raktam.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
toyasoslecho #189539 üzenetére
Nem is nagyon folyik bele a munkálatokba. Gondolom nem igazán akaródzik a nevét adni egy ilyen cashgrabhez.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a High on Life még mindig olyan wtf nonszensz, mint három éve volt. Imádom.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bencus88 #189425 üzenetére
Szar lesz, ha tradicionális RTS irányítást és egy olyan élményt vársz tőle, mint ami az emlékeidben él, ezt olyan játékosként mondom, aki anno a 2000 elo ratinget karcolgatta Age of játékokban. Kampányt végigpötyögni, esetleg koopozni haverokkal viszont fun lehet, multit hanyagold. Mondjuk érdekes, hogy pont az AoE4 nem jön PS-re, magasan az a legjobb konzolport ebből a hármasból.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
F-ECT$ #188759 üzenetére
...pl volt hogy hónapokig nem ment a Stars ugye.
Az hagyján, de ugyanazon szoftververzió és beállítás mellett valakinek ment és volt kétféle feltöltőkártyája, valakinek másik fajta, valakinek meg nem is ment.
100%, hogy random a Plus kedvezmény is, egyedül a jelenlegi Plus tagságot nézi a rendszer aztán annyi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #188668 üzenetére
Hát csak így teljesen kihagyják a 0-t, ami ugyan kapott egy remastert, de ráférne egy rendes remake, illetve a Code Veronicát, ami tulajdonképp a rendes harmadik rész és sokak szerint máig a sorozat legjobb része meg az 5-öt, ami minden téren a 6-nál sikeresebb játék volt. Aztán lehet nem remake lesz csak valami olcsó upscale és akkor ott rohad meg az elavult hülyeségeivel, ahol földet ér.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Érdekes döntés lenne.
-
Bad Pritt
félisten
Közben előző héten lelépett (kirúgták?) a játék rendezője is, kvázi magára vállalva ezt az apróbb malőrt. Felkészül a Mass Effect.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #188525 üzenetére
Szerintem senki. Nincs összefüggésben a költésekkel, aktivitással, korábbi előfizetés lejártának idejével, csomag méretével, látszólag tényleg teljesen random. Én 10 év alatt egyszer sem kaptam, csak az upgrade-re a mindenkinek megajánlott módon, de ismerek olyat, aki három éven keresztül tudott kedvezménnyel előfizetni éves Essentialra, mert lejárat után pár héten belül ott volt a -25% csaknekedakció.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #188476 üzenetére
Eddig anyagok alapján csak a Wuchang meg az AI Limit.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #188186 üzenetére
Viszont Stellar Blade-ben legalább láttad nagyjából, mi történik, itt már annyit se.
-
Bad Pritt
félisten
Knight. Medroll erős kezdő felszereléssel, hogy a defenzív és offenzív játékosok is kényelmesen tudják kezelni, végig lehet vinni a játékot nagyobb gond nélkül str, dex vagy quality irányban mindenféle változtatás nélkül, de ha kell könnyen lehet hibrid buildeket alakítani miracle vagy pyro irányba is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
beyruth82 #188154 üzenetére
Ugyanígy segítenénk a többiben is és azoknak van dedikált topikja is, rengeteg yt videó van, ott a fextralife oldal tömve tartalommal, szóval nem lennél elveszve. Az én személyes tapasztalatom az elmúlt több, mint másfél évtized alapján az, hogy nem azok utasítják el vagy adják fel ezeket a játékokat, akiknek a képessége ne lenne meg hozzá, hanem akik nem hajlandóak megtanulni játszani velük és aztán Miyazaki a hülye, mikor tűzzel dobálják a vulkán mélyén tanyázó Flamelurker nevű bosst és csodálkoznak, hogy nem működik a dolog (true story).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
beyruth82 #188145 üzenetére
De van beginner mód már a Demon's Souls óta. Ha csak a From játékait nézzük mindegyiket tudod egy olyan kaszttal kezdeni, amivel nagyságrenddel könnyebb a játék, mint az összes többivel, ezzel elsajátítod az alapokat és utána akár nekikezdhetsz egy másikkal, amivel nagyobb kihívás lesz. Nehezebb bossoknál tudsz behívni npc segítőt, több helyen akár kettőt is, DS3-ban pl. az első komolyabb bosshoz (Pontiff Sulyvahn) hozzá se kell nyúlnod és a két segéd lenyomja neked, ha ügyesen helyezkedve csak gyógyítgatod őket néha. Az tény, hogy meg kell tanulni, de ahogy egy Witcher 3 végigjátszható Igni spammel, úgy egy bármilyen souls játék is triviális tud lenni bizonyos eszközökkel.
Az Elden Ring meg aztán végképp egy easy ride a korábbiakhoz képest, rengeteg varázslat, buff, npc-k, idézhető szellemsegédek, nem Lies of P-szinten elcseszett, de azért erős dobálnivalók segítik a játékost a legelső pillanattól kezdve. Mindenféle komolyabb skill nélkül, pusztán a helyezkedést megtanulva platinázni lehet úgy, hogy te magad nem osztasz ki sebzést a játék teljes egészében, ami kicsit viccessé teszi az egész zsáner megítélését is szerintem.
Amúgy azt szerintem írta valaki az Xbox topikban is és nagyon egyet tudok érteni vele: ha a Lies of P-t végigvitted végig tudod vinni a soulslike játékok 90%-át Elden Ringig bezárólag. A kérdés az, hogy a régebbi címek kiforratlan játékmechanikáit vagy szar futásteljesítményét hogy veszi be a gyomrod.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ldave #188036 üzenetére
Bizony. Mikor PS3-on már két éves volt az Uncharted akkor dobták ki PS2-re ezt a gyöngyszemet és ahogy az várható volt, mindenki elámult a minősége láttán.
Az egyik legérthetetlenebb development hell volt a játék mögött, csoda, hogy egyáltalán megjelent.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
KisZozó #188027 üzenetére
De nem a lemez a lényeg, ha ki-berakosgatod a lemezeket attól még a letöltési sorban ott lesz minden játék, amit frissíteni akar. Azt nézd meg, hogy a letöltési listában mik vannak.
Ha felrakott minden frissítést a játékhoz akkor leszedte a Pro patchet is, ezt már többször megválaszolták neked.
-
Bad Pritt
félisten
Gondolom(?) ott lesz a gond, hogy mint live-service cucc szar/grind az endgame...
Inkább nincs. Tíz órás single játékként simán csak túlárazott lett volna, de live service-ként értelmezhetetlen, kevesebb a tartalom benne kilistázva és időben is, mint a maga idejében sem túl nagy Arkham Knightban.
Meg amúgy a bossharcok többsége is elég meh, főleg ha azt nézem milyen jók voltak az átvezetők amúgy az egész játékban.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Jelenleg az Xbox topikban ez az érvelés azzal kapcsolatban, hogy a közel másfél évtizedig fejlesztett játék el lett csúsztatva párszor és olyan hulladék állapotban jelent meg, hogy a szemed kiesett tőle. Ott az a divat, hogy minden failed megjelenésnél muszáj valamilyen kifogást találni, hogy miért nem gáz, amiért gáz állapotban jött ki az adott játék.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #187563 üzenetére
Az ugyanaz, mint a Part 1.
-
Bad Pritt
félisten
Erre a témára csatlakozva, amin most legutóbb kamilláztam a Kingdom Come Deliverance 2 ára: lemezen 26K az alapváltozat, digitálisan 34ezer (!!!) forint. Nagyon morbid.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan #187065 üzenetére
Most kezdtem egy Mercenary gránátos felállást.
Én ezt indítottam elsőnek, elég baró. Eleinte nem értettem a soulslike hasonlítást, aztán a komplexebb bossoknál már egyértelmű volt, hogy miért mondják, elég hasonló tud a harcok ritmusa.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
KisZozó #187077 üzenetére
Ezek közül az Asrro Botnak, Resi 4-nek, Forspokennek nem kéne csúnyának tűnnie. Oddworld, Outriders kisebb költségvetésű előző generációs játékok, Ronin hiába idei cím nagyon csúnya, DW Origins szintén annak tűnt videók alapján, de majd ránézek én is a demóra, kíváncsi vagyok rá amúgy is.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan #186987 üzenetére
Nem húzott be annyira, mint vártam volna. Diablónál jobban tetszik, első résszel anno játszogattam, de nem maradt meg sok belőle, a Last Epoch Early Accesst viszont jobban élveztem. El lehet vele pötyögni, de nem érzem, hogy olyan masszív száz órákat fogok beletenni, mint egy FFXIV-be, Dark Soulsba vagy Elden Ringbe.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
icemad #186876 üzenetére
Nekem is tetszett mindkettő. Számomra az mókás, hogy a Fromot piedesztálra emelik, miközben pont az Elden Ring ugyanazoktól a hibáktól szenved, amik miatt fikázva van a Ubisoft összes, de valahogy itt nem számít. Persze tudom, tudom, a hangulat meg képivilág meg a zene, húú...
-
Bad Pritt
félisten
Nagyon jól össze van rakva, a térkép harmada üres, utólag balanszoltak rendesen az új fejlődési rendszert és még PS5 Prón sem fut stabil 60-nal az alapjáték.
Igényes munka tényleg, lopakodásba inkább bele se menjünk pls, ha már Elden Ring az ellenpélda.
Ez szimplán double standard, egyik fél hibáit felnagyítjuk, másikét nem vesszük figyelembe.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Erre mondja azt az internet, hogy haters gonna hate. Az Outlaws távolról sem egy hulladék játék, de hát az internet azt mondja az, szóval el kell fogadni.
Mondjuk arra kíváncsi leszek, mikor nyílik ki a játékosok csipája és jönnek rá, hogy a Fromsoftware az egyik legigénytelenebb AAA játékfejlesztő jelenleg a piacon.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Nem a koncepció ismétlése a baj a Fromnál, hanem minden más ismétlése és a játékhibák ki nem javítása. Demon's Soulsból ittragadt szaros hitboxokkal játszunk az Elden Ring dlc-ben is, szerinted egy Ubisoft vagy EA meddig húzná, ha ilyet mernének prezentálni játékról játékra másfél évtizeden át?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
boost #186848 üzenetére
Én ezt a Sógun összehasonlítást már csak azért is mókásnak tartom, mert a sorozat felénél Anjin-sant kinevezték admirálisnak meg generálisnak meg minden l*fasznak pár hónap után és még földet is kapott ezek mellé fizetéssel. Na most ehhez képest az, hogy a különlegességnek tartott nagydarab fekete csávót Nobunaga maga mellé veszi testőrnek szerintem egy jóval kisebb atrocitás lehetett a hagyományok felé.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
echterion #186847 üzenetére
Pontosan értettem, amit írtál, olvasd el újra.
Lehet erről értelmesen beszélgetni majd megjelenés után, addig azt se tudod, miről fog szólni. Az eddigi AC sztorik nagyobb részében volt egy felnövés vagy beilleszkedés történet az elején, szerintem ez sem lesz kivétel és máris megkapod a választ, miért és hogyan fogadták el (vagy épp nem fogadták el). A másik, hogy nem véletlen lesz egy japán karakter is irányítható mellette.
Hagyományokról meg annyit, hogy az eddigi AC főszereplőktől eltérően ez nem egy történelmi háttérbe illesztett fake karakter lesz, hanem a kornak megfelelően dokumentált létező ember, ha valamibe bele lehet kötni akkor az ez. De bírnám, ha a játékba is kerülne egy hasonló nagy hagyománytudor, aki majd elkezd pofázni Nobunaga Úrnak a kultúráról meg hogy képzeli, hogy befogadja maga mellé a fekete culát.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
floatr #186836 üzenetére
Fuuh, hogy mondhatsz ilyet jelen korunk legelismertebb játékfejlesztő messiásának munkásságáról? Vond vissza azonnal! Ők a kreativitás megtestesült mintapéldányai, soha nem tapasztalt újdonságok elhozói, olyan ötletek megálmodói, amiket soha senki még csak gondolati szinten sem tudott manifesztálni. Még hogy copy-paste játékaik lennének, na persze...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ctrl+Alt~Del #186063 üzenetére
Én mondhatni játszottam vele és igaza van.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
republic666 #185987 üzenetére
+ az internet meg az áram, drága dolog ez a PS5 Pro.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan #185930 üzenetére
A fenti kép tűnt nekem legjobbnak. Azt mondjuk nem tudom, hogy később mennyire lesz sok ellenség és durvább effektek, de az eddigi pár óra alapján nem tűnik koreai játéknak ezernyi particle effecttel, mintha egy hegesztőtanfolyam közepén lennél.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
toxicjew #185927 üzenetére
Alap gép igen. Dynamic resolution be van kapcsolva, csak véletlen kinyomtam, mikor megnyitottam a beállításokat.
40fps-sel korrekt a játék, érzésre a dynamic culling beállítás számít sokat akciózás közben.
Amit furcsálltam még beállítások közben, hogy ha átrakom a General / Panel Mode menüpontban fullscreenről valamelyik oldalra akkor a quest menüpontot lehagyja és nem látom, hogy lehetne előhozni, max teljes képernyőre lehet rakni megint és úgy odanavigálni.
-
Bad Pritt
félisten
Megvettem én is a Path of Exile 2-t, egészen durva, mennyi mindent lehet állítgatni a grafikán, van olyan PC játék, amiben ennél kevesebb a lehetőséged a finomhangolásra.
Tutorialt lenyomtam mindegyik karakterrel, mercenaryben látok fantáziát így első körben.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest