Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
Elims #196853 üzenetére
sokat tököltél vele
, konzolkirálynál 85 vagy mennyi volt legutóbb, ubisoftnál 100 pont-ért van 20% off kupon (mondjuk én ott nem láttam fizikai ce-t, csak digitál deluxe-ot max, illetve a fizikai preorder a game.co.ukra visz, de az anglia, mióta kibszták magukat az euból, macera onnan a bármi is, hiába 80k vagy mennyi ott, mire ideér simán lehet 100 is).
legjobban az alzával jársz, vmelyik boltba kéred, aztán megnézed, ha minden ok (nem hiányzik semmi stb stb), elhozod, pláne 90ért....
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Dilemmában vagyok. :-/
Eddig hezitáltam,tovább nem.
Honnan lehet még megvenni az assassins creed shadows collectors edition-t?
Láttam az alzán,de már csak felbontott van.Talán van még a platinumshop-on,de onnan nem szivesen rendelnék..+találtam még a gamemarket.hu-n,de az egy teljesen ismeretlen oldal számomra,vmint még a hivatalos ubisoft oldal lenne.
Tudtok esetleg megbízható magyar oldalt ahol még rendelhető bontatlanban? -
zsotesz81
senior tag
válasz
hombre[EU] #196847 üzenetére
Mutass már egy UE5-ös turned based rpg-t.
-
Xaels
félisten
válasz
markknight #196839 üzenetére
Szimplán abból adódik, hogy a Zeldára 3-szor annyi User pontozott, köztük egy csomó olyan akinek köze nem volt a játékhoz... 0 pont "mert nincs PC-re" és hasonlók. Ez persze nem von le az Expedition 33 értékéből semmit, de idővel ott is lejjebb fog csúszni az átlag.
-
Bad Pritt
félisten
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #196847 üzenetére
Én azt gondolom, hogy 10 évente jelenik meg 1 ilyen. Pedig habzsolom a játékokat, a legtöbben csak végigrohanok a story miatt. Nagyon felületes dolog ilyeneket kijelenteni, millió kommentet látok a platformokon, felnőtt emberektől akik kijátszották és szeretik ezt a zsánert. Olyanoktól akik még a Final Fantasy 7-re csodálkoztak rá legutóbb PS1-en. Nem ma volt. Rosszat én még nem igazán olvastam, a túlhype-oltat meg talán tőled olvasom először.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
markknight #196844 üzenetére
act1 végén hagytam abba fészek után...semmi különlegeset nem làttam. jó játék, értem,hogy kevesen csinálták (bár nem tudjuk mennyi külsős dolgozott rajta) mégis AAA minőség...de helyén kell kezelni. ilyen játékból évente megjelenik 10.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #196844 üzenetére
Írta hogy játszott vele pár órát.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #196840 üzenetére
Korrigálnám, nem túlhype-olt, csak még nem játszottál vele
-
pzstm
titán
válasz
BoTW-t tudom volt pár idióta user aki lehúzta....metacriticen sokat nem adnék user score-ra
meg sehol máshol sem
bár az alap review pontok is hidegen hagynak
-
hombre[EU]
veterán
válasz
eddig befogtam a pfám, de ekkora túlhype-olt cuccot rég láttam...vagyis nem, a majomember tavalyi
passban toltam pàr órát...oké rendben van, egy jófajta 3d turn based, de abban sem kiemelkedő(5éve azért már volt egy ff7 remake pl.). amilyen értékeléseket kap az meg nonsense... botw,witcher3 meg half life felett ja persze -
markknight
veterán
Ez vajon igaz lehet amit ír?
[link]
"A Metacritic fennállása óta legmagasabbra értékelt játék lett az Expedition 33. Tehát ahol mind a user score, mind a kritika 90 pont feletti. Ez még a Breath of the Wildnak sem sikerült."
-
Raga
senior tag
Üdv
Hisense 55U7NQ
HDMI 1-2 4K60Hz
HDMI 3 4K144Hz eARC
HDMI4 4K144 HzPS5 HDMI 4-ben van az alap…a soundbart a Hdmi 3-ra kell tenni?
Vagy a másik kettő közül valamelyikbe? -
Wesder
titán
válasz
nincsnév007 #196835 üzenetére
Nem, mert "rövid" lineáris játék lesz.
-
LÁZ
addikt
-
dan83
tag
Bárcsak adnánk ki a 3-ik részhez egy 60fps patchet.
-
Wesder
titán
Mafia: The Old Country release date and $50 price point confirmed | VGC
The fourth main entry in the Mafia series will be released on August 8, for PlayStation 5, Xbox Series X/S and PC (via Steam and Nvidia GeForce Now).
-
Xaels
félisten
válasz
Big_Boss #196821 üzenetére
Na de érted, ha már extra pénzt kérnek érte akkor egy sima szitanyomásnál elvárnék kicsit többet. Amúgy simán megoldom magamnak a burkolat, gomba stb. cserét. [link]
Lenyomtam a PoP: TLC - Mask Of Darkness DLC-jét. Hát ha lenne még hajam, tuti megritkult volna. A végén itt is van egy durva nehézségi tüske, az utolsó boss-nál akinek nem megy a parry az nagyon sokat fog szopni hozzám hasonlóanLett egy 4+ órás stream belőle [link] Megért minden centet ez a játék.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
denko #196813 üzenetére
Psplayben állíts be Best quality-t, vagy, ha azzal sem jó, akkor manuálisat és 30 megabitről menj visszafelé max 15-ig, hogy mikor jó a képminőség és mennyit bír a wifid. Ha már wifi, mindenképpen ajánlott egy 6-os szabványú router ehhez, az tudja stabilan tartani a minőséget megfelelő fps és minimál input lag mellett.
Nekem olyan 26-28 megabittel teljesen olyan szokott lenni, mintha a TV előtt ülnék. Évek óta használom így tablettel régebben ipega, ma egy Gamesir controlerrel.
-
denko
senior tag
válasz
markknight #196801 üzenetére
Jól értem hogy ps5 sem tudja streamelest 1080Pben?
Már mindent kipróbáltam, DNS change, wifit kabelra cseréltem, reseteltem a routert, beallittam a settnget max-ra.
Sőt, PSPlay appot is kipróbáltam ami elvileg tudja az 1080p -t. De ugyan az a trágya quality. Nagyon elvesz az élményből a tv után.Meg jó hogy nem portalt vettem hanem csak egy joystickot. -
Elderath
addikt
Kijöttek DS2 previewk. Mondanom sem kell hogy a hype méter eddig is ki volt akadva, de ezután már elviselhetetlen lesz az a másfél hónap. 30 órás!!!! preview event volt. wtf. Teljes játék 60-70 óra.
-
Frod
addikt
válasz
tboy93 #196798 üzenetére
Értem a szempontot, jogos, ezért is nem bántam annyira, hogy lemaradtam róla.
(PS4-es kontiból van több nem-gyári otthon, de nem mintás, hanem színes - szvsz ez a Sunset Orange a mindenkori legkedvencebb, a Berry Blue-t meg bánom, hogy nem vettem anno - mintásom egy volt a GoW-os, és valóban kopott a markolatnál a minta, azt el is adtam) -
válasz
markknight #196801 üzenetére
Multkor a high on lifet probaltam remote play pc-n, siman jatszhato volt, de a video minoseg az kritikan aluli. Egy 1080p azert minimum meg kéne legyen hogy élvezhető maradhasson.
-
JiMN
tag
Hali.
Van aki használ steelseries arctis nova 5p fejhallgatót? Másnál is beszaggat wireless módban ritkán? -
markknight
veterán
Nagyon szuperül ki van találva ez a PS5 app. Le akartam volna húzni az összes screenshotomat ami fel van töltve, de csak 4-et enged tömegesen kijelölni és letölteni
Ez igen.. dughatom rá a full üres, formázott vinyót mint az állatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest