Új hozzászólás Aktív témák

• beyruth82

veterán

válasz Szoke1982 #188131 üzenetére

Kb 6 soulslikeot kezdtem el de mindegyikbe beletört a bicskám általában már az elején. Egyetlen egyet sikerült végigvinnem a lies of p-t. Fórumon rengeteg segítséget kaptam kiemelném Wesder fórumtársat, aki végtelen türelemmel válaszolt és adott tanácsokat minden zaklatásomra amikor elakadtam. :DDD
    Közel 200 órámba telt, volt hogy 1 hónapra is félre raktam mert elakadtam az egyik bossnál, akit végül kb 120 nekifutás után sikerült legyőznöm. Igaz akkora örömöt meg sose éreztem játék előrehaladás okán. Fantasztikus érzés mikor tovább jutsz egy ilyen kálvária után. De!
    Kezdőként végtelenül frusztráló volt sokszor, hogy (számomra) ennyire nehéz egy játék. Ez örökre visszatart attól, hogy pénzt adjak ki soulslike játékra. Ha ps+-ba vagy gp-be bekerül egy-egy nevesebb darab akkor még talán de, hogy 20-30 ezreket kiadjak érte az kizárt. Szerintem sokkal többen lennének a stílus szerelmesei, ha lenne egy nem fokozatválasztó, hanem mondjuk egy beginner mód ami a stílusban kezdőknek lenne könnyítés. Nem arról szólna, hogy 2 csapással legyőzöd a bossokat de mondjuk ne is 120x kelljen nekifutni. Jobban szájba rágja a taktikákat amik hasznosak lehetnek a különböző ellenfelek ellen meg ilyesmik. Ezzel nem veszítenének játékosokat, hiszen a haladó soulslike játékosok ugyan úgy tudnának játszani, ahogy eddig a kezdők meg tanulhatnák a stílus alapjait a beginner módban. Biztos vagyok benne, hogy mégtöbben vennének soulslike játékokat.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák