-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Killing Floor 3 - Closed Beta Announcement Trailer
Február 20-24. között lesz a zárt béta, amire a hivatalos oldalon lehet jelentkezni. [link]
A teljes kiadás a tervek szerint március 25-én érkezik.
Live-Die-Respawn
-
KisZozó
junior tag
Ps5 -ösön, a storból tudok venni avatart,profilképnek ?Nem találom sehol.
A PS4-en volt rengeteg 1-2 száz forintért."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
Icewloxy
junior tag
Három kontrollerem van már másodjára fordult elő hogy bármelyiket rá teszem tölteni egyik se töltődik viszont ha működik akkor mindegyiket tölti tehát mindegyik jól működik de ez mitől lehet ? valaki másnál is előfordult már biztos. Menüben van valami beállítási cucc erre?
-
Frod
addikt
válasz KisZozó #189090 üzenetére
Nem tudom a Store miért szedi szét ilyen "edition" verziókra, ha letöltesz egyet, azon belül ott az összes játékmód, vagy ha kell, játékon belül letölti még hozzá, amit akar.
(nálam is fent van, menün belül ott van minden, nem töltögettem le külön az összes kiadást.)Do you see the white shadow?
-
undercover
őstag
Kipróbáltam pár PS5 Demot.
The First Berserker Khazan... Jó nem adtam fel és nagy nehezen egy kis izzadás után lenyomtam a Yetit. Viszont a harcrendszer nekem valahogy annyira nem jön be.
Viszont minőségi játéknak tűnik, mint a grafika mind a story stb.Meg ránéztem az AI Limitre. De az elég közepes műnek tűnik szóval offoltam.
Szerintem adjunk egy esélyt az új Mass Effectnek. Teljesen más mentalitásban készül mint a Dragon Age... Teljesen más emberek dolgoznak is rajta, teljesen más a rendező is. Bár tuti még 2-3 év mire befut.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
KisZozó
junior tag
válasz nincsnév007 #189042 üzenetére
Annyit beszélsz erről a fortnite-ról,hogy szinte megjött a kedvem hozzá.
Csak melyiket töltsem le ?
[link]
Fortnite Battle Royale
Fortnite Ballistic
Fortnite STB..."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
negyven2
veterán
válasz oriic #189083 üzenetére
Nem feltétlenül. Egyrészt az Andromeda az a kánon része, és a korai pletykák szerint az része nem csak a trilógia folytatása, de az Andromeda folytatása is lesz. Egy Asari simán megél 1000+ évet is, és mivel Liara alig múlt el 100 éves a trilógia eseményeikor, így simán benne lehet. Az Andromeda amúgy 634 évvel a 3. rész után játszódik.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Frod
addikt
válasz raziel01 #189079 üzenetére
Dehogyis. Az eredeti hármas folytatása lesz, de időben attól is eltávolodva.
(Az Andromeda minden tekintetben bukta volt, a kiadó rég elkaszálta annak a terveit, hogy azt folytassák.)
Ne felejtsük Liara egy asari, akik párszáz/ezer évig élnek, így kb bárhova tehetik időben. (de a közvetlen folytatást kizárnám, nem lesz Shepard)Do you see the white shadow?
-
válasz Beegabor81 #189081 üzenetére
Hú, az de jól fog elsülni, ha a mostani Bioware arcok előveszik a régi karaktereket
A Slime draws near! Command?
-
Wesder
félisten
-
raziel01
veterán
válasz spleenszuru #189076 üzenetére
De az új Mass Effect nem az Andromeda folytatása lesz?
-
3L1T3
addikt
válasz spleenszuru #189076 üzenetére
Szerintem feleslegesen agyalunk ezen, mert látva az EA/BioWare munkáját , nem lesz abból az ME-ből semmi értékelhető.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Frod
addikt
"Hamarosan lesz sokkal olcsóbb is (75%)"
Lesz az elég hamar EA Play-ben is - ami többször akciós, 1 hónapra 399-ért - kétlem, hogy kivárnák az egy évet.
más:
A katalógusba nemrég bekerült Atlas Fallen-t próbálta valaki?
Videók alapján ilyen not great/not terrible, tisztes 7 pontos iparosnak tűnik, van bármi ami kiemelkedő benne, vagy felejtős?#189069 Phobion
Hát van egy ára... az Eternal + 2dlc-s változata talán már a megjelenés után egy évvel egy tizesért ment a Store-ban, hasonlót el bírnék viselni.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Phobion
őstag
válasz gangstagergo #189068 üzenetére
köszi le is csapok rá! bár inkább KV-tól rendeltem volna, az új Doom sincs náluk még, alzán már elő is rendeltem a premium edition-t
-
gangstagergo
senior tag
Roadcraft már előrendelhető az Alzán [link]
-
Kender23
aktív tag
Most annakokáért mit késedelmezel? Kelj fel és keresztelkedjél meg és mosd le a te bűneidet, segítségül híván az Úrnak nevét.
-
fausto
addikt
Ha valakinek info: angol profilom van. Tegnap járt le a plus-om, ma már tudtam akciósan fizetni az extra-ra és a premium-ra. Essential-ra nem adott kedvezményt. A premium -35%, az extra -25%, árban kb. ugyanott van a kettő. Van egy ritkán használt magyar profilom is, amin sosem volt plus, oda nem ajánlott semmit. Valamint egy haverom profilja is meg van osztva vele, szintén magyar, utoljára decemberben volt azon plus, de oda sem jött kedvezmény
-
LeventeV
senior tag
válasz markknight #189061 üzenetére
A glória része igen, annak van valamennyi súlya is, a fekete rész műanyag.
Kendek linkelt be még korábban egy Aliexpresses talpat, én is azt rendeltem meg, az is fém, a dolgát ugyanúgy ellátja, és akcióban 1750 Ft volt szállítással. -
VTom
veterán
válasz markknight #189061 üzenetére
Az alis? Fém, igen.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
_drk
addikt
válasz allnickused #188990 üzenetére
Nem az utálkozáson múlik. Ha jó egy játék akkor játszanak vele az emberek ha nem, nem. Amúgy nagyszerű játékok is ugyan úgy megbuknak tehát ezt nehéz vizsgálni.
Nyilván nem segít a negatív hullám, de 60-80€ egy játék és meg kell nézni mit vesz az ember. Ha kérdéses akkor ott van store-on másik 1000 játék, backlog is meg elofizuban ott csücsülnek a játékok.
BTW, biztos jól reklámozható a játék ha már csak Off-ban írtok róla.
És amúgy ha szemét egy játék akkor is lehet róla írni hogy tetszik. Legyen bármilyen jó akkor is lehet kritikát megfogalmazni! -
markknight
veterán
Ez a PS5 Pros vertical stand ez fém? A glória része? Erről nem igazán találok infót.
-
NyMRooD
őstag
válasz F-ECT$ #189052 üzenetére
Az már egy 10+ éves sztori, törték már fel más kiadók szervereit is (pl ubi azt hiszem) még is regisztrál mindenki. A hozzá adott érték valszeg hiányzik de amiért sírnak, hogy utólag jött elő ezzel a Sony a helldrivers esetén és ezért már más játékoknál sem tetszik a népnek.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
Utóbbi háromnál a saját kliens miatt kellett a steam mellett regisztrálni, de egyébként igen, nem a Sony az első kiadó akinél ez van és nem is az utolsó. Szerintem az az oka, hogy nem volt rögtön feltétel a helldrivers 2 esetén, meg az, hogy nincs mindenhol psn. Az elejétől kérni kellet volna és nem nyavogna senki vagy saját klienst kiadni. Szóval ez abszolút az ő bénázásuk.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
VTom
veterán
Nincs valahol egy olyan gyűjtő weboldal, ami listázza a játékok teljesítménykülönbségét a sima PS5 és Pro között?
Olyasmikre gondolok, hogy dinamikus felbontás meddig skáláz, plusz RT effektek, stb. amiről esetleg van megjegyzés is, hogy melyik az ajánlott.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nincsnév007
őstag
Ha a ventilátornál azt a védő részét leszedem az már garancia vesztéssel jár?
-
Alcsi69
senior tag
válasz krx21 #189047 üzenetére
Lenyegeben ezek annyira minimalis gyorsulast hoznak, hogy lehetne 4090 Ti-nek, illetve 4080 Ti-nek is nevezni oket. Nem beszelve arrol hogy szetscalperkedik oket, es tele van most a hardverapro is 5080-akkal 600k+-ert, mig ugyanugy apron 4090-et lehetett kapni 650-700k-ert.
Az 5080 kb. 4080 super + 5-6 FPS 4K-ban atlagosan.
-
F-ECT$
titán
válasz Beegabor81 #189046 üzenetére
Azért ennél picit több. A Sonynak sikerült olyan jól megvédeni a PSN accountok adatait, hogy 77 milliót loptak el egyszer tőlük. Szóval nem szívesen adod meg az adataidat egy ilyen cégnek, pláne nem szívesen kötöd össze más szolgáltatással azt. Emellett semmi hozzáadott értéke nincs ennek, mindenki tudja, hogy csak a számok felpumpálása a cél.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
TBT
addikt
válasz kovsol #189049 üzenetére
Nem jön hozzá. Nem is tervezték, illetve már a játék támogatását is elengedte a BioWare + EA (a napokban jött hozzá a "farewell" patch). Plusz a BioWare már merőben más projekteken munkálkodik (felbontották a csapatot, mindenki besegít valamilyen más projektben - már aki még ott dolgozik). Most még nem ajánlott a vétel. Hamarosan lesz sokkal olcsóbb is (75%), majd talán akkor. Ennél többet nem ér az a félkész borzalom - főleg, hogy még lenne munka a játékkal (PC-s verzióra gondolva), de már ők sem foglalkoznak vele. Ennyi pénzt nem kell adni félkész cuccokért.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz F-ECT$ #189048 üzenetére
Ismered a teljes történetet. Valóban minimális (konkrétan nyers erőben 1 számjegyű az előny az előző generációhoz képest), ellenben sokkal drágább és valóban nehezebb beszerezni (már elfogyott mindenhol, ahol még akad ott már közel milliós áron az RTX 5080, míg az RTX 5090 már 2 millió felett van).
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
kovsol
titán
válasz S e t h #189041 üzenetére
Dragon Age -nek várható amúgy még extra sztori DLC?
Korábbi részeknél megtanultam, hogy majd amikor kijött minden hozzá, akkor érdemes megvenni, hogy ne húzzanak le teljesen a DLC árával, mert azt már utána nem akciózzák annyira a DLC-ket, mint a GOTY verziót, igy aki megvette az alap játékot azzal basznak ki.May the Force be with you!
-
Beegabor81
tag
válasz TrishtanAG #189045 üzenetére
Neked van már ps accountod. Ez azokat zavarja, akik pc only, és most egy újabb felhasználót és jelszót kell megjegyezni, felírni
-
TrishtanAG
senior tag
válasz AsakuraDave #189035 üzenetére
PS tulajként sosem értettem, hogy ez miért gond. Három másodperc belépni a felhasználómmal, utána pedig ugyanúgy ott vagyok a PS-es barátaimnak a rendszerben, mintha a kozolon játszanék éppen. Szerintem tökjó cucc. Vagy csak boomer vagyok, és nem értem, miért utál éppen valamit értelmetlenül a fél internet
www.adventuregames.hu
-
Ryoo
senior tag
válasz NyMRooD #188908 üzenetére
Ez ilyen tipikus first world problem, miért zavarja az embereket, hogy regisztrálni kell még 1 accountot? Mikor a rockstarnal kötelezte a népet a GTA miatt, senki sem háborgott, ugyanígy az Ubi címeknél, vagy korábban az EA-nél, a battle.net-vel sem volt probléma. Komolyan irigylem ezeknek az embereknek a problémáját.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Alcsi69
senior tag
válasz nincsnév007 #189042 üzenetére
Amugy tenyleg jol el lehet venni, nekem is volt olyan idoszakom amikor egy baratommal csak azt nyomattuk kb. 4-5 honapon keresztul.
Na vegul szerintem ma behuzom Rufusztol azt a Slim-et 220k-ert, meglattam mi megy az RTX 50xx-ekkel kapcsolatban.
-
nincsnév007
őstag
-
S e t h
nagyúr
Nem sok maradt a Biowareből.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
KisZozó
junior tag
válasz nincsnév007 #189029 üzenetére
"a ps5-t is mostanság már csak a fortnite miatt kapcsolom be"
Csak azért kár."Küzdeni mindíg,feladni soha" Denon AVR-X1400H - Zidoo Z9X 8K - LG 77"G2 - PS5 Pro
-
AsakuraDave
őstag
Idén első pozitív hír, hogy elvileg nem kell többé kötelezően PSN acc PC-n a Sonys címekhez Még a végén beszerzek egy-két elmaradt címet
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
nincsnév007
őstag
válasz homerhamm #189001 üzenetére
basszus bele gondolok a ps5-t is mostanság már csak a fortnite miatt kapcsolom be, mert más játék már nincsen, szegény series s is csak a forza horizon miatt vettem meg, de mostanság alig használom néha néha csak be kapcsolom, de most hogy így megjelenik ps5-re akkor már basszus tényleg semmi értelme nem lesz bekapcsolnom a series s-t mert ps5-re is meg kell vegyem a forzát.
de legalább végre ps5-re is lesz egy normális autós cím. nagyon balfasz a sony hogy forzáak nem csinálnak konkurenciát.[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Most nézem, hogy csomó játék alapára felment 30k-ra. Ez most a repülőrajt miatt van vagy volt valami általános emelés?
-
l.skywalker
titán
válasz icemad #189014 üzenetére
Az lett volna az igazán ütős, ha a negyedik rész megjelent volna PS-re miközben Xboxon már nem kapható Akkor az egy Xbox exkluzív Playstation konzol exkluzív cím lett volna.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #189011 üzenetére
Valakinek muszàj jàtékot kiadni rà, ha màr a Sony nem teszi.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
toxicjew
addikt
válasz raziel01 #189009 üzenetére
Igaz csak a demot próbáltam, de nekem azonnal fura érzésem volt az irányítással kapcsolatban. Vhogy darabosak az animációk a DS vagy az ERhez képest, vagy nem tudom. Szóval nálam nem érte el a küszöböt. Ellenben a First Berserkert vszinu tolni fogom Az art style is jobban bejön.
-
válasz homerhamm #189001 üzenetére
A 4 sokkal jobban sikerült. Kár, hogy nem azt portolták PS-re. (igen, tudom, hogy már lejártak a licencek.) Az 5 még szódával elmegy. A hatodik résznél biztos vakarják a fejüket, hogy milyen újdonságot rakjanak bele. Túl sok minden nem maradt már.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
TBT
addikt
Csak nem elkezdődött?
"A Gran Turismo 7 PC-s portjának készítését leállították, és már nem fogják befejezni."Tán csak nem visszatérnek a tényleges (és nem időleges) konzol exkluzívok?
Sonynak úgy tűnik kell a pénz és a gépeladás.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Aki szereti a Dark souls klónokat érdemes rápróbálni akciós áron vagy ha véletlen lesz plusban az Enotria: The Last Song-ra. 13190 Ft jelenleg annyit nem ér, mert nem tökéletes de vannak jó pillanatai.
Már több patch jött hozzá de még mindig nincs jól balanszolva. Sima ellenségek szerintem abszolút legyűrhetők de van 1-2 boss aki halálkönnyű 1-2 meg brutál nehéz.
Valahogy Dark Souls részeknél nem éreztem ennyire hullámvölgynek.
Szerencsére lehet váltogatni story nehézség és soulslike nehézség között. 1-2 bossnál alkalmaztam is. Ha jobban építené a világot, több átvezetővel, több NPC-vel meg kicsit jobban lenne balanszolva akkor simán tudna 8-8,5 pontos lenni. Így kb részemről is csak 7-es. Illetve ami zavaró, hogy a parry mechanika sem tökéletes, nekem nehezen ment bár az is igaz, hogy többi souls like címben sem voltam annyira jó benne. 18 óra alatt értem a végére.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz darkstreet89 #189000 üzenetére
a season pass, és az ultimate edisön a játékkal aktiválódik, a dlc-ket pedig külön kell
Előrendelői DLC kód aktiválása:
1. Látogass el a kódvbeváltó oldalra: https://redeem.ubisoft.com/assassins-creed-valhalla/hu-HU
2. Add meg a kapott kódot
3. Lépj be az ingyenes Ubisoft fiókodba, vagy regisztrálj egyet
4. Válaszd ki a platformod
5. Ezt követően emailben fogod megkapni a platform-specifikus kódod, mellékelve a kulcs beváltásáról szóló tájékoztatássalinsta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO FOR SZÉL
-
3L1T3
addikt
Hát akkor az idei év egyik legjobban fogyó címe is MS cím lesz.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
oriic
HÁZIGAZDA
This Spring, the Horizon Festival arrives on PlayStation 5.
Start your adventure with cross-play on all platforms.
Live-Die-Respawn
-
homerhamm
addikt
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Linux kezdőknek
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest