-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
27 vagyok. Kb 1 eve van konzolom, elotte pc volt. Hasonlo a szituacio mint masoknal. Beleuntam a hw cserelgetesbe, igy most kenyelmesebb. Nalam most nincs baratno, szoval az eletem az munka buli haverok ps....
igazi legenyelet, amit elvezek is.
-
b3Ro
senior tag
Beszereztem En is a The Last of Us-t a mai napon. Fel orat jatszottam vele, es azt kell mondjam, h megvett kilora! Nem veletlenul ajanlott ennyire !
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok! Beszereztem a heten a Diablo-t. Meg az elejen vagyok, de ha valaki akar jonni jatszani, akkor vegyen fel v irjon privatot!
Psn: beroj09
-
b3Ro
senior tag
válasz
PandaMonium #42385 üzenetére
Koszonom. Ez igy mar jo lesz.
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok!
Filmet akarok nezni ps4-en, de sem a kulso hdd-t, sem a pendrive-ot nem ismerte fel. Milyen fajlrendszerben kell lenniuk, h tamogassa a gep ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest