-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
Carlos Padre #246587 üzenetére
Persze, hogy nem olvasta, nincs rá ideje honalapítás mellett.
Hozzáteszem én se ugráltam örömömben, hogy két sim-akármit kapunk a májusi Plus-ban...egészen addig, amíg ki nem próbáltam.
Baromi jól összeállított és kivitelezett cucc ez a Cities! Összetett, jól átgondolt rendszer, aminek összefüggései átlaguser számára is rövid idő alatt átláthatók.
Kifejezetten epic! volt, amikor a Szabadság-szobornak akartam készíteni egy Liberty island-et...a terraformálási munkának köszönhetően akkora cunamit sikerült előállítani, ami elmosta az egész falut a p*csába.
Persze kellett pár 'New game', mire rájöttünk hogyan ne jusson a falunk rövid idő alatt pl. Pécs sorsára.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest