-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #76711 üzenetére
"...vagy észre vélsz venni..."
Ez tetszett! :-)))
Osztom a véleményed. :-)Bàr egy komolyabb plazma és egy hasonlò led között picit làtni a különbséget.
Hdmi.Sajnos tényleg haza lehet vàgni ezzel az eszközöket.Ha vki ferdén helyezi be a csatlakozòba ezzel biztosítvàn a fixebb behelyezést akkor sajnos hibàt követ el.Én is hùztam màr le/dugtam be menet közben,de ha lehet kerülöm ezt.
Mijos: Ahogy írtàk a többiek is,írd be nyugodtan a kòdot majd O.K-zd le,ezutàn kiírja,hogy mit fogsz aktívàlni,ezutàn nyomhatsz confirm-ot amivel véglegesíted a dolgot vagy nyomhatsz cancel-t,ekkor nem aktívàlod e és a kòd felhasznàlatlan marad.Így megtudod nézni,hoy ad-e vmit a kòd.
Ez 100%,hogy így van,sokszor megcsinàltam màr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest