-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
rollins #120738 üzenetére
A kettő szerintem is a leggyengébb volt játékmenet terén, elnyújtott, rengeteg lövöldözős résszel zárt helyszíneken, sokszor megakasztották a játékot, a sztori is kicsit eltávolodott a főhőstől, kevésbé személyes hangvételű. A harmadik viszont iszonyat gördülékeny, tele epic jelenetekkel, lélegzetelállító, tényleg, ebben végre minden a helyére került, a gameplay, a narratíva, történet, minden. A negyedik meg... nem tudok mit mondani, az etalon, nem egy kicsivel a jó játékok felett van, hanem toronymagasan, magabiztosan fölöttük. Persze kell ehhez rengeteg pénz és idő, amit nem lehet elvárni minden gametől, na de ilyen egy játék, ha mindezt megkapja. Minden egyes pillanata magával ragadó, és bár nekem az első lett a kedvencem, a 4-en kapkodtam a levegőt a legtöbbször. Must have az egész sorozat, de tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest