-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendeltem múltkorában egy tac grip-et. Hááát én azt úgy visszaküldtem mint húzat
Ezt a cuccot annak ajánlanám akinek van kedve teljesen újratanulni az irányítást. Az a baj, h ugye egy fél ds4 van a bal kezébe az embernek a másik kezébe meg egy egér. Itt a bal mutatóujjal (ahol az L1, L2 van a ds4-en) kell lekezelni az iksz, háromszög, kör, kocka gombokat és pluszba még egy gombot (aszem az L2-t). Na ezt teljesen újra kell értelmezni az embernek, nekem nem ment (nem is nagyon akaródzott, 2x futottam neki
). Az egér része tök jó egyébként - pc-n kell kalibrálni mert az alap beállításokkal használhatatlan. Szóval visszaküldtem és rendeltem helyette egy pro-t, remélem ezzel több sikerélményem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest