- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
-
IT café
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Jinxb1rd #6671 üzenetére
Ebben a játékban még sose tűnt egy ellenfél sem csalónak, pedig nekem is csak 50-60 fps-em van. Nem érzem annyira hátránynak, mint egy rendes kompetitív játékban. Ez casual game, ide bőven elég ennyi is. Vittem már le FHD-ra a felbontást, úgy 80-100 fps-em volt, de semmivel se éreztem jobbnak.
-
sagem
addikt
válasz
Jinxb1rd #6671 üzenetére
Nem érdekel a hosszútáv? Miért, Te nem szeretnél még mondjuk 2 évig játszani a játékkal, úgy hogy folyamatosan fejlődik közben? Ha nem hosszútávra rendezkednek be, akkor lehet, hogy lesz egy neked megfelelő, stabil játék, amivel 7 hónap múlva alig játszanak majd, mert addigra mindenki szénné unja, és akkor azért lesz a sírás, hogy nincs elég játékos és miért nem csinálták gyorsabban az újdonságokat..
Részemről +1 gyuribacsi88 írásának, én is hasonlóakat írtam korábban, nincsenek csodák, mindenki mindent akar, azonnal
EA játék, legyen tartalmas, stabil, olcsó..ez így egyszerre nem fog menni
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Opel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest