- Hálózati / IP kamera
- Bitcoin topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Csak 2030-ra készülhetnek el az Intel 28 milliárd dolláros chipgyárai Ohioban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegbaj
csendes tag
Hali lacó!!!
Fentebb írtam h honnét lehet letölteni a hivatalos gyárit licence kúlcs nélkül.
És nézz szét legközelebb!!
Első inditáskor sem fog kulcsot kérni és upgrade-nél sem.
Csak akkor kell a kulcs ha gyári 4.1.1 est raksz fel. De abból is van egy 1.2 es verzió ami nemkéri a kulcsot. Nekem is ez van fent teljesen jó.
Nemlátom értelmét upgrade-nek. Sztem jobb a 4.2.2 -től.
Antutuba 17300 pontot kap a legújabb 3.3.1 es verzióba -
idegbaj
csendes tag
Hali!!
Itt a megoldás
http://vondroid.com/resources/pipo-m9-official-firmware.188/#.UZ3Nn8XxnFvinnen letudod tölteni a hivatalos gyárit amivel megvetted minden kínai bigyóval és nem kér licende kulcsot!!!!
kipróbáltam. ugyan olyan gyors mint amikor megvettem és a kinézet is a régi tabletos nagyon zsír.
igaz nem rootolt és recovery sincs de legalább vissza lehet csinálni -
idegbaj
csendes tag
igen tudom de olyan kéne aki már rootola a gyárit utólag és van recoveryje.
mert az tudna csinálni egy backupot és én meg visszaállítanám az ő mentését amennyiben ez lehetséges.
mert nemtom h változott e 4.2.2 valami olyan ami miatt ne lehetene visszatenni. nekem a gyári kíni widgetes kéne az amivel vettem mert ez a 4.2.2 egy jó nagy kaki. -
idegbaj
csendes tag
Akinek gyári rootolt 4.1.1 es romja van(amivel megvetted) és recovery is van az csinánozzon már legyen szives egy backupot.
Kipróbálnám h visszatudom-e állítani. -
idegbaj
csendes tag
Sikerült recoveryt flashelni!! van a pipo hoz való!!
Mostmárcsak egy rom kellene ami zip be van vagy egy update zip hozzá amibe beletudám főzni magamnak az xperia tabnal a launcherét -
idegbaj
csendes tag
Nemtudja valki hogyan és mivel lehet megnyitni a pipo romot?
Az img filera gongoltam mert lenne egykét ötletem hogyan tudnám megcsinálni csak nemtom mivel lehet megnyitni.
Winrar és démon toolsz kilőve és a hasonló virtuális meghajtós progik.
Vagy azt hogy hogyan lehet recoveryt flashelni rá?[ Szerkesztve ]
-
idegbaj
csendes tag
Hali!
Rájöttem h mért ilyen csunya!
A gyári launcher offolva lett a licence kulcs miatt! Így apex launchert kapott amihez nem kell.
A kamera változatlanul ratyi!
A rom nem használhatatlan csak nekem csúnya.
Az összes 4.2.2 es romba romlik a wifi de jobb lesz a teljesitmény, viszont hamarabb is merül. A töltés idő meg szerintem változatlanul hosszú.
Az 1tap cleanerbe nekem előjött egy olyan hiba h az alkalmazásoknál ha cachet üritek benne marad 12kb. Ezt valamiért nem lehet 0 -zni. Ezért minden iditáskor még ha egymás után csinálom is akkor is összesen 720kb benne marad, a gyárival nem volt ilyen sőt azaurora ll-nél sem meg a vénusznál sincs ilyen csak ennél.
Aki nem jáccik csak wifizik az ne frissitse!! Mert a 4.1.1 es gyorsabb wifin!! -
idegbaj
csendes tag
Hali!
Feltettem egy 4.2.2 es rootolt romot!
Igazából a gyári sokkal jobb volt!!
Egy full ocsmány valami jött be. Nagyon csúnya launcher fölülre is kerül egy fekete rész mint a telfonoknál ami szerintem ide fölösleges!
Mint egy nagy telefon olyan az egész.
Működni eddig minden működik.
A wifi szerintem rosszabb egy kicsit, eddig fullos volt a rooteremtől a jel most csak 1-2 néha 3.
Sztem a sebessége is csökkent egy kicsit.
Összességében megy rajta ami eddig.
Csak pocsék a kinézet. A másik a flash!
Nem is flashplayer töltődik be hanem az alap android video player játsza youtube ot.
Nekem ez zavaró, valamit beletettek a telefonoknál használt google search öt amit nem lehet törölni, az asztal minden lapjának ott van a tetején!
Meg a tök fölösleges állapotsor odafent ami rontja rendesen a tabletes érzést.
Egyenlőre próbálon megszokni. Jah recovery is luxus mert nincs! Végülis minek az egy rootolt készülékhaez.
Ha tud valki gyári romot rootolva úgy ahogy van minden kinai hóbelevanccal akkor az írjon már ide mert sürgősen visszatenném azt!!
Sztem az sokkal jobb. -
idegbaj
csendes tag
Hali!
Azzal nemajálatos szórakozni!!
Először is a 350mA -os telefonoz van, kicsi akksihoz. Ebbe viszont bika akksi van. Nemfogja feltölteni mert egyszerűen kicsi hozzá!!.
A gyárihoz vegyél egy EU-s átalakítót. De azzal is vigyázni kell mert 1 idő után kiátgul és lecsúszik róla
tudom mert az auróra2-m höz is ilyen megoldással van és az átalakító mindíg benne maradt a konnektorba,
én szigetelő szalaggal ráragasztottanígy nekem nem lötyög és nem is tágul majd ki mert rendesen odaszorítja
.
Azt viszont nemtom h honnan tudod magát azt a kis átalakítót beszerezni.
Usb-ről meg nem is lehet tölneni (nekem nem töltötte) mert az sem képes akkora feszültséget előállítani csak az AC adapter. Max ha olyan megoldást használsz min a hyundai T7 nél ott a kábel 1ik vég usb a másik vége az AC töltő és azt lehet rádugni 1 töltőre ami usb-s. De magáról a portról sztem nem lehet feltölteni.[ Szerkesztve ]
-
idegbaj
csendes tag
2. Olvasni szoktál-e mielőtt kérdezel?
Nem olyan hosszú ez a topic hogy ne lehetne végigolvasni.
Ez meg mi?
Ami nem érdekel nemolvasaom el csak a lényeget.
Csak 1 magyar leírást kértem volna hogyan kell használni azt a TPsparkybootot mert nekem nemtalálja meg
"device not found" jön ki mindíg ami eléggé idegesítő.
Bemásoltam a parancsot is a bat file ba ahogy levolt írva de akkor sem ismeri fel.
Usb hibakeresésnek bekapcsolva kell lenni vagy nem? Abatch toollal készenlétibe kell tenni v nem "switch"?
Mert már végképp elfogyott az ötletem. -
idegbaj
csendes tag
Hali!
Csak sikerült feltenni az usb drivert mostmárcsak a root érdekel megvan a progi is hozzá csak nemtudom h hogyan kell használni kéne egy leírás lehetőleg magyar mer az angolom nem valami jó!
-
idegbaj
csendes tag
Hali!
Engem 3 dolog érdekelne!
1.Nekem win7-em van de nekem valahogy nemsikerül feltenni az usb-driverét az M9 nek. Hogy kell azt?
2.A root.
3.Van e hozzá bluetoothos billentyűzet tokkal.A root lenne afontosabb! Nem szeretnék romot cserélni neem jó a stock kínai 4.1.1es.
A segítséget előre is köszi.
Ha valamit nemlehet ide kiírni akkor lécci nekem privátba. Nagyon sokat segítenél!
Mégegyszer köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T870)
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 5 64GB Wifi Használt/1 hónap gar./Akku 81%/p4073
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S9, S10 (PLUSZ, ULTRA, FE) - GYÁRTÓI garanciával