Új hozzászólás Aktív témák
-
kistusik
tag
Hali.
Új szakállvágó vásásrlása előtt állok. 4 éve használok ilyet, még pedig a Remington PG6030-at, ami valljuk be nem a legjobb, de első szakállvágónak megfelel. Na már most én ennél egy komolyabb darabot szeretnék vásárolni. a keret nagyjából 20k lenne maximum. Nem azt mondom, hogy ennyiért akarok, hanem a legjobbat mex ennyiért. Voltam Media-ban megnéztem pár darabot. Nyilván mind lemerülve.
Amit kinéztem, az egy Remington MB4200. Kinézetre elég szimpatikus, ez pont működött, ez elnyerte a tetszésemet, de nem volt már készleten, csak az az 1 kiállítási darab.
Tudtok-e valami jó kis szakállvágót? A lényeg, hogy nagy aksi kapacitása legyen, és a teljesítménye is jó legyen, mert a mostani éppen kibír egy vágst.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest