- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Synology NAS
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raijin
tag
Hozzáértő szakit keresek aki némi pénzmagért beállítja a pfsense routerem-en a nordvpn hozzáférést.
Két bejövő net van.
Árajánlatokat privátban várok. -
Raijin
tag
Sziasztok,
Olyanban esetleg tud valaki segíteni, hogy a pfSense-t futtató router mögött a hálózatban van egy TueNAS amire felraktam az AdGuard-ot és szeretném erre terelni a DNS lekérdezéseket. Nagyon rég nem foglalkoztam vele és elbujt a pfSenese-ben, hogy hol kéne át állítani DNS server(s) címét. -
Raijin
tag
Sziasztok,
Teljesen kezdőként ismerkedem a rendszerrel és máris belefutottam egy problémába.
2 LAN-t BRIDGE-be fogtam, de a TV-n a VLC nem látja az SMB megosztást.
Ha semmit nem változtatok a megosztásban, de a két LAN kábelt átcsatlakoztatom egy mezei switch-re, akkor egyből látja a VLC, ezért gondolom, hogy a pfsense alatt valamit nem állítottam be. Remélem érthető volt, hogy mi a gondom. Minden ötletet szívesen fogadok. -
Raijin
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest