- Manjaro Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Synology NAS
- A Signal elnöke szerint biztonságos az üzenetküldőjük
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
A FAQ azt írja hogy csak saját számláról lehetne elutalni a pénzt:
https://www.paypal-topup.hu/Help
PayPal számláját kizárólag személyi (NEM cégi) az Ön nevén nyilvántartott bankszámláról töltheti fel.FIGYELMEZTETÉS: Biztonsági okok miatt csak SAJÁT PayPal számla feltöltése lehetséges és kizárólag SAJÁT bankszámlájáról. Ha a bankszámlához nyilvántartott vezeték- és keresztnév nem egyezik a PayPal számla tulajdonosának vezeték- és keresztnevével a PayPal az ilyen transzakciót visszaküldi a feladó számlájára.
Egyszer már megjártam az idegen számláról feltöltésssel, igaz moneybookers volt, utaltam rá párezer forintot egy barát számlájáról, megérkezett. Vásároltam moneybookerssel, aztán gondoltam megint feltöltöm hogy ismét vásárolhassak, de akkor már elutasították a feltöltést nem egyező név miatt.
Itt most több pénzről lenne szó, 25-30e ftba kerülne a tunerkártya(pontosabban ennek megfelelő euróba). Lehet hogy jobban járnék ha valakinek a paypal számlájáról átküldetnék az én paypalomra ennyi pénzt? A status-om unverified mert még nem adtam hozzá bankkártyát. De ettől még fogadhatok pénzt másik paypal felhasználótól ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest