Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz gordonfreemN #2404 üzenetére
Köszi szépen!
Ezt az 5 nap visszamenőlegest jó lenne tudni pontosan, mert sokszor van szabin a doki. -
citkar
addikt
válasz gordonfreemN #2397 üzenetére
Egyik eltérés sem ad okot aggodalomra, sőt, olyan kisfokúak, hogy én teendőt is alig tudok javasolni. Maximum a koleszterin érték csökkentése kapcsán.
Panaszaiddal kapcsolatban: pontosan nem tudom mi okozhatja, de a napi 2 liter, vagy ha több a veszteség, több víz fogyasztása talán segíthet.
MCH a vörösvértestek átlagos hemoglobinkoncentrációja, a monocita % a fehérvérsejteken belül az egyik típus %-os aránya. -
Theodorci
tag
válasz gordonfreemN #2353 üzenetére
Ez így önmagában semmi. Vérszegénység esetén kéne együtt értékelni több más eltéréssel. Ne foglalkozz vele
-
Theodorci
tag
válasz gordonfreemN #2261 üzenetére
Hát azt jelenti, hogy nincs fertőzés szóval nem fog kelleni antibiotikum. Attól még a jelenség hajlamosít a fertőzésre ( sokáig bent pangó vizelet, nem tudod kiüríteni az egész hólyagot). Az okot kéne kezelni
-
Theodorci
tag
válasz gordonfreemN #2258 üzenetére
Érdekes az egész, nekem ebből nem egyértelmű, hogy nincs-e ok beidegzés zavar (nem jelez időben hogy tele a hólyag, nemtudod rendesen kiüríteni stb.) Mindenképp betartanék mindent amit mondott a doki, és rendszeres ellenőrzésre mennék. Nem lehet előre megmondani, hogy ez rosszabodni fog-e. Amit ajánlanék, furán fog hangzani, de az az intimtorna. Kriston Andreának van férfi programja is, nagyon hasznos dolgokat lehet tanulni, és az állandó gyakorlással pont azokat az izmokat, amik most neked összezavarodva/nem jól müködnek lehet edzeni.
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #2257 üzenetére
Lemaradt:
Proxelan vegbélkúp 30 nap
Ez a gyulladáscsökkentőAlfuzosin 10mg
Ez a vizeléskönnyítőSavulin 500mg 28 napig
Ez az antibiotikum¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
veterán
válasz gordonfreemN #1121 üzenetére
Ehhhehh.. hát igen, pont ezért kérdeztem, csak mielőtt nekiálltam Googlezni a témában, gondoltam itt is megkérdezem.
Egyébként írtam róla, de ott se mentünk sokra:
http://logout.hu/bejegyzes/thunderzolee/orvosi_kerdes/friss.htmlJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #1118 üzenetére
A választ megkaptam a dokitól, kiújult, hurrá.
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest