-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
nem olvastam a topicot, ugyhogy sorry érte ha volt már szó erről!
Nekem negyon bejön az opera, mindig ezt használom, most Vista ultimate alatt is jelenleg a 9.23-ast, csak az a gondom vele, hogy ha zenét hallgatok és multimédiás billentyűzetem révén a nem tetsző számot a next-gombal nyomom tovább a billről, akkor az opera éppen aktuális ablakát az aljára görgeti le (pl ha itt fórumozok és nyomok egy "next" gombot akkor a lap aljára megy...)
engem ez marhára idegesít, nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? Találkozott már valaki ezzel a dologgal?Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Üdv mindenki!
olyan kérdésem lenne, hogy megoldható már operában, hogy a lapfüleket több sorban is megjelenítse? kezd kicsit zsufi lenni a hely egy sorban
thxEverybody lies.
-
MODERÁTOR
Üdv!
Meg tudom azt valahogy csinálni, hogy lemente az opera jelenlegi minden beállítását, és aztán win újratelepítés után meg visszateszem?(mindent ugy értem, hogy a megnyitott tabok is, tehát ha visszaintegrálom telepítés után, és megynitom az operát, akkor azok az ablakok nyíljanak meg amik most)
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Tetszik ez az új opera, csak lenne vele két gondom:
1. Szedtem hozzá magyar nyelvet, betallózom neki, át is áll, de következő restartnál meg megint angol Mi lehet a gond?
2. Hogy tudom megoldani, hogy a helyesírásellenörző magyar legyen?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Üdv!
Miért lehet az, hogy nem megy nálam az opera turbo? A 10-es van fent, és ha bekapcsolom rajt a turbót, folyton csak feljön egy hibaüzenet, hogy az "Opera turbo jelenleg nem érhető el. Nem sikerült létrehozni a kapcsolatot"
Mindig ez van, működni még nem láttam Mi a gondja ilyenkor?Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Üdv!
Segítsetek, mert megőrülök lassan..
Tegnap windows install volt, és hogy megmaradjanak a lapjaim lementettem a böngészési folyamatot utána meg a dokumentumokból az opera mappáját kimásoltam. Telepítés után vissza, és meg is maradt minden, azóta viszont minden indításkor ugyan az jön be
Hiába zárok be lapokat, nyitok meg újakat, ha bezárom, majd újra elindítom az operát, akkor a még install előtti lapokat hozza vissza. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy újra az legyen, hogy a bezáráskor aktuális lapokat hozza vissza következő indításkor?Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nem lehet valahogy azt megoldani, hogy egy lapot automatikusan frissítgessen mondjuk fél percenként? 10.10-es van fent.
Este tárgyfelvétel, és jó volna bekerülni, amire úgy van legnagyobb esély, ha már délután 3-kor belépek, de nincs kedvem itt ülni egész nap, frissítgetni.Bármilyen ötletre nyitott vagyok.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a win7 alatt lévő operából a böngészési folyamatokat, könyvjelzőket, stb átvigyem egy linux alatt lévő operába?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Hali!
Ki lehet valahogy kapcsolni opera 10.5 alatt a win7 előnézeti képeket? Nálam folyton egy rakat tab nyitva van, és így nem elég a tálcára csukott opera ikonra kattintanom, hogy felnyíljon, hanem még a legördülő listában is rá kell böknöm egyre. Így nekem zavaró..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Reggelt!
Internetes pályafutásom kezdete óta szinte csak operát használok, de egyre inkább kezd elegem lenni belőle..
Mióta az újat használom(10.50) egyre több baj van vele.. Történet a következő:
Van egy külföldi e-mail-em. Opera indít, megnyitom az oldalt, levelezek, minden frankó. Majd este opera ki, gép lekapcs. Másnap nyitom meg, és ugye már ott van megnyitva az e-mail, amit frissítve bejön a bejelentkező oldal. Beírom a jelszavam, enter, és visszadob ugyan oda. Ha bezárom ezt a fület, és nyitok újat, akkor ugyan ez. innentől csak akkor tudok belépni, ha bezárom a fület, amin nyitva van a levelező oldal, opera bezár, gép restart, opera indít, és egy új fülön megnyitom.
A probléma csak az, hogy minap facebook-os böngészés közben egyszer csak kiirja, hogy a folytatáshoz be kel jelentkeznem. Na azóta opera alatt egyáltalán nem tudok, még az előző módszerrel sem, most pedig a nokiaprogramok.hu-ról is kidobott, és oda sem tudok belépni Gyakorlatilag most egyedül csak a PH maradt bejelentkezve(még..) a többi kidobott és nem enged visszaEz most mi?
Szerk: ja azt már meg sem említem, hogy amikor fut az opera, a CnQ nem veszi vissza a szorzót, a napokban meg mellé még gondol egyet, és 20-40%-al terheli is a procit..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Kösz mindenki Perpill a sütik törlése után most oké..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Jönni akartam panaszkodni, hogy a legutóbbi verzió óta egy katasztrófa az fb-t operán használni(gyak megöli nálam az egészet, nem csak az a lap), de látom nem vagyok egyedül a problémával..
Van esetleg valami hirtelen megoldás rá, azon kívül, hogy használjak mást? A mással az a bajom, hogy oldalra helyezett tab-ot, és egérparancsokat nem tudom melyik tud így..Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest