-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz
fatal` #14235 üzenetére
Hát én is már vagy hat éve csak Operát használok, mert szeretem, és olyanokat tud, amit más böngésző nem. Továbbá a világon a leggyorsabb.
Ennek ellenére azért ne legyünk elvakultak, bizony vannak hibái, bugok is rendesen.
Mostanában pl. olyanokat csinál, hogy egyszerüen kilép, aztán meg felajánlja az oldalak ujranyitását, és hibajelentés küldését. Sokszor már az agyamra megy. Volt már úgy, hogy visszaraktam egy régebbi verziót, az stailabb volt. Ez az új főleg PDF állományok megnyitásakor fekszik meg. (pl.Googleban keresek valamit, és PDF a találat...)Meg hát a fent leírt problémák. Szóval ez sem hiba nélküli, régebben nem bosszankodtam vele ennyit, de - ezektől függetlenül kitartok mellette.
-
oregcsóka
őstag
Hát nem lett jó sajnos, most sem tudom beírni a felhasználónevemet erre az oldalra.
-
oregcsóka
őstag
" Hiba: nem engedélyezett modulhasználat "
Ezt írja ki a 10.50-es Opera, amikor be akarok lépni egy weboldalon a jelszavammal.
Mi a rákot lehet ilyenkor tenni?
-
oregcsóka
őstag
Ehhez kapcsolódna az én kérdésem is:
Beállítottam a fülsáv megjelenitésénél, hogy hosszú sorok tördelése.
Rakja két sorba is szépen a füleket, de csak négy fület egy sorban, mikor öt is bőven elférne.
Nem tudom én ezt valahol állítani? -
oregcsóka
őstag
Tudna valaki segíteni? Beállítottam a fülsáv megjelenitésénél, hogy hosszú sorok tördelése.
Rakja két sorba is szépen a füleket, de csak négy fület egy sorban, mikor öt is bőven elférne.
Nem tudom én ezt valahol állítani? -
oregcsóka
őstag
Sziasztok, mikor új oldalt nyitok meg, az állapotsoron látom, hogy azt írja ki: kérés elküldve: sitecheck opera.com felé, vagy valami ilyesmit. Hogy lehet ezt kikapcsolni, hogy ne küldjön infót a böngészési szokásokról? (gondolom az oldal is gyorsabban töltődne be)
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest