-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Így csináltam:
1, a copy og.dll, og_install.bat, operaget.exe file-okat bemásoltam a c:\program files\opera75\plugins\operaget mappába
2, elingítottam az og_install.bat-ot, elsőre nem sikerült, másodikra kiírta hogy rendben
3, bemásoltam a mymenu.ini-t a c:\program files\opera75\defaults mappába (itt van az eredeti standard_menu.ini is), átírtam az operaget.exe-hez tartozó hivatkozásokat (csak annyi nem stimmelt, hogy én létrehoztam neki az operaget könyvtárat)
4, elindítottam az operát-> tools-> beállítások-> eszköztárak és menük, itt pedig a menübeállításnál nem látszik a MyMenu, csak az eredeti Opera Standard Menu.
Mit csináltam rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest