-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
lovi27 #15755 üzenetére
Igen, ez valós kockázat. Három szempontot mérlegeltem. Egyrészt a cégben is én üzemeltettem ezeket, úgy látom nem voltak agyonhasználva, másrészt bízok a RAID struktúrában, harmadrészt nem egyedül fog állni az OMV, hanem backup funkciót fog átvenni, az éles rendszer pedig egy önmagában is RAID-es QNAP. Így két fizikai eszközön négy elvi adatpéldányom lesz.
Illetve felmerült egy újabb kérdésem is. A változtatások után a webfelületen majdnem mindig megjelenik felül a sárga csík, hogy alkalmazzam a változtatásokat. Ezt fontos minden egyes lépés után elvégezni, (elvileg nem kényszerít erre), vagy csinálhatok több módosítást (pl. több mappa, user létrehozás stb.) és utána egyszerre alkalmazhatom?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen autót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest