-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
AMD Power #46013 üzenetére
VW? Azt meg köszönöm szépen nem kérek
Pedig egyáltalán nem rosszak
olyan emberrel még nem találkoztam aki panaszkodott volna, benzinesekben nagyon jó, illetve a régi sima adagolós TDi (90 és 110Le) változatok, viszont ezek az újabb motorok nekem sem jönnek be, a TSi nagyon kaka mindenki panaszkodik rá (gyengébb lánc van bennük mint egy biciklilánc) ismerős a Golf 6 -jához a KTM -ből rendel hozzá motor láncot mivel sokkal erősebb és még passzol is hozzá (sőt 1 -2 komolyabb biciklin is erősebb a lánc)
Az újabb PD -s TDi -k megint csak nagyon rosszak, kettős tömegű lendkerék kuka és porlasztó csúcsok is gyorsan cserések, szóval drága mulatság
Na de mint mondtam a régi VW 1.6 motor nagyon jó és a régi TDi, én most nagyon rá vagyok állva a Seat Leon -ra, brutál jó kis autó, gyárilag nagyon kemény sportos futómű nagyon bejön főleg kanyarokban nagyon szépen betud ám feküdni nem imbolyog semmit
Használtautón sajnos elég ritka és 800 ezer Ft alatt csak 1.4i -k vannak
Szerk.
Egy ilyen Leon nekem bőven elég is lenne ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nest doorbell gen2
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest