-
IT café
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Érdekes történet, hátha másnak is hasznára válik.
Közel 13 éve van nálam az autó, megszoktam már hogy saccra 3-4-5 évente ki kell cserélni az index kart mert nem megy a világítás (utoljára 2010 nyarán kellett). Eddig mindig úgy ment tönkre, hogy kitört az a kis pöcök, ami a reflektor kapcsolásakor (illetve nem kapcsolásakor, vagyis alaphelyzetben) tartja a mechanikát, és ekkor nem a tompított felé zárt a kör, hanem vagy semerre, vagy a reflektor felé, akár akartam, akár nem.
Most nem ez történt, hanem hol volt világítás, hol nem, az indexkar apró moccintására javult, de nem tartósan, volt hogy elengedéskor megint nem volt tompított.
Mindegy, 4k volt, topran, most megint hibátlan.
Viszont emlékeim szerint máskor is előjött a csere után, hogy nem pattant be teljesen, és bal indexből nem ugrott vissza magától. De ezen is segített hogy rányomtam még egy kicsit, és hallhatóan bepattant a rögzítőpöcke.És a lényeg, ami a legjobban meglepett: sokkal jobban világít a lámpa (nem csak ahhoz képest amikor nem ment
)! És nem a tegnapihoz képest, hanem az elmúlt évekhez képest. Vagyis tuti túl nagy volt az előző kapcsoló ellenállása.
Én meg azt hittem, ez ennyit tud, vizsgán se szóltak, ránézésre jó is volt, de most érezhető a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest